“Αυτό το ξεκ@λάκι του Τόμσεν, κυβερνάει τη χώρα;”. Βοά το Μαξίμου. Οι ένδοξες αλησμόνητες εποχές της εποποιϊας “Ανδρέα- Μιμής” ξαναζωντανεύουν. Μέχρι και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος της παραχώρησε ο λιγούρης αρχιψεύτης

Κοινοποίηση:
1.indd

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟΪΝΤ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ.

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους- δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις επαγγελματικές αλητείες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτή η καριόλα πηδιόταν κάποτε με έναν Σκοπιανό σε κατασκήνωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα και φώναζε “τα Σκόπια είναι Μακεδονία”. Αυτούς ψηφίσατε μαλάκες Ελληνες. Τίποτε λιγότερο από θάψιμο στην άμμο και λιθοβολισμό γι’ αυτή την πουτάνα που ντιλάρει πως θα θάψει τους Έλληνες με τους γαμιάδες της Τσίπρα και Τόμσεν.

  2. Εικόνες ΣΟΚ: Έτσι καταργούν τον Χριστό σε Ελλάδα και Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

    Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 10:25
    Εικόνες ΣΟΚ: Έτσι καταργούν τον Χριστό σε Ελλάδα και Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ
    Του Κίμωνα Χαραλάμπους

    Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που παθαίνει η Ευρώπη λόγω της συνεχούς έλευσης μουσουλμάνων μεταναστών. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε εικόνες από «εισβολείς» μετανάστες στην Ευρώπη -μόνο άνδρες χωρίς οικογένειες, την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν πως οι πολιτικές στη ΕΕ και Ελλάδα οδηγούν στην πλήρη αποχριστιανοποίηση.

    Στην Γαλλία, σύμφωνα με αναφορά του Παρατηρητηρίου Θρησκευτικής Κληρονομιάς, η Γαλλία θα μπορούσε να χάσει «5.000 με 10.000 χριστιανικά κτήρια μέχρι το 2030».

    Κάθε χρόνο στην Γαλλία τουλάχιστον 20 εκκλησίες πωλούνται και μετατρέπονται σε κάτι άλλο, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αναφοράς.

    Ο ιστορικός τέχνης, Didier Rykner, ανέφερε μάλιστα πως «για πρώτη φορά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρείται τέτοια μείωση στον αριθμό των Εκκλησιών, οι οποίες οδηγούνται στα μπάζα».

    Αντίθετα, οι γαλλικές Αρχές, ενώ παρουσιάζουν λόγους οικονομικής ανάγκης όταν καταστρέφουν εκκλησίες, είναι αρκετά γενναιόδωρες, όταν πρόκειται για τζαμιά και τεμένη.

    Στην Γαλλία τα τζαμιά σήμερα είναι 2.400 σε σύγκριση με τα 1.500 του 2003, αναφέρουν στοιχεία του περιοδικού «Valeurs Actuelles».

    Σε λίγο καιρό μάλιστα, με τους ρυθμούς που ακολουθούνται θα έχουν διπλασιαστεί σε αντίθεση με τις εκκλησίες που όπως είδαμε ο αριθμός τους συρρικνώνεται.

    Τα ίδια περίπου δεν συμβαίνουν άραγε στην Ελλάδα; Την ώρα που κτίζεται τεράστιο τέμενος στο Βοτανικό και κυβερνώντες πολιτικοί δίνουν το «παρόν» σε ισλαμικές τελετές, στο προσκήνιο έχουν έρθουν αποκαλύψεις για κατάργηση του εκκλησιασμού στα δημοτικά σχολεία, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και τον κ. Γαβρόγλου δεν καταργείται ο εκκλησιασμός αλλά εκδημοκρατίζεται!

    Σύμφωνα λοιπόν με σχέδιο Προεδρικού διατάγματος του υπουργού Παιδείας, που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο εκκλησιασμός στα δημοτικά σχολεία καταργείται εντελώς ενώ μέχρι σήμερα ήταν προαιρετικός.

    Οι σύμβουλοι του ΣτΕ εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις τους, τονίζοντας πως έτσι όπως είναι διατυπωμένη η σχετική διάταξη «επιτρέπει την χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού».

    Καταργείται ο εκκλησιασμός και ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η θέση του Ισλάμ στην Ελλάδα όχι μόνο με τεμένη αλλά και με μέλη, ανθρώπους δηλαδή που «εισβάλλουν», καθώς πλέον δεν μιλάμε για πρόσφυγες.

    Όπως θα δείτε μάλιστα στο παρακάτω βίντεο από την Ισπανία, δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά ούτε για δείγμα αλλά μονάχα άντρες στρατεύσιμης ηλικίας, έτοιμοι για όλα! https://youtu.be/hGw5UXmohUQ

    Οι εικόνες είναι από την πόλη Θέουτα, στην βόρεια ακτή της Αφρικής, ακριβώς απέναντι από το Γιβραλτάρ, η οποία είναι έδαφος της Ισπανίας.

    Εκεί κατέφτασαν την Δευτέρα 300 μετανάστες, οι οποίοι πανηγυρίζουν!

  3. Τώρα μας πιστεύετε; Διαβάστε τι αποφάσισαν στην Ευρώπη για τα αυτοκίνητα
    Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 17:26
    Πόσες φορές σας έχουμε γράψει πως στόχος της Ατζέντας 2030

    είναι μεταξύ άλλων η αντικατάσταση των αυτοκινήτων που κινούνται με βενζίνη με ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς και ποδήλατα.

    Ελπίζουμε η παρακάτω είδηση να σας πείσει επιτέλους!

    Η Βρετανία, από τις «πιστές» χώρες της Νέας Τάξης, βάζει «στοπ» στα αυτοκίνητα που κινούνται με βενζίνη και πετρέλαιο από το 2040.

    Η βρετανική κυβέρνηση αναμένεται να ψηφίσει σύντομα το εν λόγω νομοσχέδιο, προκειμένου να μειώσει δήθεν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, κάνοντας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα μοναδικά που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας.

    Είχε προηγηθεί η απόφαση του Εμανουέλ Μακρόν να κάνει το ίδιο στη Γαλλία, η ανακοίνωση της BMW για ηλεκτρικό Mini το 2019, καθώς και της Volvo, τα μοντέλα της οποίας θα έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες από το ίδιο έτος.

    Οι υπέρμαχοι της Ατζέντας 2030 εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το βρετανικό νομοσχέδιο, αναμένουν, όμως, να μάθουν περισσότερα για τα άρθρα που θα εμπεριέχει και το τι αυτά θα προβλέπουν.

    Πληροφορίες καταγράφουν ότι θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που θα λειτουργούν τα μέσα μεταφοράς, στην δομή του οδικού δικτύου και στον έλεγχο της κυκλοφορίας, ώστε να γίνει πιο ομαλή αλλά και πιο ελεγχόμενη.

    Πόσο μακριά θα μπορεί να φτάσει κανείς με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, καθώς συνεχώς θα πρέπει να φορτίζει το όχημά του σε ηλεκτρικούς ή ηλιακούς σταθμούς φόρτισης;

  4. Οι Έλληνες θα βαθμολογούν και θα επιλέγουν τα «πράσινα» μέτρα για τις πόλεις τους
    Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 17:24
    Όλα δείχνουν πως οι πολίτες από μόνοι τους θα βαθμολογούν τις «πράσινες» πόλεις-γκέτο

    και θα επιλέγουν ποια μέτρα της Ατζέντας 2030 θα εφαρμοστούν.

    Διαβάζουμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο:

    Τι βαθμό έδωσαν οι πολίτες στο αστικό πράσινο της Ελλάδας; Ο μέσος όρος βαθμολογίας ίσα που ξεπερνάει τη βάση, αγγίζοντας το 6,1 με άριστα το 10. Μέσα από την εφαρμογή WWF GreenSpaces, 9.000 πολίτες έχουν αξιολογήσει μέχρι στιγμής 1.700 χώρους πρασίνου σε 126 ελληνικές πόλεις.

    Σύμφωνα με την οργάνωση, η σχετικά χαμηλή μέση βαθμολογία αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια των πολιτών, ενώ ο δρόμος φαίνεται ακόμα να είναι μακρύς μπροστά μας, προκειμένου να αποκτήσουμε βιώσιμες πόλεις.

    «Αυτό που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι, δημοτικές αρχές και πολιτεία, πως το πράσινο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναπόσπαστο στοιχείο της ποιότητας ζωής στις πόλεις. Χρειάζεται επίσης να συνειδητοποιήσουν πως οι χώροι πρασίνου δεν πρέπει να είναι μαυσωλεία, αλλά χώροι ζωντανοί για τους πολίτες», δηλώνει ο Αχιλλέας Πληθάρας υπεύθυνος προγραμμάτων ευαισθητοποίησης του WWF Ελλάς.

    Ειδικότερα, από τους 1.700 χώρους, μόλις 261 είναι αυτοί που έχουν πάρει βαθμολογηθεί πάνω από 8. Πρόκειται για χώρους μεγάλης εμβέλειας, στους οποίους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, στην Καλλιθέα, το Πάρκο Οινόης Ορεστιάδας, το Πάρκο ‘Αλκηστις Αγοραστάκη στα Χανιά και το Πάρκο Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

    Την υψηλή τους θέση από την περσινή έκθεση του 2016, διατήρησαν επίσης, το πάρκο Ασυρμάτου στον ‘Αγιο Δημήτριο Αττικής, το ‘Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και το Παυσίλυπο στην Καρδίτσα.

    «Λίφτινγκ» σε περιοχές της Αττικής

    Στον αντίποδα, 451 χώροι έχουν βαθμολογηθεί αρκετά κάτω από τη βάση, από 0 έως 5. Οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους εντοπίζονται σε: Αθήνα (38 χώροι), Θεσσαλονίκη (32 χώροι), Παλλήνη (25 χώροι), Περιστέρι (17 χώροι), Εορδαία (16 χώροι), Καλαμαριά (15 χώροι), Κασσάνδρα (13 χώροι), Πειραιά (13 χώροι) και Γλυφάδα (12 χώροι). Αξίζει να σημειωθεί πως το Πεδίον του ‘Αρεως, το πάλαι ποτέ κόσμημα της Αθήνας, συγκεντρώνει βαθμολογία 5,5, δείγμα της άσχημης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει.

    «Το WWF GreenSpaces είναι η φωνή των πολιτών για το πράσινο της πόλης τους. Η άποψη τους, όπως καταγράφεται μέσα από την εφαρμογή, δείχνει ότι όλες οι δημοτικές αρχές μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα για να προσφέρουν ένα καλύτερο περιβάλλον στους δημότες και να τους φέρουν ξανά στο πράσινο της γειτονιάς και της πόλης τους. Καλούμε λοιπόν τις δημοτικές αρχές να μελετήσουν εποικοδομητικά την άποψη των πολιτών και να προβούν άμεσα σε πρωτοβουλίες για περισσότερο και καλύτερο πράσινο», σημειώνει ο κ. Πληθάρας.

    Σε επίπεδο Δήμων, η Καλαμάτα (μέσο όρο 7,8), η Πετρούπολη (μ.ό.7,7), το Ίλιον (μ.ό. 7,7), η Βάρη – Βούλα- Βουλιαγμένη (7,5), η Τρίπολη (7,4), η Φιλοθέη-Ψυχικό (7,3), η Λυκόβρυση-Πεύκη (7,2) είναι οι περιοχές των οποίων τα πάρκα έχουν λάβει κατά μέσο όρο την υψηλότερη βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, ο χαμηλότερος μέσος όρος βαθμολογίας σε χώρους πρασίνου εντοπίζεται στους δήμους Κασσάνδρας (μ.ο. 3,6), Θέρμης (4,3), Ρεθύμνου (4,7), Λάρισας (4,8), Ζωγράφου (4,8).

    Σημειώνεται ότι από τον Απρίλιο του 2016, όταν το WWF Ελλάς δημιούργησε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά «WWF GreenSpaces», που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να ανακαλύψουν τους χώρους αστικού πρασίνου και να τους αξιολογήσουν, περισσότεροι από 8.500 πολίτες έχουν ήδη καταγράψει και βαθμολογήσει πάνω από 1.700 χώρους πρασίνου σε 126 ελληνικές πόλεις.

    Η εφαρμογή δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος WWF Καλύτερη Ζωή, για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μεγάλος δωρητής του οποίου είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υποστηρικτής το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

  5. Το ΑΠΟΛΥΤΟ καλοκαιρινό ΒΙΝΤΕΟ της ανθρώπινης ξεφτίλας – Οι διακοπές στο παγκόσμιο κράτος
    Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 17:22

    Μετά το βίντεο με τα μιλιούνια των πολιτών στην Ιαπωνία, τα οποία κατακλύζουν κάθε μέρα τα μετρό της πόλης για να εξυπηρετήσουν την καθημερινότητα που ορίζει το σύστημα, από την Ισπανία μας έρχονται καινούριες εικόνες, αυτή την φορά… καλοκαιρινές!

    Μάζες ανθρώπων δίνουν στην κυριολεξία «μάχη» για μία ξαπλώστρα στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στα Κανάρια νησιά εν μέσω τουριστικής περιόδου.

    Συγκεκριμένα, στα παρακάτω βίντεο από το ισπανικό ξενοδοχείο «Servatur Waikiki», θα δείτε τι γίνεται όταν ανοίγει η πισίνα νωρίς το πρωί.

    Αποχαυνωμένοι τουρίστες ζητούν μια θέση στον περιορισμένο χώρο του ξενοδοχείου, προκειμένου να στριμωχτούν για θέση στην πισίνα μαζί με όλους τους άλλους.

    Η εικόνα μοιάζει με ένα μαντρί, όπου οι βοσκοί ανοίγουν την πόρτα στα ζώα της φάρμας, προκειμένου εκείνα να απολαύσουν το βόσκημα και την απόλαυση στο νερό.

    Οι άνθρωποι συνήθισαν στα λίγα και στα ανούσια, ξεφτιλίζοντας την προσωπικότητά τους, όχι για μία θέση στον ήλιο, αλλά για μία θέση στον βούρκο.

    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στις ουρές για το «χάραγμα»; https://youtu.be/ZQgVJmUAkv8 https://youtu.be/cBqUJMoM-yI

  6. Όλα για το χρήμα, ακόμα μία φορά! Αυτό θέλουν στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο
    Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017 13:59
    Όλα για το χρήμα, ακόμα μία φορά! Αυτό θέλουν στην Ελλάδα για τον Σεπτέμβριο

    Τα ελληνικά ξενοδοχεία συμμετέχουν στην νέα καμπάνια «Γκέι Σεπτέμβριος στην Ελλάδα»!

    Ναι πολύ καλά ακούσατε, την ώρα που υπάρχουν αντιδράσεις για την διοργάνωση γκέι παρελάσεων σε δημόσιους χώρους αλλά και για την εισαγωγή σεμιναρίων τρανσεξουαλισμού στα σχολεία, ξενοδοχεία, προκειμένου να φέρουν περισσότερο χρήμα, ασπάζονται την… «μόδα» της εποχής και καλούν τους γκέι να κατακλύσουν τις ελληνικές παραλίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

    Μάλιστα, όπως σχολιάζεται, η Ελλάδα, η οποία αποτελεί ολοένα και περισσότερο έναν ελκυστικό προορισμό για την διεθνή κοινότητα των Gay και μέσω του Travel by Interest / a Destsetters Project, πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια «Gay September in Greece» με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay διακοπές τον μήνα Σεπτέμβριο.

    Το Travel by Interest ενισχύει τα Ελληνικά Ξενοδοχεία για το μήνα Σεπτέμβριο, στοχεύοντας το International Gay Ταξιδιωτικό Κοινό. travelbyinterest Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Gay September in Greece” του Travel by Interest | a Destsetters Project, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για γκέι.

    Η χώρα μας βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για ομοφυλόφιλους, ενώ το Travel by Interest ξεκινάει τη νέα καμπάνια Gay September in Greece, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική περίοδο του Σεπτεμβρίου.

    Μεταξύ των ενεργειών, η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει άρθρα σε δημοφιλή Gay Media της Αγγλίας, Social Re-marketing Καμπάνιες σε gay ταξιδιωτικά κοινά που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για διακοπές τον τελευταίο χρόνο (πάνω από 1.000.000 ταξιδιώτες), καθώς και εντυπωσιακές Newsletter Campaigns.

  7. Σιγα την γκομενα ρε Χίο….αυτην δεν την πηδάω ουτε με δανεική ψωλί!!

  8. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. Φιλιούνται..αγκαλιάζονται, θέλω και εγώ καλέ!!!

Comments are closed.