MEDIAΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΑΠΟΚΑΛΥΨΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΦΗΜΕΡΙΔΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ05|12|2019 01:01/Enimerotis/7886 views «Toν ψήφισα ο μ@λ@κας, θα τον ρίξουμε τον αλήτη» – Φανατικός νεοδημοκράτης ομολογεί το λάθος του με τον Κούλη (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Αποκαλύψεις που τρέμει το σάπιο κατεστημένο! Δείτε το βίντεο: ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ04|05|2026 03:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Είναι ολόκληρη πολιτεία: Η πολυκατοικία στην Κίνα που μένουν 20.000 άνθρωποι και...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ04|05|2026 01:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Το Καστελόριζο το 1932 είχε 12-14 χιλιάδες κατοίκους και τώρα έχει μόλις...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ04|05|2026 01:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τα χρήσιμα κουμπιά του πληκτρολογίου που δεν χρησιμοποιείς ποτέ 4 Σχόλια Ναι καλα στης επομενες εκλογες παλι θα νου δουλα θα ξανα ψηφισει ο μαλακας!!! αλλαζει κομμα ο ελληνας; τον ψηφισες παλιομλκα. εμεις τι φταιμε Tωρα ειναι αργα για δακρυα στελλα,την υπογραφη σου και το πουλι σου να σκέφτεστε ελληνικα και οχι με συμφερον της τσεπης. ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ…ΦΑΤΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ…ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ Comments are closed.
Ναι καλα στης επομενες εκλογες παλι θα νου δουλα θα ξανα ψηφισει ο μαλακας!!! αλλαζει κομμα ο ελληνας;
Tωρα ειναι αργα για δακρυα στελλα,την υπογραφη σου και το πουλι σου να σκέφτεστε ελληνικα και οχι με συμφερον της τσεπης.
Ναι καλα στης επομενες εκλογες παλι θα νου δουλα θα ξανα ψηφισει ο μαλακας!!! αλλαζει κομμα ο ελληνας;
τον ψηφισες παλιομλκα. εμεις τι φταιμε
Tωρα ειναι αργα για δακρυα στελλα,την υπογραφη σου και το πουλι σου να σκέφτεστε ελληνικα και οχι με συμφερον της τσεπης.
ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ…ΦΑΤΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ…ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ