Προδότες σαπιοκοιλιάδες, με το “βρακί της πόρνης Κατερίνας”. Συμμορίτες κυκλοφορούν με κυλότα στα περίπτερα όλης της χώρας. Ο Στρατάρχης Καραϊσκάκης, έσερνε ένα γυναικείο παλιόβρακο κ το φορούσε στους απάτριδες και αστράτευτους. Ατιμασμένοι και ανάξιοι της πατρίδος

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. afou den sas arese i treli pou legate oli esis kai esi stefane san proedros tis voulis pou sevotane to sintagma kai to tirouse kata grama kai ta evale ola ta koproskila se mia sira eki mesa ala fagothikate na tin katigorite epidi ithele mia vouli pragmatika dimokratiki kai anixti sto lao esis tin katigorousate pos milise ston kolompatso diladi ti tou ipe? apla ton rotise apo pion pire entoli kai esis pesate na ti fate tora fate sti mapa tous logikous kai min paraponieste palio ragiades

  2. Ιωάννης Καποδίστριας, πούλησε την περιουσία του, για την πατρίδα του.
    Όχι σαν κάποιους φούφληδες πολιτικούς που πουλάνε την πατρίδα τους για να παίρνουν τις μίζες από τα ελικόπτερα!!!!! Και να φτιάχνουν τα δικά τους κανάλια!!!!!!!

    Ναι στην ορθοδοξία, Ναι στις ηθικές αξίες και στα έθιμα του ελληνικού λαού.
    Όχι σε αυτούς που την δεκαετία του 1970 έβγαζαν φωτογραφίες με Στρινγκ σε διαγωνισμό Buddy building!!!!!!!!

    Αλλοτριώνουν τας τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού ΛΑΟΥ!!!!!!!!

    Όχι σε αυτούς που το έπαιζαν ακροδεξιοί για να θολώσουν τα μάτια των ανθρώπων και στη συνέχεια να τα παίρνουν από ένα σωρό μίζες και τηλεπαιχνίδια!!!!!!!!

    Όχι σε αυτούς τους πολιτικούς που στελέχη δικά τους έφυγαν και έγιναν υπουργοί σε κυβέρνησης και πολιτικά πρόσωπα που τα έβαζα και τελικά κατάφεραν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα και να μας καταστρέψουν βλέπε ΚΕΛΠΝΟ και όχι μόνο.

    Ενώ κάποιοι άλλοι μένουν πιστοί στα ιδανικά τους και τα πιστεύω τους και δεν βγαίνουν στα ΜΜΕ να ζητωκραυγάζουν αλλά δουλεύουν σιωπηλά!!!!!!!!!

    Σημ: Μην αλλάζετε τόσο γρήγορα την αρχική σελίδα!!!

    1. Εσυ ρε αρχοντα γιατι δεν πουλας την περιουσια για την πατριδα?

      1. Μην φοβάσαι ξεπουλημένη την έχω και εγώ κι εσύ την περιουσία μας με τα μνημόνια που έχουν υπογράψει.
        Τώρα πληρώνουμε, για να ξεχρεώσουμε!!!!! Αλλά αυτοί που μας τα έχουν πάρει Πληρώνουν τα ίδια και συνεχίζουν με αυθάδεια να μας δουλεύουν!!!!
        και εγώ κι εσύ και όλος ο κόσμος πληρώνουμε τα καμώματα τους ΤΟΣΕΣ δεκαετίες!!!!

  3. Καπου πρεπει να δειξουν οτι ειναι αριστεροι. Στην οικονομια ουτε λογος για αριστερα, εκει εχουν καταντησει νεοφιλελευθεροι του κερατα. Ετσι ξεσπουν την αριστεροφροσυνη τους στη θρησκεια, την παιδεια, τις παρελασεις, και τη συγκεντρωση λαθρομεταναστων στη χωρα. Οσο πιο γρηγορα ξεβρωμισουν, τοσο λιγοτερη και αναστρεψιμη ζημια θα εχει υποστει η χωρα…..

  4. Aν η πατρίδα μας δεν ξεβρωμίσει από τους Εθνοπροδότες και τους ανθέλληνες,τίποτα δεν μας σώζει..Ξύπνα κοιμισμένε Ελληνικέ λαέ, και ψήφισε καθαρά και πατριωτικά.Ξυπνάτε πρόβατα γιατί με την ψήφο σας καταστρέψατε την Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια.Δεν ξέρατε τι είναι οι τσυριζοταλιμπάν,και τους ψηφίσατε?Δεν ξέρετε ότι οι αναρχοκομουνιστές δεν πιστεύουν σε Έθνος,πατρίδα και θρησκεία?Γίδια κοψοχέρηδες μας πήρατε πάλι στο λαιμό σας.

    1. Οτι και ψηφιζεις φιλε μου , οι αποικιοκρατες εδω θα ειναι γιατι αυτοι ειναι το αληθινιο αφεντικο του κ(Υ)νοβουλιου .
      Την καταστροφη την ξεκινησαν οι δεξιοι , συνεχισαν τα πρασινα σκατα και τωρα τουτοι απλα σφραγιζουν τον ταφο μας .
      Η μονη λυσι ειναι να κλεισει το σκυλοβουλιο των δωσιλογων και να ξεκινησουμε απο το 1834 .
      Δηλαδη απο το μηδεν . Ετσι οπως καταντισαν την πατριδα μας οι ξευτιλισμενοι πρεπει να γινει ισωμα και να κτιστει απο την αρχη . Ειδαλλως το τελος του Ελληνισμου ειναι πολυ κοντα .
      Ηδη μερικα εκατομμυρια διποδα παριστανουν τους Ελληνες και μαζι με τους δημοσιους τεμπελιδες κοτσαμπασιδες του καθεστωτος ο μισος δηλαδη πληθυσμος ειναι ξενο σωμα της Ορθοδοξης Ελλαδος .
      ΕΧΘΡΟΣ του γενους μας ειναι ο μισος πληθυσμος που ακομη ψηφιζει και νομιμοποιοι τους δωσιλους και ελληνοφωνους .
      Ολα τα αλλα ειναι τριχες .
      Δεν υπαρχει πλεον…. δεν ηξερα , τι να ψηφιζα … και λοιπες τετοιες αρχιδιες . Ειναι φανερο πλεον οτι η μεταπολιτευτικη αλητεια ( δημοκρατια την λενε ) μας καταστρεψε και εφοσον αυτο το πολιτευμα απετυχε πρεπει να εξαφανιστει πριν μας εξαφανισει .

  5. Μπουχέσες !! θα λογοδοτήσετε στον θεό που δεν πιστεύετε.

  6. αφου δεν ειναι ελληνες,κ οσοι τους υποστηριζουν.. ακομα δε το εχετε παρει πρεφα???? δε πειραζει καθιστε εκει…..χαχαχχαχα α,ρεουν ποπολο. Απλα εφαρμοζουν οσα πιστευουν. Και καλα λεει οΒουτσης. Οσοι ψηφιζουν Συριζα δλδ ειναι ορθοδοξοι? εκεινο το 3 % ας πουμε που ειχε αρχικα ως βαση. Δε ξερατε οτι ο Γαβρογλου ηταν κ αστρτευτος..δλδ τι θα εφαρμοζε? ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?? ΑΦΟΥ ΤΑ ΘΛΕΙΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΣΟ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΡΕ?? στη κυριολεξια λοβοτομημενοι.

  7. ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΧΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ

Comments are closed.