O Χρίστος Γούδης ξαναχτυπά: “Όσοι άξεστοι, αγράμματοι και χυδαίοι αντιδρούν στην υποψηφιότητα μου με την Χρυσή Αυγή τους έχω γραμμένους στα…αρχεία μου”

Κοινοποίηση:
goudis3

ΑΕΡΑ  ΠΑΤΕΡΑ

 Η ανάρτηση ενός πρόσφατου σχολίου μου με τίτλο: «Λεβέντης o …Λεβέντης», στον ιστότοπο «Μακελειό», προκάλεσε οργίλες και υστερικές αντιδράσεις φίλα προσκείμενων προς αυτόν «όντων» (αγγλιστί: creatures), άλλων εξ’ αυτών άξεστων, άλλων εκχυδαϊσμένων, και άλλων ανορθόγραφων και εμφανώς αγραμμάτων, όπως προκύπτει από τους κραυγαλέους βαρβαρισμούς και σολοικισμούς των παρεμβάσεών τους. Όσο δε για το περιεχόμενο των λεκτικών εμεσμάτων τών καθ’ ομολογίαν τους «αυλικών» του προέδρου της αυτοαποκαλούμενης «Ένωσης Κεντρώων» (με την έννοια ότι ο αριθμός των ακολούθων του δεν είναι αρκετός για να «γεμίσει» όχι αλάνα, αλλά ούτε «αυλή»), εννοιολογικά εμπίπτει σε νοηματικές δυσπλασίες προ-γλωσσικού, αν όχι προ-οντολογικού, επιπέδου.

Η συμβολή πάντως του ίδιου του Βασίλη Λεβέντη στην εξέλιξη της ευρύτερης κοινωνικής δυναμικής και στην διαμόρφωση της ψυχοστασίας του τόπου μας είναι αδιαμφισβήτητη, όπως είχε την καλοσύνη να αναδείξει ένας εκ των επισκεπτών του ιστότοπου, θυμίζοντάς μας ορισμένα διαχρονικά βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα εκπομπών του Λεβέντη προέδρου (της «Ένωσης Κεντρώων»), όπου το αριστοφανικό στοιχείο τόσο του ύφους του όσο και των αντιδράσεων των συνομιλητών του, υπερκάλυπτε την πολιτική του ιδιοφυΐα, δημιουργώντας «ατμόσφαιρα κάθαρσης» στο ακροατήριό του (κοινώς «έβγαζε γέλιο»). Ανάλογη καθαρτήρια δύναμη στην πολιτική μας ζωή είχε εμφυσήσει παλαιότερα, επί των συγκρουσιακών ημερών της ΕΡΕ και της «Ενώσεως Κέντρου», η Μαρίκα Παλαίστη, η εμπνεύσασα  στις λαϊκές μαζώξεις της τα ιδιόρρυθμα πολιτικά συνθήματα της εποχής («Οι σπογγαλιείς Αθηνών μαζί σου», «Μαρίκα σώσε τα λουκάνικα», «Βαράτε την με λουκουμόσκονη», «Στον μολυβένιο ουρανό μια κατσαρίδα τρέχει, μου φαίνεται πως βρέχει», και άλλα αντιστοίχου πολιτικής βαρύτητος).

Από αυστηρά πολιτικής απόψεως πάντως, εκείνο που ήθελα να επισημάνω με το πρώτο περί Πλαστήρα σχόλιό μου, στην πατρική φιγούρα του οποίου ανάγει την καταγωγή της η «Ένωση Κεντρώων», ήταν η ψευδαίσθηση δημοκρατικότητας από την οποία διακατέχεται ο πρόεδρός της και τιμητής, αν όχι υβριστής, των πάντων και πασών, όπως φυσικά και της Χρυσής Αυγής, λόγω των «ναζιστικών και φασιστικών πεποιθήσεών»  της, την στιγμή μάλιστα κατά την οποία ο αείμνηστος Πλαστήρας έτρεφε βαθιά εκτίμηση γι’ αυτές. Και δεν είναι ο μόνος φυσικά. Πολλοί, αν όχι όλοι, είναι εκείνοι οι «κατ’ επίφαση δημοκράτες» που κρύβουν μέσα τους έναν Μουσολίνι, έναν Χίτλερ (ή έναν Στάλιν, δια τους ερυθρούς – από ντροπή; –  ομοίους τους). Σε κάποιους μάλιστα είναι περισσότερο εμφανές, λόγω της μορφής, του γονότυπου, και του σωματότυπού τους.

Την επιβεβαίωση πάντως των όσων ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο περί Πλαστήρα, μάς παρέχει και ένας εύγλωττος υποστηρικτής του Λεβέντη προέδρου (της «Ένωσης Κεντρώων»), όπως συνάγεται από το παρατιθέμενο  κατωτέρω ηλεκτρονικό του μήνυμα προς εμένα (μετά την αναγκαία διόρθωση, για λόγους σεβασμού προς τον αναγνώστη, των ανορθογραφιών και αναγραμματισμών του κειμένου του):

Αγαπητέ κύριε Γούδη,

 

Βεβαίως ο Πλαστήρας υπήρξε κινηματίας, μόνο που υποστήριζε ως κινηματίας την ΚΕΝΤΡΩΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Είναι λοιπόν πρόγονος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.  Κυβέρνησε δημοκρατικά και δεν επέβαλλε δικτατορία όπως ο Παπαδόπουλος, την σημαία της οποίας ύψωσε ο συναγωνιστής σας Παππάς. (Αν δεν είναι συναγωνιστής σας πως πήγατε να γίνετε υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων με μια παράταξη της Χρυσής Αυγής που επαινεί την δικτατορία;) Ο Πλαστήρας θεώρησε ότι θα έπρεπε να υπάρχει φιλογερμανική κυβέρνηση διότι με αυτήν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαχείριση της ήττας όπως λέτε. Ναι αλλά το ίδιο έπραξε και ο Τσολάκογλου και ο ηρωικός Κατσιμήτρος που υπηρέτησαν τις κατοχικές κυβερνήσεις. Λέτε αυτοί οι αξιωματικοί να μην ήταν πατριώτες; Σοβαρολογείτε; Απλώς είχαν άλλη αντίληψη περί εξυπηρετήσεως του εθνικού συμφέροντος. Τέλος ποιος είστε εσείς που θα κρίνετε τον Βασίλη Λεβέντη; Εσείς είστε ένας γυρολόγος (Πολιτική Άνοιξη, ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή), ενώ ο Βασίλης Λεβέντης υπήρξε και εξακολουθεί να είναι σταθερός με το κόμμα του από την στιγμή της ιδρύσεώς του.

 

Με την τιμή που σας πρέπει

Καραμαδούκης Γεώργιος

 Ο ευγενής αυτός και οξύνους αποστολέας του ανωτέρω μηνύματος, αναφερόμενος στην δική μου πολιτική ταυτότητα, φαίνεται να αγνοεί την συνέχεια, συνέργεια, και συναντίληψη του εθνικιστικού χώρου, δεδομένου μάλιστα ότι τα μεν δύο πρώτα κόμματα, τα οποία μνημονεύει, εκπροσώπησαν στο παρελθόν, το δε τρίτο εκπροσωπεί στο παρόν, τον παλμό του έθνους των Ελλήνων, όσων εξ’ ημών έμειναν Έλληνες, και ένιωθαν τότε, και νιώθουν σήμερα, ως υποχρέωσή τους απέναντι της πατρίδος, πως έπρεπε (τότε) και πρέπει (σήμερα) να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες. Σε αντίθεση πάντα με όλους εκείνους που γράφουν την Ελλάδα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, αλλά και με τους κάποιους ελάχιστους που εγκλωβίζονται σε ασκήσεις «πολιτικού αυτισμού» και «διανοητικού αυνανισμού». Περιττό να προσθέσω ότι το μήνυμα του εν λόγω «δημοκράτη» το καταχώρησα ήδη «εκεί που του πρέπει», δηλαδή στα «αρχεία» μου…

 

 

 

                                                                                                Χρίστος  Γούδης

                                                                                                       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Καθηγητής Χρήστος Γούδης: “Mια απάντηση στο Βασίλη Λεβέντη που οι Έλληνες πολίτες τον έστειλαν στον κάδο απορριμάτων”

 

Ο καθηγητής Χρήστος Γούδης στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου-Κασιδιάρη: “Το νεοδημοκρατικό τέρας του Φρανκεστάιν προσκυνάει τους Εβραίους”

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

45 Σχόλια

 1. Ο ΓΟΥΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ Α.’.Α.’. ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

 2. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΓΟΥΔΗΣ ΡΕ ΟΥΣΤ

 3. 23η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ”’ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ”’ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΡΓΙΔΗΣ!!!!!!ΟΜΙΛΗΤΕΣ Ο Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ…Ο Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ο Κ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΑΤΖΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ”’ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ”’ΜΕΓΑΡΟΥ!!!!!!!!!!ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

 4. κυριε γουδη μην ασχολειστε και μην ανγσυχειτε για τιποτα

 5. Αντε φτάνει τώρα. Πολύ ασχοληθήκαμε και υπέρ του δέοντος τρολάραμε τους στάβλους και τους κόπρους του… Χρυσού Αυγεία.

 6. Στην πρώτη παράγραφο υποτιμάτε τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων. Κάποιοι από αυτά τα “όντα”, όπως μας αποκαλείτε, στηρίζουμε την Ένωση Κεντρώων κοντά στα 15 χρόνια. Αλήθεια εσείς που ήσαστε όταν η Χρυσή Αυγή λάμβανε 7000 ψήφους και ο Μιχαλολιάκος έκανε συγκεντρώσεις με αγκυλωτούς σταυρούς και λάβαρα του Χίτλερ; Και επειδή προσποιείστε ότι δεν τα γνωρίζετε αυτά, μια αναζήτηση στο google θα σας λύσει την απορία.

 7. Μπρε μπρε…ο Γούδης ξαναχτύπησε.

  Για ακόμη μια φορά, μας καθιστά κοινωνούς του ακατάσχετου βερμπαλισμού του, των ύβρεων, της σαρδόνιας ειρωνείας του και της αγοραίας γλώσσας του ιδίου, των «συναγωνιστών» του αλλά και των εν δυνάμει ψηφοφόρων του. Στη συγκεκριμένη, άλλωστε, δεξαμενή ψήφων αλιεύει και προσδοκά εκλογικά.

  Πάντως, στο ζήτημα της αμφισβητούμενης αξιοπιστίας της ιστορικής πηγής που επικαλέστηκε, τηρεί σιγή ασυρμάτου . Για την ταμπακιέρα κοινώς, ουδέν σχόλιο από τον κύριο. Φαίνεται πως η ιστορική τεκμηρίωση δεν είναι το δυνατό του σημείο…

  Η αναίδειά του παρ’ όλα αυτά, αποδεικνύεται αντιστρόφως ανάλογη της παράχρου ιστορικής του κατάρτισης. Φτάνει ως το σημείο να επιτίθεται προσωπικά ακόμη και σε κάποιον αναγνώστη που «τόλμησε» να του αποστείλει προσωπικό email, διαφωνώντας μαζί του.

  Μάλλον οφείλουμε να τον συμπονέσουμε και να τον δικαιολογήσουμε νομίζω. Προφανώς, δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις στις ιστορικές ανακρίβειες που αράδιασε τις προάλλες και αντιδρά με τη σειρά του τώρα σπασμωδικά και με νηπιώδη ρεβανσισμό εμπρός στη θέα της γενικής κατακραυγής.

  Αν η ΕΚ τέλος, είναι αυλή και εμείς οι λίγοι αυλικοί, να χαίρονται εκεί στην «Ελληνική κραυγή» τα χαμαιτυπεία όπου σταβλίζονται μαζικά εκμαυλίζοντας συνειδήσεις και αποκρυσταλλώνοντας τα φασίζοντα ιδεολογήματά τους μέσω ωμής παραχάραξης της ιστορίας. Όσο δε για τα περί αξέστων, ανορθογραφίας και αμορφωσιάς, είναι γνωστό τοις πάσι ότι τούτα αποτελούν γνωρίσματα των ιδεολογικών και κομματικών συνοδοιπόρων του κ. Γούδη.

  1. Στον αγώνα για την επιβίωση της φυλής μας έχουν θέση άπαντες, από ανιστόρητους και ανορθόγραφους, μέχρι αγενείς και ανάγωγους. Σίγουρα δεν έχουν όσοι “Λεβέντηδες” τρέμουν περισσότερο από τον ίδιο χαμό μας έναν υποτιθέμενο “εκφασισμό” της κοινωνίας…

 8. Το γουδί το γουδοχέρι και τον κόπανο στο χέρι… Επειδή βλέπω δεν έπιασε το ροδόσταμο, δοκίμασε ανθόνερο.

 9. Μάγκες, όσοι εδώ μέσα βρίζεται τον Γούδη είστε χαμένοι από χέρι.Το γεγονός ότι κατέχει τις δημόσιες θέσεις που κατέχει και απέκτησε κατά την διάρκεια μιας πολιτικής περιόδου αχαλίνωτου κομματισμού, πράσινου και γαλάζιου, και πρωτοφανούς νεποτισμού καταδεικνύει ότι ο άνθρωπος επιστημονικά τουλάχιστον Αξίζει.
  Αν και παλιός κκες τον θέλω στα δημόσια πράγματα και θα τον ψηφίσω. Άλλωστε ο αείμνηστος Φλωράκης έλεγε: Ακόμα και με το διάολο θα πάμε για να γλυτώσει η Ελλάδα

 10. Στη Μάνη ποιους λένε Λεβέντη ας μας πει κάποιος;

  Αληθέυει πως το Σάββατο ήταν προσκεκλημένος στη Καλαμάτα, σε εκδήλωση της Ελληνικής Δράσης για το δήμο Καλαμάτας (μαζί με το Δημακόγιαννη) για να μιλήσουν για τη Μάνη και δεν παρέστησαν γιατί έπεσε γραμμή ότι θα βγούν εκτός ψηφοδελτίου;

 11. Θα ήθελα όμως να παρουσιάσω σε αυτό το σημείο, μια σύντομη τοποθέτηση επί του θέματος αυτού, ενός, επιτρέψτε μου να πω, από τους μεγαλύτερους διανοητές του καιρού μας, τις ρήσεις του κ. Χρήστου Γούδη, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

  Για όσους παρ’ ελπίδα δεν τον γνωρίζουν, ο Χρήστος Γούδης είναι Καθηγητής Αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο υπεύθυνος για το μεγάλο έργο της λειτουργίας του καινούριου Ελληνικού τηλεσκοπίου Αρίσταρχος, Πρόεδρος του Ινστιτούτου “Ίων Δραγούμης”, συγγραφέας, μα πάνω από όλα αληθινός Έλληνας!

  «Η επιχειρούμενη άφρων και προκλητική νομιμοποίηση της αλλοίωσης της ελληνικής ιδιοπροσωπείας, με την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενή στοιχεία που εποικίζουν με το έτσι θέλω, χωρίς φραγμό, τα χώματα της πατρίδας μας, αποτελεί καθοριστική αιτία πολέμου (casus belli) ενάντια σε ένα απαξιωμένο εξουσιαστικό κατεστημένο, που πολύτροπα υπονομεύει, υποσκάπτει, και αποδομεί τα θεμέλια και τα επιστεγάσματα του Ελληνικού Έθνους, έτσι ώστε να καταστεί αδύναμο να αντιδράσει στην κάθε εσωτερική αποσύνθεση και την κάθε εξωτερική απειλή.

  Έλληνες, πιστοί στα κελεύσματα των ηρωϊκών νεκρών μας, γρηγορείτε, συσπειρωθείτε και αντιδράστε, για να περιφρουρήσετε τα ιερά και τα όσια του έθνους που στέριωσε με το αίμα των προγόνων μας, μπροστά σε μια επερχόμενη λαίλαπα αλλογενών και προδοτών, που δεν πρέπει να μας βρει ανέτοιμους.

  Το φάσμα μιας παρακμιακής χώρας σε πτωτική πορεία μεταμόρφωσης σε έναν άνευρο εθνοφυλετικό βούρκο κι ένα ευνουχισμένο πολυθρησκευτικό μωσαϊκό, πλανάται απειλητικά στον ορίζοντα, ως φυσική συνέπεια της ηθικής διάβρωσης μιας κοινωνίας, που για χρόνια ανέχεται ακατάλληλους, εύκαμπτους, και ασήμαντους ιδιοτελείς αρλεκίνους, στον ρόλο των αρχόντων και των ταγών, πτωχών τω πνεύματι και πλουσίων τη κοιλία, αντί να αναδείξει τους φυσικούς της ηγέτες, τους ικανούς να οδηγήσουν στο μέλλον που της αξίζει, την Ελλάδα ενός τόσου λαμπρού παρελθόντος.

  Η ώρα της αλήθειας έχει σημάνει. Τον ταύρο τον πιάνεις από τα κέρατα. Αλλιώς σε σκοτώνει. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ήρθε η ώρα για να δράσουμε ή να σκάσουμε. Η επιλογή είναι δική μας».

  Χρήστος Γούδης

  ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ Ο ΓΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΒΡΩΜΙΚΑ
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑ

  1. Μπραβο φιλε που το ανεδειξες……..

   Επαληθευεται το αρχαιο ρητο πως η αληθεια ειναι ορφανη και ακαταδεκτη σχεδον απο ολους.

 12. 06/06/2012 Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ”ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ”ΕΤΑΙΡΙΑΣ”ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΜΙΛΗΤΕΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ Β! ΑΘΗΝΑΣ!!!!!!!

 13. Μα τι παραξενο πραγμα ειναι αυτο;; Τι φονικο αντικειμενο που μας βγαινει απο εκει που δεν το περιμεναμε;;

  Η γλωσσα, πραγματι, κοκαλα δεν εχει αλλα κοκαλα σπαει. Οχι σπαει, τα τσακιζει.

  κ.Γουδη, εσεις κρινατε πως επρεπε να απαντησετε στο θεμα Λεβεντη και αλλα παρεμφερες, καλως θα ελεγα πως πραξατε.

  Αλλα οταν εχεις εναν ανθρωπο σε καποια ηλικια που πρεπει να προαγει σοφια με τον λογο του και την σταση του, να ακολουθει κατα καποιο τροπο, το παν μετρον αριστον, και εναντιον ετουτου, παρακολουθει ο κοσμος εναν ανθρωπο οπου χασκογελαει λοιδορει με τα λεγομενα του αντιπαλο του μεσω διαλογου. Οταν παρακολουθησα την εκπομπη και προσεξα σε συχνες περιπτωσεις να ειρωνευεται ή και διαστρεβλωνει τα λεγομενα απο τον αντιλεγομενο συνομιλητη του. Τοτε ντραπηκα για το “θεαμα” αλλα και για τον ιδιον. Εν τελη δεν αξιζει η αντιπαραθεση με ανθρωπους που εχουν απεμπολησει το μετρο και τον στοιχειωδη σεβασμο και δυστυχως δεν κατεχουν ψηγμα σοφιας. Τουλαχιστον απ’τα φαινομενα και λεγομενα τους.

  Οσο για τους ‘κατακριτες’ σου. Αξιζουν μια θεση στα ‘αρχεια’ ολων μας!!

  1. χαχαχα άσε το στομφώδες ύφος. Δε το ‘χεις. ”Εν τέλει” είναι δοτική και θέλει ”ει”. Όχι δοτοί (ξέρετε εσείς..) – δοτική.

   1. Πω πω πω τι θα απογινω τωρα;; Οϊμε, με ανακαλυψαν, τι ντροπη τι ονειδος…..

    G_T_I, θελεις λιγο νιτρο για να παει πιο γρηγορα το g_t_i σου;; Μπορω να σε βοηθησω σε αυτο εαν θες.

    Ειναι λαθος τα σχολιο μου;;

    Μηπως ενας πολιτικος με καποια ας πουμε πειρα και καποια ηλικια οπως του κ Λεβεντη δεν θα επρεπε να ειχε διαφορετικη συμπεριφορα, με περισσοτερο σεβασμο και μετρο;;

    Μηπως η ιδεολογικη του φανατιλα τον κυριεψε και εκφραστηκε λες και ηταν ενας 17χρονος σε μια πενταμελες, διακοπες με τα φιλαρακια του, εε;;

    Μηπως εσυ δεν ξερεις να ανγνωριζεις τι εστι σεβασμος και μετρο και τι οχι;;

    Δεν χρειαζεται να απαντησεις μπορει και να κουραστεις ….. ολες η ερωτησεις μου ειναι ρητορικες.

    1. χαχαχα καημένεεεε. Το IQ αμοιβάδας εσού και των ομοίων σου δε μου επιτρέπει παρά να σε τρολάρω και να σε κάνω χάζι. Με τις υγείες σου.

  2. ”Εν τέλει” με ”ει”. Είναι δοτική (όχι δοτοί σαν τα πρότυπά σου), δο – τι – κή. Μπερδεύτηκες με τον Αριστο-τέλη μάλλον. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Παράτα το στομφώδες ύφος λοιπόν γιατί δε το ‘χεις. Οι μεγάλες δηλώσεις θέλουν κ τον ανάλογο ”εξοπλισμό”. χαχχα

 14. Τον Λεβέντη τον βλέπαμε για να γελάμε σιγά μην τον παίρνει κανείς σοβαρά αλλά τώρα πια προκαλεί αηδία.
  Κύριε Γουδη με μια τοποθέτηση με καλύψατε πλήρως ο Έλληνας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν έχει ιδεολογία αλλά κοιτάει μόνο το συμφέρον της πατρίδας.

  1. Και ‘μεις γελάμε με του λόγου σας τώρα. Πού είναι το πρόβλημα. Τέτοιο κινούμενο τσίρκουλο σαν τους κόπρους του Αυγεία, τους χρυσούς, πού να ματαδεί κανείς. Once in a lifetime.

 15. Κύριε γουδή, από την στιγμή που αποφασίσατε να απαντήσετε στην δραστηριότητα της προηγούμενης ανάρτησης που αφορούσε το όνομά σας, γιατί δεν σχολιάζεται κιάλλα σχόλια?
  Μήπως δεν σας συμφέρει?

  Κάνω αντιγραφή/επικόλληση το σχόλιο που είχα γράψει τότε,

  “ΓΑΜΩΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ 11/04/2014 at 7:01 pm Reply
  Αυτός ο Γουδής, έλεγε ότι καλά έκαναν οι εβραίοι και σφάξαν τους Έλληνες στην ιερουσαλήμ επί Αντίοχου Δ Επιφανή.Επίσης είπε κοροιδευτηκά σε εκπομπή στο Μακελειό πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ιμπεριαλιστής,καπιταλιστής και παρόμοιες λέξεις ανθελληνικού παραλλήματος.
  Ο ίδιος στο Μακελειό, έχει δηλώσει πως είναι “ΑΝΑΡΧΟΔΕΞΙΟΣ”.
  Κύριε Γουδή, αφήστε τα σοφίσματα περί αναρχοδεξιάς και άλλες τέτοιες ανοησίες.Επίσης όσον αναφορά τον Μέγα Αλέξανδρο μην λέτε πολλά, διότι δεν θα υπήρχε Ελληνισμός χωρίς τον Μέγα Αλέξανδρο.Η εβραίος είστε ή γραικύλος για να λέτε τέτοιες ανοησίες.
  Όσον αναφορά τους εβραίους που έσφαξαν Έλληνες και το γιορτάζουν κάθε χρόνο(η γιορτή ονομάζεται χάνουκα) 2 πράγματα:
  1)Λίγοι γνωρίζουν πως μερικά χρόνια αργότερα ο Δημήτριος των Σελευκίδων κατέπνιξε την γελοία επανάσταση των Μακαββαίων, τους σφάξαμε και τελείωσε η υπόθεση.Αυτό γιατί δεν το αναφέρετε?
  2)Αφού υποστηρίζεται τους εβραίους φανερά, τότε που κολλάει η συνεργασία με την Χρυσή Αυγή?
  3)Ορίστε τι λένε οι φίλοι σας οι εβραίοι για εμάς.(παραθέτω παραπομπές για να μην νομίζει οποιοσδήποτε ότι τα φαντάζομαι):

  abhodah zarach(26b)
  Οι καλύτεροι των ελλήνων πρέπει να φονεύονται

  Sepher or israel(177b)
  Εάν εβραίος φονεύσει έλλην,δεν διαπράττει έγκλημα

  kerithuth(6b
  Οι εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι.Οι έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι

  iroe dea(157)
  επιτρέπεται να εξαπατάς τους έλληνες

  abhloah zarah(54a)
  Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοσή επί ελλήνων

  sanhedrin 974b
  Η σεξουαλικη συνουσία του έλληνα,είναι σαν του κτήνους

  iore dea 337
  αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έληννες,όπως αντικαθιστάτε ψόφια αγελάδα.

  Kethunoth(3b)
  Το σπέμα του Έλληνα έχει ίδια αξία με το σπέρμα του κτήνους”

 16. Με εντολή Σαμαρά δεν υπάρχει η γενοκτονία των Ποντίων στον «αντιρατσιστικό» νόμο
  Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

  Μία, λοιπόν, σημαντική παράμετρος του εκτρώματος, είναι ότι ενώ προβλέπει αυστηρότατες ποινές σε όποιον «επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται» το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των εβραίων, δεν περιέχει –με εντολή Σαμαρά- καμία αναφορά στα ολοκαυτώματα και στις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από τη βουλή των Ελλήνων. Δηλαδή, στην γενοκτονία των Ποντίων, την οποία αρνούνται δημοσίως η Ρεπούση και (κάπως πιο κρυφά…) οι συριζομούρηδες. Γι’ αυτό άλλωστε το ψηφίζει το «αντιρατσιστικό» και η ΔΗΜΑΡ…

  Και βέβαια, κάποιοι «υπερπατριώτες» βουλευτάδες της ΝΔ, Μακοβορίδηδες, Μπουμπούκοι, Ντινόπουλοι και δε συμμαζεύεται, που χιμάγανε σε κάθε ευκαιρία στη Ρεπούση και στους διάφορους Ρεπούσηδες, κάνουνε τώρα τουμπεκί ψιλοκομμένο! «Με εντολή Σαμαρά», βεβαίως-βεβαίως!

  ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΟΙ «ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟΥ»

 17. πουλαει η πατριδοκαπηλεια και η καραμελλα του εθνικισμου,
  μεχρι και ο ΓΑΜΑΠ πατριωτης δηλωσε.
  πατριωτης και ο… σαμαρας!
  εθνικιστης ο βοριδης, προαλοιφεται για πρωθυπουργος σε ενα συστημα που ηταν πολεμιος…. ιδεολογικα!
  εθνικιστης και μεγαλοπατριωτης ο αδωνις….
  υπουργος υγειας με 140 νεκρους απο…. γριπη!
  η προωθηση των γεννοσημων αντιβιωτικων να εδραιωθει και ας υπαρξουν και… παραπλευρες απωλειες…. για το εθνικο καλο!
  μπορει αλλωστε οι αποθανωντες να ητο κομμουνισται!
  εχει απεχθεια στους κομμουνιστες ο εθνικοφρων υπουργος με συνεχεις αναφορες σε δημοσιες δηλωσεις του.
  ισως οι ¨”ανεπιτυχεις θεραπειες” των 140 νεκρων να οφειλονταν στα πολιτικα τους πιστευω.
  ενας ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ υπουργος υγειας “ως νεος γιοζεφ μενγκελε” θα μπορουσε ευκολα να διασταυρωσει τα στοιχεια ενος ασθενους μεσω της ηλεκτρονικης διακυβερνησης και να προτεινει/επιμεινει για την οποια θεραπεια για τον εκαστοτε ασθενη αναλογως φρονηματων!
  τραβηγμενο σεναριο;
  οση και η αγαπη που τρεφει ο υπουργος για τους κομμουνιστες!
  και τελος, εθνικιστες δηλωνουν και οι μασσωνοι!

 18. καθηγητακο γουδη ασε τα ψοφια . οχι σε μενα τουλαχιστον . μπορω να σου αλλαξω ολη την ψυχοφιλοσοφικη θεωρια σου χωρις να το παρεις γραμμη .

  1. Να σε ρωτησω, μηπως γραφεις και νουβελες;;
   Εχεις λογοτεχνικο ταλεντο …….. φαινεται !!

   1. Ό, τι και να γράφει, είναι απλές οδοντόκρεμες. Εσύ κατέχεις τα σκήπτρα ως ανορθόγραφος που πουλάει και πνεύμα από πάνω. Θέλει πολύ ψωμί για να σε φτάσει.

 19. 2 ερωτήσεις με όλο το θάρρος, δεδομένης της κρισιμότητος των εκλογικών αναμετρήσεων και της παραπληροφορήσεως που πιθανότατα κυτκλοφορεί :

  Α) έχει Ιουδαϊκή θρησκεία η/και καταγωγή ο κ Γούδης;
  Β) είναι, ή, αν ήταν και δεν είναι πλέον μέλος μυστικών εταιριών, αποκυρήσσει τις μυστικές εταιρίες;

  ένα απλό ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε κάθε ερώτηση είναι σαφέστατο και υπέρ αρκετό.

  Ευχαριστώ.

 20. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΣΕ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ .
  ΑΛΛΟ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ
  ΕΦΟΔΙΑΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

  ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ…

  1. Φιλε ξεφτιλιζεις τον Κολοκοτρωνη. Βαλε κατι σε Χιτλερ καλυτερα ή εστω τον τενεκε Γουδη.

   1. φαντάζομαι το 1821 ο Λεβέντης θα αποκαλούσε τρελούς και εγκληματίες τους επαναστάτες και θα μιλούσε για σόφρονα πολιτική συμβίωσης με τους Τούρκους που δεν μπορούμε να τους διώξουμε όπως δηλώνει για τους λαθροεισβολείς

    ο Κολοκοτρώνης θα ήταν ο Παπαδόπουλος τής εποχής

    Βασίλης Λεβέντης, άλλος ένας που φοβάται τον Φάκελο τής Κύπρου

 21. Εγω κ. Γουδη τα εχω βρει με τον εαυτο μου, δεν επιρεαζομαι απο ο,τι λεει ο καθε λιγογραμματος, οχι οτι εγω ξερω μπολικα γραμματα, αλλα τουλαχιστον εχω φτασει στο επιπεδο να μπορω να ξεχωριζω του ρουβιθι απο το κουκι. Ειναι μεγαλο πραμα να μπορει κανεις απο αποψεως μεγεθους να ξεχωριζει δυο πραγματα…
  Εχω διαβασει οτι ειστε αστροφυσικος και αυτο με χαροποιει ιδιαιτερως, οχι γιατι θαμπωνομαι απο τη φυσικομαθηματικη σας γνωση, αλλα με θα θαμπωνει η οντολογικη και φιλοσοφικη πλευρα της Επιστημης αυτης. Αυτοι που σας μεμφονται με τα τετριμενα της γηινης πραγματικοτητας και δεν σηκωνουν το βλεμμα τους στον εναστρο ουρανο σε ολη τους της ζωης, εστω και για λιγα νανοδευτερολεπτα, δεν μπορουν να εχουν γνωμη ως πολιτες για τα κοινα. Ετσι, με απλα Ελληνικα, δεν θα επρεπε να ψηφιζουν καν.
  Τωρα, ως προς τον κ. Λεβεντη, σεβαστο το προσωπο του, αλλα το αδικει. Λειτουργει μεταξυ δυο παραγοντων.Ο πρωτος παραγοντας ειναι ο ορθολογισμος και ο δευτερος ο παρορμητισμους. Αυτες ειναι δυο αντιθετες δυναμεις που δημιουργουν προβλημα στο ιδιο το προσωπο. Θα αναφερω ενα παραδειγμα που αν δεν γνωριζα οτι ηταν ο κ. Λεβεντης που τον ακουσα και σε νηφαλια κατασταση, θα προτεινα να εκλειστει σε θεραπευτικο ιδρυμα ψυχικα διαταραγμενων. Αυτη την εικονα μου εδωσε τοτε και εχασα την εμπιστοσυνη μου σε οτι αληθινα ελεγε και ορθως την εχασα. Δηλαδη, για να τα λεμε και παλι σε απλα Ελληνικα. Γεμιζει την καρδαρα και μετα την κλωτσαει.

 22. αφου οι βριζουν φασιστα τον Μεταξα γιατι δεν καταργησαν τις οδους στους δρομους που φερουν το ονομα του?

 23. Δασκαλε μην ασχολεισαι με βοθρολυματα !!!

 24. ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΡΧΕΙΑ , ΚΑΘΗΓΙΤΙΣΚΟ ΝΑΖΙ , ΧΑΛΙΑ ΧΙΤΛΕΡ

 25. ψήφισα και θα ψηφίζω μέχρι θανάτου Χρυσή Αυγή όσο οι Χρυσαυγίτες μένουν σταθεροι στις απόψεις τους και δεν τους αφομοιώνει το σύστημα. Αν ο κύριος αυτός είναι μασόνος, φυσικά και δεν έχει θέση στην Χρυσή Αυγή, είναι ντροπη!

 26. Χρίστος Γούδης !!!

  Τον νόμιζα στην αρχή για πολύ …ήσυχο καθηγητή !

  Και έλεγα … την τον κουβαλάει ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή !

  Για να μας τρώει την ώραν ?

  Μέχρι που άνοιξε το στόμα του σαν τον …Δια, και να εξαπολύει …κεραυνούς !!!

  Έτσι μπράβο …έτσι μου αρέσει ο …. Χρίστος Γούδης !!!

  Σωστός σε θέματα που παίρνει μέρος !

  Σηκώνει αντρίκια το ανάστημα , και με της γνώσεις του βάζει στην θέσει τους πολλούς αδαείς !

  Μου άρεσε που δεν άφησε τον …βούβαλο …Λεβέντη να τον σκεπάσει με της αχαλίνωτες βλακείες του και της …κραυγές του !

  Απορώ ρε Στέφανε Χίο !
  Τι τον φέρνεις στην εκπομπή σου τον ….Λεβέντη !

  Δεν βλέπεις ότι ο άνθρωπος …ζει σε άλλον …αιώνα !
  Του αρέσκεται που τον φωνάζετε …πρόεδρο και πρόεδρο !
  Δεν τον βλέπετε που …αλληθωρίζει σε …σοβαρά θέματα…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

  Ο Λεβέντης δηλαδή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι …
  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …καθοδηγείτε από την πολιτική σαπίλα ?

  Μα έχουμε προσωπικές αναφορές από τον … ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !
  Ότι γινόντουσαν επεμβάσεις στο …έργο του …να αλλάξει αποφάσεις !
  Και προς … τιμήν του …δεν ενέδωσε !

  Έχουμε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ …που δήλωσαν παρεμβάσεις …και γι ‘ αυτό απεφάσισαν να βγουν καλύτερα στην σύνταξη !!! …για να μην ενδώσουν στα πολιτικά κοπρόσκυλα !

  Είχαμε ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ …

  Τον κύριο …ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ και κύριο … ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

  Που τους κυνηγούσαν μέχρι το ασανσέρ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ δικαιοσύνης …ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!

  Δεν άκουσε Ο Λεβεντης της δηλώσεις της βουλευτίνας ….Χρυσούλα Γιαταγάνα
  Ότι έκαναν παρεμβάσεις οι βρώμικου πολιτικοί στην ….δικαιοσύνη ?

  ΌΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο …ΛΕΒΕΝΤΗΣ ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΉΞΕΡΕ ?

  Λοιπόν , ντροπή σου Λεβέντη …το παίζεις και Δημοκράτης !

  Να ντρέπεσαι όταν ανοίγεις το στόμα σου …που χάσκει σαν ιπποπόταμου …και να καταφέρεσαι εναντίον της …ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

  Από έμενα κύριε πρόεδρε …Άι στο διάολο !
  Δεν είσαι ΑΞΙΟΣ να δεις κατάματα την ΑΛΗΘΕΙΑ !
  ΈΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ – ΒΑΛΙΤΣΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ …

  ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΥΔΟΤΟΥ …ΠΑΣΟΚ ! …συμμορίες αδερφε μου …συμμορίες !

  Έτσι είναι Βασιλάκη …προτιμάς τους ΚΛΕΦΤΕΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  Αυτούς τους πεζεβέγκηδες κοπρίτες που γονάτισαν την πατρίδα με της …ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !
  Λοιπόν περισσότερο σεβασμό στον …. Χρίστο Γούδη !
  Και ΌΧΙ να τους σκεπάζεις όλους με υστερικές φωνές κρύβοντας την αλήθεια !

  Άι σιχτίρ μπουμπουνοκέφαλε …πρόεδρε !
  Στράτος Δ

  ΥΓ
  Για του λόγου το αληθές !!!
  Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ που κάτω από ταλαίπωρες συνθήκες κάνουν ανεπηρέαστοι σωστή εργασία !

 27. Τέλος πάντων, παρά τις επιφυλάξεις μου για τα διάφορα “μισραήλ” τα οποία οφείλει προσεχώς, δημόσια και ευθαρσώς να εξηγήσει, ο Χ. Γούδης είναι σοβαρή και καταρτισμένη προσωπικότητα.
  Υποτιμά εαυτόν επιδιδόμενος σε κοκορομαχίες με το γραφικό κ. Λεβέντη.

 28. αυτό το γίδι ήταν στο ΛΑΟΣ. Τώρα στη Χρυσά Αβγά. Όπου φυσάει ο άνεμος και όπου υπάρχει φαεί. Αυτό λέγεται ελεεινός πιθηκισμός

 29. Κύριε Γούδη, προσωπικώς ούτε σας συμπαθώ ιδιαιτέρως ούτε είμαι και ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής. Δεν αμφισβητώ όμως την επιστημονική σας επάρκεια αλλά και το πνευματικό σας επίπεδο. Ο κύριος Λεβέντης όπως και πολλοί άλλοι της Αριστεράς και του ιστορικού Κέντρου έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον Ε. Βενιζέλο. Γιατί δεν τους αναφέρετε κάποια στιγμή τις διπλωματικές του συμφωνίες με τη Φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι; Γιατί βλέπουν συνεχώς με μίσος τον Ι. Μεταξά που κηρύχθηκε δικτάτορας με πλειοψηφία της Βουλής και όχι τον πολλαπλώς πραξικοπηματία Βενιζέλο με τη χρήση ωμής ένοπλης βίας και των Ξένων Δυνάμεων που κανονιοβολούσαν την Ελλάδα για να επικρατήσει ο αγαπημένος του; Ειδικώς το θέμα Μουσολίνι – Βενιζέλου πρέπει να τονιστεί μήπως και κάποια στιγμή καταλάβουν οτι στην πολιτική τα πράγματα είναι σχετικά και όλους πρέπει να τους κρίνουμε σύμφωνα με την εποχή τους.

 30. Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ που διέπει τον κ. Γούδη, θα ΕΠΡΕΠΕ να ΥΠΑΡΧΕΙ στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλοζωϊσμένα και ευτραφή αριστερίζοντα Ελληνόφωνα ανθρωποειδή με δεξιές τσέπες μιάσματα, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ να μιλούν για ΕΛΛΑΔΑ…….ΑΛΛΙΩΣ ας μιλούν ΜΟΝΟ για Ισλαμαμπάντ, κ.αλλ. που ΤΟΣΟ επιδέξια και εμετικά προωθούν δια των στοματοβόθρων τω!

 31. Σεβασμός στον κύριο Γουδή…μονο που πρεπει να μας πει την γνώμη του για την μασονία στην Ελλάδα.αν είναι υπέρ των μασόνων δεν έχει θέση στην χ.α

 32. Και καλα κανεις Καθηγητα. Στεφανε σε καθε εκπομπη θελουμε τον Κ.Γουδη

Comments are closed.