O Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη: Πλάνα από τα γυρίσματα και πρεμιέρα

Κοινοποίηση:
kapetan-mixalis-xeilakis

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα είναι ο Καπετάν Μιχάλης, στη νέα ταινία που ετοιμάζει ο Κώστας Χαραλάμπους βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη.

Τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται σε ολόκληρη την Κρήτη, σημειώνεται πως σκηνές έχουν προγρμματιστεί σε περισσότερες από 40 περιοχές, οι οποίες βρίσκονται από τη μία ως την άλλη άκρη του νησιού.

Δίπλα στον Αιμίλιο Χειλάκη θα δούμε ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Τζένη Καζάκου, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Σπύρος Μπιμπίλας, Κορίνα Αλεξανδρίδου, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κυριακή Γάσπαρη, Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Χαλβατζάρας, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Γεράσιμος Σοφιανός, Νίκος Τσιμάρας, Νίκος Αναστασόπουλος, Κώστας Καραθωμάς, Γιάννης Συλιγνάκης, Γιώργος Γαρνάβος, Βασίλης Χρηστίδης, Αλέξανδρος Τρανουλίδης, Δημήτρης Χαβρές, Στράτος Χρήστου, Γιώργος Σαμαράς, Ελένη Βουτυρά, Κων/να Τζώρτζη, Βασίλης Μπούτσικος, Δημήτρης Καλογεράκης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Σπύρος Θεοδόσης, Σταύρος Καλιγγάς Δάφνη Βάρδα, Γιάννης Πόθος, Στέλιος Παπαδάκης, Γιώργος Παράσχος, Έλενα Γαβρά, Γιάννης Τσαγκαράκης, Ορφέας Νικόλαος Χαραλάμπους.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη την χρονιά της επανάστασης του 1889. Κεντρικός ήρωας είναι ο καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος, ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Την στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων.

ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ -ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο Κώστας Χαραλάμπους εκτός από τη σκηνοθεσία, διασκευάζει και το σενάριο του φιλμ.

ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ: Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΑΙΝΑ

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα και πλέον έχουμε και το πρώτο teaser poster.

poster movie
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο Μπιμπιλας τι ρόλο θα κάνει την … Έμινεμ

  2. Ωραίος ηθοποιός ο Αιμίλιος νομίζω θα παίξει πολύ καλά το ρόλο τώρα που έχει ωριμάσει και εμφανισιακά και επαγγελματικά και όλοι οι άλλοι καταπληκτικοί! Επιτέλους να δούμε και κάτι ωραίο, Ελληνικό, γνήσιο με Ελληνική ψυχή που να παιχτεί και στο νεοταξίτικο netflix να τους βουλώσει !!!

      1. Άντε σταματά πεταγεσαι σαν την ψ@@#η σε ότι πάει να πει ο καθένας. Τι είπε έξυπνε ο άνθρωπος?.Ότι η σειρά αυτή θα έχει ένα πατριωτικό περιεχόμενο!!!

Comments are closed.