Ο ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΙΟΥΔΑΣ”. ΚΑΤΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗ Χ.Α. ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ: ” ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ: “ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΤΑ’ΛΕΓΑ…”- “ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Γ…ΣΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕΣ…”

Κοινοποίηση:
ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ

Τον ισχυρισμό που περιβάλλεται από σοβαρή καταγγελία για “ποδηγέτηση της δικαιοσύνης” ισχυρίζεται  ότι έχει στην κατοχή του- υπό μορφή ηχογραφημένου αλλά και οπτικού υλικού- με συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, διατύπωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών του κόμματος του.

Ο κ. Κασιδιάρης διάβασε απομαγνητοφωνημένο, όπως είπε, το κείμενο στο οποίο ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει στον ίδιο ότι ο πρωθυπουργός αντέδρασε έντονα και καταφέρθηκε κατά των υπουργών Δένδια και Αθανασίου με αισχρές πεζοδρομιακές εκφράσεις, όταν ο ανακριτής πήρε απόφαση να μην προφυλακιστούν εκτός από τον ίδιο και οι συνάδελφοί του Μίχος και Παναγιώταρος.

Ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής ισχυρίστηκε ότι το υλικό της συνομιλίας του έχει κατατεθεί στο δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο και θα δει το φως της δημοσιότητας από το διαδίκτυο.

“Η συνομιλία – ομολογία του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη ότι Σαμαράς, Δένδιας, Αθανασίου έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής”, αναφέρεται στο site της Χ.Α αλλά και σε άλλα ενημερωτικά site και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Οι διάλογοι του φερόμενου ως αποδεικτικού υλικού μεταξύ Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

dialogos-1

 

dialogos-2

 

dialogos-3

 

 

 To καυτό υλικό της συνομιλίας Μπαλτάκου-Κασιδιάρη που ανέβηκε στο διαδίκτυο και που ο βουλευτής της Χ.Α ισχυρίζεται ότι αποτελεί ανακριτικό υλικό

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής: “Σαμαράς, Δένδιας και Αθανασίου έστησαν την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής!”

Ο απομαγνητοφωνημένος  διάλογος

«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.

ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.

ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.

ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί; ΜΠΑ.: Και οι δυο. ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου; ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…

ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% – μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».

ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.

ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο. ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.

ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγαμτα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.

ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).

ΚΑΣ.: Θεούσα.

ΜΠΑ.: Ναι.

ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετιο με τον Χριστιανισμό».

ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.

ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις.

ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο.

ΚΑΣ.: Λες ε; ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της;

ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό. ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομίληκιο σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ “ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ -ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ” ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α – ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Άρση ασυλίας και για τους 5 βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Βουλή

X.A: “Να παραιτηθεί άμεσα ο πρωθυπουργός της χούντας!”

«ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις; ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε. ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά. ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, μ ε δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς”.

Διάλογοι ντροπής για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία: “Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;” ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% – μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας». ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά; ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα. ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει; ΜΠΑ.: Είναι λογικό. ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή; ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο. ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

Σαμαράς: Αν είναι έτσι, δεν έχει θέση στη κυβέρνηση ο Μπαλτάκος

ΕΚΤΑΚΤΟ: O μπρατσαράς Ο.Υ.ΚΑΣ νταής γιος του Μπαλτάκου γρονθοκόπησε άγρια τον ηλικιωμένο βουλευτή της Χ.Α, Αρβανίτη .Παλαίστρα το Κοινοβούλιο

KOΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – Mπαλτάκος σε Ματθαιόπουλο: “Πουσταράδες την στήσατε στον πατέρα μου”

ΕΚΤΑΚΤΟ – Παραιτήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος

Σαμαράς: Αν είναι έτσι, δεν έχει θέση στη κυβέρνηση ο Μπαλτάκος

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο φρούραρχος της Βουλής φυγάδευσε τον νταή γιο του Μπαλτάκου για να γλιτώσει το αυτόφωρο!

Τι λέει ο Δένδιας για το βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη

Μπαλτάκος: Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα (Όλη η επιστολή παραίτησης)

 Mήνυση στον νταή γιο του Μπαλτάκου καταθέτει ο Κασιδιάρης

Έτσι φυγαδεύτηκε ο μπρατσαράς γιος του Μπαλτάκου από τη Βουλή για να γλιτώσει το αυτόφωρο (φωτό)

Στη Φάκου το βίντεο Κασιδιάρη – Μπαλτάκου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 9 βίντεο με «καυτές συνομιλίες» έχει η Χρυσή Αυγή!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

164 Σχόλια

 1. ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ . ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ

 2. Αυτές τις μαλακίες κάνουν εδώ και δύο χρόνια από τότε που η Χ.Α ήταν στο 5% ! Μετά το επεισόδιο με την Κανέλλη στον Antena , απέκλεισαν την Χ.Α από τα κανάλια , την φίμωσαν , εξορίζοντάς την από όλα τα ΜΜΕ ( εκτός του EXTRA και του KONTRA )! Όλοι μιλούσαν για αυτή εν απουσία της , κατηγορώντας την για τα μύρια όσα χωρίς αντίλογο! Μετά την δολοφονία του Φύσσα , ο αποκλεισμός μεγάλωσε και όλοι ευελπιστούσαν να πάρουν ένα κομμάτι της , στο δικό τους κόμμα, κατηγορώντας την για τα πάντα! Παραδόξως για αυτούς , όχι όμως για τον απλό πολίτη , τα ποσοστά της Χ.Α ανέβαιναν συνεχώς και αντί να πάρουν το μήνυμα του κόσμου χόντρυναν τις μαλακίες βάζοντάς τους φυλακή ! Ακόμα και τώρα, μετά τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου , όλοι οι πολιτικοί στα κανάλια συνεχίζουν το ίδιο βιολί, κατηγορώντας την Χ.Α και , το χειρότερο , τους ψηφοφόρους της ! Κορυφαίοι πολέμιοι της Χ.Α από κυβερνητικής πλευράς , όλη μέρα στα κανάλια οι Δένδιας ,Αθανασίου ,Μιχελάκης ( οι οργανωτές της δίωξης, που μάζεψαν τα 36 ενοχοποιητικά στοιχεία της γκάφας που στοιχειοθετούν τα’χα την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ) και Βούλτεψη ( το τσιρίδι της Βούλτεψη στα κανάλια δεν λέγεται, καθώς δεν αφήνει κανέναν άλλον να ολοκληρώσει ! Η κορυφαία δημοκραταρού αντι Χ.Α )! Ακολουθούν οι λοιποί υπέρ δημοκράτες με το λιγοστό μυαλό από τα Ποτάμια , τις Ελιές ,τον ΣΥΡΙΖΑ , την ΑΝΕΛ ,που διεκδικούν τα ιμάτια της Χ.Α , καθώς και τα φερέφωνα των καναλαρχών οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια! Με αυτά και με αυτά αν τελικά καταπέσουν οι κατηγορίες και αφεθούν ελεύθεροι οι της Χρυσής Αυγής , στην Ελλάδα θα υπάρξει ακροδεξιά κυβέρνηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , όταν ο λαός θα έχει απηυδήσει τελείως από τα χαράτσια , την ανεργία και την ανέχεια και όλοι θα αναρωτιούνται πως ένα κόμμα του 3,5% κατάφερε να έχει αυτή την άνοδο ! Η απομόνωση της Χ.Α θα γυρίσει μπούμεραγκ στο σύστημα ! Οι πολιτικές ιδεολογίες αντιπαρατίθενται με διάλογο και όχι με αντιδημοκρατικούς αποκλεισμούς που δείχνουν αδυναμία και έλλειψη επιχειρημάτων …..

  1. “Αν η αλήθεια δεν συμφωνεί με την άποψη μας, τόσο το χειρότερο για την αλήθεια”

   αριστερόστροφες διεθνιστικές φασιστο-αλήθειες ρέεε, όχι παίξε γέλασε…

 3. Δεν έπεσα από τα σύννεφα .Οι φασίστες μας κυβερνάνε.Οι θεσμοί έχουν πάει περίπατο και το πάρτι συνεχίζεται.Να τους χαίρεσθε!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ…..

  Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
  ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ,ΒΟΡΙΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΚΡΑΝΙΔΙΟΤΗΣ,ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

  ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ?
  ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

 4. Η Χρυσή Αυγή ιδρύθηκε το 1980 ως ναζί οργανισμός για τα περιοδικά του Μιχαλολιάκου. Το 1993 έγινε κόμμα.
  Η Χ.Α. δεν εμφανίστηκε πριν 2 χρόνια που την έμαθαν οι πολλοί.
  Επί 25+ χρόνια κυκλοφορούν με τατουάζ την σβάστιγκα, τα σήματα των SS, γράφουν και εκδίδουν βιβλία με ύμνους στον Χίτλερ και στον Ναζισμό ενώ ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έγραφε το 80 (μετά τις βόμβες σε cinema) πόσο σκατά είναι ο χριστιανισμός και πόσο στέλνει μπροστά τον άνθρωπο ο Άρχοντας Εωσφόρος.
  Αν εγώ τα έκανα όλα αυτά δεν θα δήλωνα “εθνικιστής” αλλά πουτανάκι των SS

 5. Οταν σκοτωνεις με μαχαιρια και τρομοκρατεις οσους δεν πιστευουν στην Αρεια φυλη τι περιμενεις…Απλα δεν σας βγηκε η συνεργασια με την ΝΔ λογω Ρουπακια και αποφασισε ο Σαμαρας να σας βαλει μεσα..Φυσικα του γυρισε μπουμερανγκ… Θα σας βαλουμε σε διπλανα κελια μην ανησυχειτε

 6. Ο Σαμαράς αποδείχτηκε ολίγιστος , ελάχιστος και αντιδημοκράτης ! Και κυρίως με μισό δράμι μυαλό ! Δύο φορές μετάνιωσα και έγινα κοψοχέρης στην ζωή μου ! Την μια που ψήφισα για δήμαρχο τον Έβερτ και όχι την αγαπημένη Μελίνα , κόβοντας το ένα χέρι και την δεύτερη που ψήφισα στις ενδοκομματικές Σαμαρά και όχι Μπακογιάννη κόβοντας και το άλλο ! Τώρα πια χωρίς χέρι γνωρίζω πολύ καλά , αφού εκεί με οδηγεί το κόμμα με τις μαλακίες του , που θα ρίξω το ψηφοδέλτιο δαγκωτό ….

 7. Mπαλτάκος – Κασιδιάρης
  πατρικές πληροφορίες στο ναζιστή,
  ΥΓ. Οι εικόνες πίσω σας μαράνανε ρεμάλια…

 8. μιλάτε εσείς που μόνο τον κωλο δεν του πιανε ο Κασιδιάρης του Μπαλτάκου. Λες και ήταν κολλητάρια μίλαγαν.

  1. Μα περί αυτού πρόκειται ! Σαν κολλητάρια μίλαγαν και ο Μπαλτάκος του απεκάλυψε την σκευωρία που έπλεξαν οι της ΝΔ εναντίον της ΧΑ και για τα κουκιά και για να ευχαριστήσουν το Εβραϊκό λόμπυ της Αμερικής ! Πως λες ότι διαφωνείς ; Τι δεν καταλαβαίνεις ; Πιστεύεις πως πρέπει χωρίς σοβαρά στοιχεία να πηγαίνει ένα ολόκληρο κόμμα φυλακή και να στοχοποιούν τους ψηφοφόρους του σαν ναζιστές και εγκληματίες για τα κουκιά , τα ποσοστά και τις βουλευτικές έδρες ; Σε όλη την κοινωνία και επομένως και σε κάθε κόμμα θα υπάρχουν ηλίθιοι που θα σκοτώσουν από φανατισμό έναν Λαμπράκη ( που ήταν και βουλευτής ), ένα Καλαμπόκα, ένα Γρηγορόπουλο , ένα Φύσσα , ένα Φουντούλη ! Κάποιοι άλλοι σε διαδήλωση έκαψαν ζωντανούς 4 άτομα και το αγέννητο παιδί μόνο και μόνο επειδή δούλευαν σε τράπεζα και ήταν τα’χα απεργοσπάστες ! Οι φανατικοί και άμυαλοι, σε περιόδους όξυνσης των πνευμάτων και των πολιτικών παθών ,πάντα βρίσκονται έτοιμοι να κάνουν από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο κακό!

 9. Τα δεκανικια ειναι οι αριστεροι της πλακας,
  που την μεγαλυτερη ευκαιρια για αποκαθηλωση της σαμαροπασοκρατιας, που τους εδωσε η χρυση αυγη………….την κανουν ΜΟΥΓΓΑ. αριστεροι βασταζοι του συστηματος ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

 10. οτι τα ελεγαν ο συμβουλος του πρωθυπουργου Μπαλτακος με τον Κασιαδιαρη σε φιλικοτατο κλιμα δεν το σχολιαζει κανεις?

 11. ο Κασιδιάρης μοιάζει να προσπαθεί να καταλάβει γιατί τους έστησε έτσι ο Σαμαράς, δίνει την εντύπωση ότι αισθάνεται προδομένος..ή τουλαχιστον ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο…δεδομένου της αναμβισβήτητης δολοφονικής δράσης της Χ.Α. είναι να αναρωτιέται κανείς…οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ Ν.Δ. και Χ.Α. φοβάμαι ότι δεν είδε απλά διαπροσωπικοί… ποιός είναι ο μαιτρ της διαπλοκής και των στημένων βίντεο που βοήθησε τον Κασιδιάρη στο στήσιμο του Μπαλτάκου? Δηλώνει ”ακροαριστερος” και τον χωρίζει πολιτική άβυσσος με τη Χ.Α….όπως και τόσους άλλους..πραγματική άβυσσος…

 12. Για ΟΛΟΥΣ αυτούς που οδείρωνται εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, οτι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι “δεκανίκι” του Σαμαρά, ήθελα να ήξερα ΠΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ είναι???

  Είναι τόσο “δεκανίκια”, που τους έχουν ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ και πάνε και για τους υπόλοιπους.

  Αυτό από ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, οτι ΟΧΙ μόνο “δεκανίκια” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, είναι “ΕΧΘΡΟΙ”.

  Ξέρετε πολλά “δεκανίκια” να είναι ΜΕΣΑ, γιατί εγώ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

  ΑΠΛΩΣ τα λέτε αυτά, ΜΠΑΣ και τα ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ και τα ΧΩΝΕΨΕΤΕ, απ’την ΗΤΑ που έχετε φάει ΟΛΟΙ ΣΑΣ με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

 13. φασιστακια ο Σαμάρας σας ταΐζει σκατά και και δεν χορταίνεται Κορόιδα ε κορόιδα έτσι να το ευχαριστιέται

 14. Ντάξει είναι η αποθέωση της ΞΕΦΤΙΛΑΣ της δεξιάς! Αντισυστημικοί με 10 βίντεο με σουξουμουξου με τη κυβέρνηση, τα βγάζουν στη φόρα γιατί η κυβέρνηση τους πούλησε!! Ρομπάααααα!!! Απόλαυση να είσαι αριστερός σήμερα!

 15. Ο/Η ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ! ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ;;;; ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ! λέει:

  ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣΥΝΗ
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ
  ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑ
  ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΧΑ

 16. τελικά αποδείχθηκε πιό άπατρις κι απ΄τη ντόρα ο φασιστομεσσήνιος!!!!

  συμβουλή από πρωην νουδούλη
  αλλάξτε τον μονόφθαλμο άμεσα, αλλιώς θα ψάχνετε τους ψηφοφόρους σας σ΄ 1.5 μήνα…

 17. ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΟΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΑΝ ΔΕΡΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΥΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΙΨΙΕΣ ΤΟΥΣ

 18. παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά, αφήστε τον χίτλερ τους παγανισμούς κ τα χόμπιτ κ στηρίξε χ.α να ξεβρωμισουμε.Η ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ.

 19. καλα ελεγαν οι διαφοροι ποινικολογοι
  ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑ
  ΠΟΡΙΣΜΑ [κωμωδια]

  1. Να σε πάω με σκαμπίλια μεχρι την Αμφιαλη που εσφαξε ο Ρουπακιας το Φυσσα η θα πας μονη σου;

   1. στ @@ μας ρε μ@λακισμέν0 για τον Φύσσα. 70 ανθρώπους έχουν δολοφονήσει οι αριστεράκλες από το 1977

 20. Σταθειτε στο υψος σας , αρεοπαγιτες.
  Βραζει ολη η ελλλαδα απο ακρη σε ακρη με τα καμωματα του σαμαροπατσοκ τα ελεεινα , εναντιον ενος κομμματος του ελληνικου κοινοβουλιου.

 21. kala to xazos pisteuete eine o mpaltakos na pei auta ston Kasidiari ?? Poso mikro IQ nomizete exei ?? Eine ksenes dinames apo piso thelloun apostatheropihsh zwa .. KSIPNISTE den leo an alitheuoun i oxi ..

 22. εγώ ξέρω πως η δημόσιο κάφροι τώρα πάνε να ανεβάσουν τον τσούπρα, μια και ήταν η κρυφοί δωσίλογοι που πήραν μίζες από εξωτερικούς παράγοντες, δεν μπορώ να γράψω ονόματα γιατί θα διαγράψουν το μήνυμά μου, μια και πριν που έγραψα ονόματα μου διέγραψαν το μήνυμά μου, ακόμα και ο τρα… τα αλλάζει τώρα και λέει άλλα, θα βγουν και πολλά ονόματα από τους δοσίλογους δημόσιοκάφρους

 23. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oy6lRfCLSV8#t=5
  Εδώ ο Kαμμένος δηλώνει σήμερα πως είναι στημμένο το παιχνίδι…για να γίνουν εκλογές τριπλές το Μάιο διότι με στοιχεία αποδεικνύει πως το ποσό που δαπανήθηκε για να αγοραστούν κάλπες, αντιστοιχεί σε τριπλές…κι όχι διπλές κάλπες…
  Αυτή η διαδικασία φυσικά και είχε γίνει νωρίτερα…άρα το ήξεραν ότι θα γίνουν εκλογές τριπλές και τώρα παρακολουθούμε παράσταση …μπουλουκιού επαρχίας της προπολεμικής εποχής…για να πειστούμε οι χαχόλοι…ότι προκύπτουν εκλογές βουλευτικές…αιφνιδίως….τάχα μ΄!
  Μας περνάνε για ηλίθιους …αλλά… όπισθεν έχει η αχλάδα την ουράαααα….

 24. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ/ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ…….ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ , ΤΑΚΗ ΧΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΑΝ ΣΑΜΑΡΑ……ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ

 25. Στην αντεπίθεση βγήκαν τα τσοντοκάναλα που προσπαθούν να κουκουλώσουν το θέμα και αμέσως μετά (όλως τυχαίως, εννοείται) βγάζουν στο φως “νέα στοιχεία” για την “εγκληματική οργάνωση” της Χρυσής Αυγής… ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ…

 26. STO DELTIO TOU MEGA 2 LEPTA EIDHSH KAI SXOLIO TSIMA…O MPALTAKOS EIXE YIOTHETHSEI THN ATZENTA THS XRYSHS AYGHS,,,SYNNENOHMENOS ME TON KASIDIARH HTAN.XAXAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,,TI NARKOTIKA KUKLOFOROUN RE PAIDIA ???

  1. Να σε πάω με σκαμπίλια μεχρι την Αμφιαλη που εσφαξε ο Ρουπακιας το Φυσσα η θα πας μονη σου;

 27. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟ ΜΕΓΚΑ. Ο ΤΣΙΜΑΣ ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ, ΕΙΜΑΤΣΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΕΙΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΥΘΥΞΙΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ. Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ. ΕΛΛΕΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.

 28. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

  ΛΕΡΕΣ……….ΠΡΟΔΟΤΕΣ………ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ……….ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤ…Σ. ΑΝΤΕ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΠ…Σ?????

 29. Χίο, κάλεσε σε μα εκπομπή το Λεβέντη να τοποθετηθεί επι του ζητήματος.

 30. ATIMO ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΝ ΦΙΛΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΑΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΘΩΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ

 31. ΜΟΡΦΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤO ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΕΡΧΩΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

 32. γιατι κυριοι δενδια και αθανασιου, δεν κανετε μηνυση στον μπαλτακο για συκοφαντικη δυσφημηση? μηπως επειδη ειναι ολα αληθεια?

 33. Και που εισαστε ακομα. Νεες μιζες απο την ERICSSON σε Ελληνες πολιτικους και αξιωματουχους, ο Σταυρος Θεοδωρακης βολεψε συγγενεις του στην ΤΡΑΜ και πολλα αλλα και ομορφα.

  Οποιους και να πιασεις (απο Χ.Α. μεχρι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ και ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) ειναι ντροπη για το ανθρωπινο ειδος.

  Μαλλον τα σκατα ασχολουνται τελικα με την πολιτικη

 34. Μεγάλη μαγκιά που ανέβασαν το video στο Ρώσικο youtube και όχι στο Αμερικάνικο γιατί εκεί σίγουρα θα το κατέβαζαν και δεν θα το παίρναμε μυρουδιά!

 35. ειδατε την ανακοινωση των δικαστων? δεν φταιμε εμεις λενε στο τελος, η βουλη αιρει ις ασυλιες τους, αρα κρινουν οτι υπαρχουν στοιχεια…οι βουλευτες τι λενε? δεν μπηκαμε στην ουσια, απλα τους στειλαμε στη δικαιοσυνη να κρινει αυτη..σας θυμιζει τιποτα? απο τον αννα στον καιαφα? μηπως αρχισαν να πανικοβαλλονται καποιοι? ποιος αλλος θ ανοιξει το στομα του? οι αληθειες δεν μενουν κρυμμενες για πολυ

 36. ΓΙΑΤΙ στα “κανάλια” έχουν αρχίσει και καικαιδίζουν??? 😀

  ΓΙΑΤΙ στα “κανάλια” έχουν αρχίσει τραβλίζουν??? 😀

  ΓΙΑΤΙ στα “κανάλια” έχουν αρχίσει και ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ να αρθρώσουν λόγο??? 😀

 37. EINAI ΚΑΘΑΡΌ ΌΤΙ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΆ ΒΛΈΠΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΩΝΤΑΙ ΚΑΡΦΏΝΟΝΤΑΙ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΈΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΌΤΗΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΊΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΌ

  1. ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

  2. Ο καθένας με τον πόνο του και συ με τον δικό σου. Μας έχεις ζαλίσει με τον φασισμό. Πόσο είσαι 100 χρονών και σε έδερναν οι χουντικοί. Σε βιάζουν και εσεί παραπονιέσαι γιατι σε πονάνε τα γονατά σου.

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΑΣ ΠΟΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΠΟΣ.

 38. η ωρα ειναι 6:30 και στην τηλεοραση αρχισε το ψεμα!!!! προσπαθουν να το λειανουν. ως εδω και μη παρεκει ρε φαρισαιοι!!!!

 39. ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία.

  ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

  ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να
  τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν
  δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ
  ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ!

  ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

  ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

  …..Απιστευτη παραδοχη οτι την επομενη πηρε τηλεφωνο ο Σαμαρας και εδωσε εντολη για προφυλακιση Μιχαλολιακου και Παππα!!!

 40. Η ερωτηση ειναι γιατι ο Κασιδιαρης εκανε τωρα την αποκαλυψη και οχι πριν απο την ψηφηση του νομοσχεδιου?Εαν την εκανε απο πριν μπορει και να επεφτε η κυβερνηση….Τι λετε?

  1. Έκανε τώρα την αποκάλυψη γιατί έμαθε πως δόθηκε εντολή να εισβάλει η αντιτρομοκρατική στη βουλή να τον συλλάβει ! Τους θέλουν όλους χωμένους στην μπουζού και μετά να βγάλουν νομοθετική ρύθμιση ή σκεπτικό Αρείου Πάγου που θα τους απαγορεύσει την συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες ! Αν δεν καταφέρουν να τους απαγορεύσουν την συμμετοχή στις εκλογές , γνωρίζουν από μυστικές δημοσκοπήσεις ότι θα κάνει περίπατο η Χ.Α και θα ξευτιλιστούν τελείως ! Μπορεί να δηλώνουν δημοκράτες , δεν δηλώνουν όμως μαλάκες ώστε να μας αφήσουν λεύτερους να διαλέξουμε ….

 41. Πω πω ξεβράκωμα. Η “δημοκρατικη” κυβέρνηση και οι “αντισυστημικοί” νεοναζί σε συναλλαγές τόσο καιρό και όταν χάλασε η συνταγή οι ναζιστές υπάνθρωποι-ρουφιανοι βγάζουν τα άπλυτα του γκαβού πρωθυπουργού στη φόρα…Ξεφτελίστηκαν και οι μεν και οι δε. Παρακράτος η κυβερνηση παρακράτος και οι ναζι προδότες και στη μέση μια χώρα σε συγχυση και παρακμη…

 42. ρε παιδιά. που πηγαν τα αρεσκω και δυσαρεσκω στα σχόλια.

  βαρεσανε κοκκινο τα κοντερ ?!

 43. ΠΟΙΟΣ διερωτάται ΓΙΑΤΙ το εν’λόγω βίντεο έχει ανέβει σε ΡΩΣΙΚΟ video site και ΟΧΙ στο youtube, είναι γιατί απ’το youtube ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΜΕΣΩΣ από “μερικούς”……. 😉

 44. ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ
  ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΑ.
  ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

 45. ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  1. Πω πω τρομερό ,διαβολικό σχέδιο οι τέκτονες! Να’ σαι καλά φίλε που μας ανοίγεις τα μάτια , εσύ που μας θεωρείς …κάλους ή με βλήμα στο μυαλό! Μπρρρρρ τρομάζω στην προοπτική του τι θα πάθουμε , όταν οι τοκογλύφοι επιβάλουν την συμμορία αυτή ! Όχι μόνο θα αποτελειώσουν την Ελλάδα αλλά θα μας ….μπιπ…κι’ολας ! Ενώ αν βγούνε όλοι οι άλλοι και φέρουν εδώ το μισό Πακιστάν και το μισό Μπαγκλαντές θα ευημερήσουμε! Αστέρι εσύ ξύπνιε και ξευτέρι με το ακροαριστερό το χέρι…..

 46. Η Χ.Α ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
  ΕΑΝ Η Χ.Α ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ. ΕΠΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΗΤΕΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ

 47. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

 48. ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Ο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 49. Για μενα η Χρυσή Αυγή πολύ καλώς είναι στην μπουζού.
  να πάνε και οι υπόλοιποι.
  Νομίζω ότι τους αφήσανε πολύ καιρό ατιμώρητους

 50. Εγώ ξέρω ότ η χρυσή αυγή είναι μία συμμορία νεοναζί, εγκληματίες,
  που τους πιάσανε στα πράσα.
  Εξαφανίζονται πολιτικά.
  Ηδη, αρχισε ο Κασιδιάρης να ξεπουλάει τους συμπαθούντες.

 51. Σας φαίνεται και εσάς ότι ΝΔ και ΧΑ ήταν κώλος-βρακί μέχρι που την έφερε ο Σαμαράς στην Χ.Α., ή εντύπωσή μου;

 52. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΨΗΦΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.
  ΕΚ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ

 53. η μοιρα κανει κουμαντο και οχι οι ανθρωποι, οσο διαβολικοι κι αν ειναι…

 54. περιμενουμε την μαριονετα των Αμερικανων και των Εβραιων Τσιπρα να βγει να υποστηριξει Σαμαρα

  1. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΞΩ. ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 55. Λένε συνεχώς για βουλγαροποιηση της χώρας ….λένε λένε λένε……
  Υποτιθεται οτι θα καταντουσαμε κ καλα οπως οι ´´υποαναπτυκτοί´ και ´´υποβαθμισμενοί´ βουλγαροι.Βλέπει κανεις καμία βουλγαροποιηση ? πουντει?????
  Αν υπήρχε τέτοια περιπτωση θα έπρεπε εδω και καιρο να ήταν πισω απο τα σίδερα όλο το πολιτικο μαφιοζικο καρτελ που κυβερνάει. Γιατι??
  Διότι οι ´´υποαναπτυκτοι ´´Βούλγαροι για ασημαντη (μπρος το δικο μας γολγοθά)αφορμη ,όπως τη μερική αυξηση στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρευματος(αντίστοιχης ΔΕΗ) , ΕΡΙΞΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ την κυβέρνηση τους δυο φορες μέσα σε ένα χρόνο, και απέδειξαν ότι αν κ φτωχοί σε ιστορία ειχαν πολυ μεγαλυτερα αρ…..δια απο εμας και πηραν την κατασταση στα χερια τους πριν καν εφαρμοσουν το μετρο.Κι αυτα περι δημοκρατιας ,ειναι πλέον μόνο για τα εναπομειναντα ουφο ,για τα κόμματοσκυλα ,τα γεροντια και τα φοβισμενα και δειλά (που δυστηχως ειναι παρα πολλα)ανθρωπακια.Οι Βουλγαροι λ οιπόν γράφουν την δικη τους σύγχρονη ιστορία ,μην αφηνοντας λαμόγια να απειλήσουν την ίδια την ύπαρξη τους.Εμεις εδω λοιπον με την ένδοξοτερη παγκόσμια,ιστορια ,με τα τόσα δεινά που περναμε τώρα ,και με ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ προδοτες να μας αποτελειωνουν,με αποκαλύψεις όπως την παραπανω για τη ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ και φυλακιση ενός ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ εκλεγμένου κομματος με κορυφαια ποσοστά δημοτικοτητας , τι στο διαολο περιμένουμε ρε?
  Η ύπαρξη μας απειλείται, η ύπαρξη του έθνους του ίδιου ,σε λίγους μηνες θα ειναι Παρελθον.Η ιστορία έγραψε ,όμως δεν πολεμαει αυτη πλέον …………….

 56. περιμενουμε την μαριονετα των Αμερικανων και των Εβραιων Τσιπρα να βγει να υποστηριξει Σαμαρα

 57. ΤΕΛΙΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΑΙΜΙΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ …ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΤΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α…ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΠΑ ….ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΙ!!!!!

 58. Το ξεφτιλισμα του αιωνα….ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ …Με εντολη Σαμαρα , Αμερικανοεβραιων , Δενδια και Αθανασιου στους δικαστικους η προφυλακιση των βουλευτων της Χρυσης Αυγης!

  Στο κολπο και οι ρουφιανοι ισλαμοφασιστες της αριστερας που ψηφιζαν μαζι με τον Αντωνακη τις αρσεις ασυλιας των βουλευτων της Χρυσης Αυγης!

  Τωρα θα σας παει ο Ελληνικος λαος γ@μ..ντας τον Μαιο λαμογια….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

 59. Ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως ομολογεί πως εκλεγμένοι βουλευτές πήγαν στην φυλακή…με εντολές της κυβέρνησης!

  Watergate στο δεκαπλάσιο! Ακόμα και στην Ζιμπάμπουε, μια τέτοια αποκάλυψη θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό.

  Στην Ελλάδα της λαμογιοκρατίας βέβαια ,τα κανάλια το βράδυ απλά θα αγανακτούν..με τον φασίστα τον Μπαλτάκο!

  1. Ρε κουκλιτσα μου ο σεισμος δεν προκαλειτε απο μονους του ενοσω εσυ κειτεσαι στην καναπεδαρα σου!Βγαινετε εξω και τα μπουρλοτιαζετε ολα!
   ΑΛΛΑ ολοι ξερουμε πως οι ΧΑτες δεν εχουν λαο μαχιμο να διεκδικησει,ειναι ενα κομμα ναζιστικων κατσαριδων κοτοπουλων και ρουφιανων που γαμα,.//νε με ξενα αρχι//.δια.Μεχρι τωρα με τα αρχ,./ιδια του μπαλτακου που τους εκανε πλατες απο αυριο θα δουμε.
   ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥΟΥΟΥ κοταρες μου ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ

   1. ”ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ” ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΗΝΗ Κ ΕΣΥ Κ ΚΑΛΑ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ Χ.ΑΥΓΙΤΕΣ Κ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΤΡΟΜΠΑ

 60. ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ………ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ(ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΑ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑ ΚΛΠ) , ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

 61. Αυτό που συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή είναι ξεφτίλα για τη δημοκρατία, δε με νοιάζει αν είναι ή όχι εγκληματική οργάνωση. Από τη στιγμή που είναι κόμμα εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό δεν μπορεί να ασκεί πιέσεις η κυβέρνηση στη δικαστική εξουσία για να μπουν φυλακή βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Είναι τεράστιο σκάνδαλο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας, όσο και αν διαφωνεί με τη ΧΑ και όσο και αν τη σιχαίνεται ως κόμμα, πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Είναι ξεκάθαρη κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος κ της διάκρισης των εξουσιών, η προκλητική παρέμβαση του πρωθυπουργού και των υπουργών στο έργο των δικαστών. Σήμερα η ΧΑ, αύριο το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή όποιος στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της φιλογερμανικής κυβέρνησης του μνημονίου και των μέτρων της εξαθλίωσης.

 62. Απαιτουμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες, εξαιρουντε τα κομματοσκυλα και οι προνομιουχες οικογενειες, να παραιτηθει σησσωμη η σημερινη συγκυβερνηση διοτι εχουν χασει την δεδηλωμενη.

  Και ειναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πως εχουν θιξει και εχουν ζημιωσει τους θεσμους, Δικαστικη εξουσια, νομοθετικη και εκτελεστικη εξουσια. Απαιτουμε Εθνικες εκλογες.

  -https://www.youtube.com/watch?v=LpN2Sb9Qr_k#t=419
  Στο χρονικο σημειο, 07΄35΄΄ και μετα. Ελληνας βουλευτης απο το βημα της Βουλης να επικαλει το αρθρο 120 του Ελληνικου Συνταγματος, να δηλωνει πως το αρθρο αυτο ΕΧΕΙ ενεργοποιηθει!!!!!!.

  Δηλαδη το αναφεραιτο δικαιωμα του Ελληνικου Λαου να προστατεψει τους Θεσμους της πολιτειας και το Ελληνικο Εθνος την Λαϊκη κυριαρχια απο μια αντι Λαϊκη κυβερνηση και απο ενα αντι Εθνικο κρατος. Και εαν χρειαστει, ο Λαος, να ανατρεψει αυτα τα Εθνοκτονα στοιχεια.

  Ελπιζω αυτο να ειναι καλεσμα για μια νομιμη και θεσμικη εκτροπη της σημερινης Εθνοκτονος καταστασης….

  Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον βουλευτη του τσιριζα, τον Γλεζο και με αλλους που το εχουν επισημανει, οχι ομως μεσα στην ιδια την Βουλη.
  Το σημερινο συγκυβερνιτικο θιασο εχει χασει την δεδηλωμενη. ΔΕΝ εχει την εμπιστοσυνη του Ελληνικου Λαου.
  Μακαρι να ειναι η αρχη του Τελους τους, διοτι ετσι, θα ειναι η αρχη της δικιας μας Αρχης.

 63. Συγγνώμη βε παιδιά, περιμένατε μόνον κάτι τέτοιο για να καταλάβετε πως ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΗ όλη η ιστορία;; Πλάκα μας κάνετε;; Απλά τώρα ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ και επειδή είναι ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ αντί να παραιτηθούνθα προσπαθήσουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες μπας και χώσουν στη φυλακή ΌΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ!! ΧΟΥΝΤΑ έχουμε!! Τώρα το καταλάβατε;; Τι βλέπετε τοσο καιρό στα κανάλια της Πανελλήνιας εμβέλειας;; Τι βλέπετε τόσο καιρό από τους μεγαλοδημοσιογράφους που έχουν αρμέξει τον Ελληνικό δημόσιο προς όφελος του κατεστημένου;; Καθημερινα ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στη Βουλή και στην “¨ανεξάρτητη¨δικαιοσύνη της πλάκας.. Τώρα το καταλάβατε;; Απλά οι αντιδράσεις στη Νουδου και η φάτσα του Αθανασίου στη Βουλή σήμερα ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!! Και το βίντεο είναι απολαυστικό!!

 64. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ ΤΟΥ PS3, ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΧΑΖΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

 65. Το βιντεο τα λεει ολα.Τοσο καιρο πινατε χυσια ΣΑΜΑΡΑ που σερβιρε ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ και κερναγε ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.
  Τα ταστι μιτσι κοτσι με τον μπαλτακο κανουν ηρωα τον Κλασιδιαρη?
  μπεεεεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεεεε μπεεεεεεεεε

  1. Αν ο συριζα είχε αρχηγό με αμελέτητα, θα την είχε ρίξει ήδη τη χούντα “αγαπητέ”….
   αλλά ο τσίπρας είναι ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ (& όχι 2, αλλά ΕΝΑ)…..
   Και να είστε σίγουροι ότι ΔΕ θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ….

 66. Εκτός από τις διώξεις αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι όλη η ΝΔ θέλει να πάει στη ΧΑ αλλά εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ που πήρε όλο το ΠΑΣΟΚ… Μπράβο στον Ηλία που εκμεταλλεύθηκε στο έπακρον την κατάντια του Μπαλτάκου…. Μεγάλη νίκη και η σημερινή, ας ελπίσουμε ότι η επόμενη είναι η αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων…..

 67. η αριστερη ιστοσελιδα πρεζα τν αναφερει:αποκαλυπτικο βιντεο σοκ μπαλτακου-κασιδιαρη:χωρις στοιχεια η <>της χρυσης αυγης στη φυλακη και αναφερει παρακατω:κατι μας λεει πως εαν αποδεικτει πως οι <>της χρυσης αυγης ειναι μεσα στη φυλακη χωρις στοιχεια…τα ποσοστα τους θα ανεβουν…μεχρι εκει που δεν πει…

 68. Αποψε πεφτει η κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου ειτε το θελει ο Μπομπολας ειτε οχι…….

  1. Γιατί ; Πιστεύεις πως θα κάνει κανείς πρόταση μομφής; Για να δούμε ! Νομίζω πως κανείς από τα κυρίαρχα κόμματα νιώθει σιγουριά για να πάει σε εκλογές ….

 69. ολοι το υποψιαζομασταν και οριστε κι οι αποδειξεις!! δεν εχει υπαρξει μεγαλυτερο φιασκο στην ελλαδα!! παραιτηθειτε τωρα αμεσως σαν χουντα που ειστε , γιατι υπαρχει και το 120 του συνταγματος και Θα σας παραιτησει ο λαος! καντε πρωΘυτπουργο τον κασιδιαρη, οχι απλα δημαρχο, γιατι απεδειξε οτι ειναι ετη φωτος πιο εξυπνος απο εσας και τετοιους ανθρωπους χρειαζομαστε!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ

 70. @: “nikos 02/04/2014 at 3:41 pm Reply
  γιατι εφυγε το αφεντικο της ΕΥΠ πριν τις διωξεις?? εκει επρεπε να χει στοιχεια ο κασιδιαρης”

  ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  ΚΑΘΕ πράμα στον καιρό του.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ……… 😀

 71. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΥΓ……ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

 72. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΣΑΜΑΡΑ , ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ………ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ

 73. Επίσης συγχαρητήρια στον μπουμπούκο για την δημοκρατική παράταξη στην οποία ανήκει! Να σταματήσει να βγαίνει καθημερινά με αυτό το υφάκι του ξερόλα….. στην τηλεόραση….τώρα θέλω να τον δω με την ουρά κάτω απο τα σκέλια……

  Θέλω να σε δω να σέρνεσαι….και συγνώμη να ζητάς!!!!!!

  αφιερωμένο στον Mr Selfie-Αδωνης-μπουμπούκος-κωλοτούμπας-ψεύτης!

 74. Τάκη μπαλτάκο οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ,τί ήθελες τήν συνεργασία μέ τόν ψαραγορίτη σαμαρά;Όσο γιά τόν αθανασίου είναι γνωστό τί έχει κάνει στήν κλήση τού μπατζανάκη του σαμαρά,σέκερη ευαγγέλου οδός πεντέλης 36Α ΚΗΦΙΣΙΑ ,γιά τό σκάνδαλο τής siemens καί τήν παρέμβαση του στήν εισαγγελέα ΝΙΚΟΛΑΚΕΑ,kαί τήν αρχειοθέτηση τής καταθέσεως τού χριστοφοράκου στό μόναχο.ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

 75. πω πω! τι καμπανα ηταν αυτη μεσημεριατικα; ντιν νταν,ντιν νταν στο κεφαλι του αντωνακη. για να δουμε στις ειδησεις πως θα το κουκουλωσουνε παλι.

 76. Σημερα που βγηκαν τα βιντεο που ο Κασιδιαρης επιθεωρουσε τα ταγματα εφοδου της χρυσης αυγης στα γυμνασια με οπλα που κανανε ,αποφασισε ο Κασιδιρης να βγαλει το βιντεο.
  Τοσο καιρο γιατι το εκρυβε…..
  Και αφου η δικαιοσυνη ηταν στημενη πως αφησε τον Κασιδιαρη ελευθερο?

  1. Καλά δεν διαβάζεις , δεν ακούς κι’ολας ; Αυτό ακριβώς λένε στο video !Πως τους άφησαν στην αρχή γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία , τα πήρε στο κρανίο ο Σαμαράς και έπιασε τα τηλέφωνα ! Βγάλε το γράσο από τα μάτια και το κερί από τα αυτιά και κυρίως ξύπνα, γιατί κοιμάσαι και πιθανόν αν έχεις έστω και γραμμάρια μυαλού , θα καταλάβεις …..

 77. ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ,ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΩΜΗ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ) ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ , ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!

 78. ΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΖΗΤΗΓΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΟΥΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ?
  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.
  ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ?

 79. Αν όντως είναι αλήθεια όλα αυτά σήμερα πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Αν δεν το πράξουν από μόνοι τους πρέπει να το απαιτήσει ο λαός. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κυβερνάει τον τόπο μια μαφία!

 80. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ‘ΔΕΜΕΝΗ’ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
  ΕΝΑΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

 81. ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ… ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ…ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΚΡΙΜΑ

 82. Εδώ μιλάμε για την μετασάρκωση της. Gammora αυτή δεν ειναι κυβέρνηση ειναι οργανωμένο έγκλημα. Τιμωρεί στε τους με την ψήφο σας να πανε τα παρταλια σπιτι τους …τι σπιτι τους λεω……φυλακή εκεί ειναι η θέση τους!!!!!!

 83. Ο/Η Τους χάλαγε ο Καρατζαφέρης, πάρτε στην μάπα τώρα τη ΧΑ λέει:

  Επειδή ο Καρατζαφύρερ ήταν ανεξάρτητος (οικονομικά) τους χάλαγε και είπαν να βάλουν τους παρακρατικούς να κάνουν τη δουλειά που τους είχαν δεμένους από παντού. Έλα όμως που δεν εμπιστεύεσαι πρεζάκηδες. Κελαηδάει σαν καναρίνι ο Κασιδιάρης και δίνει τα πάντα

 84. Αλήθεια ρε φιλαράκι πόσα σκατά έχει το κεφάλι σου; Αλήθεια όμως, δεν είναι ρητορική η ερώτηση.

 85. Τεράστιες αποκαλύψεις.
  1. Πόσο πολύ θα ήθελα να βγει ο πρετεντέρης κάπου στην τηλεόραση..να αρχίσει να κεκίζει….. να τον ρωτήσουν επι του θέματος. Θέλω να δω τί θα πει.
  2. Τί λέτε να αρχίσουν τα στοιχήματα για το πότε θα βγει ο σαμαράς να ανακοινώσει την παραίτηση του ( ή μήπως θα την κάνει μέσω twitter ???? )

  Εγώ λέω σε 7 ημέρες απο σήμερα, αν έχει τσίπ”Ρ”α θα παραιτηθεί.

 86. Αντιλαμβανεστε γατακια τι εστι μπαλτακος?Δεξι χερι του πρωθυπουργου ετσι!
  Αντιλαμβανετστε απο το βιντεο την οικειοτητα μεταξυ Κλασιδιαρη και Μπαλτακου?
  Αντιλαμβανεστε οτι υπαρχουν κι αλλες συζητησεις?
  Γιατι ο Κλασιδιαρης αποφασισε να τον ρουφιανεψει τωρα?
  Ειναι προφανες οτι χαλασε η συμφωνια των αντισυστημικων με την κυβερνηση και τωρα οι ναζι και δεξιοι γενικα αρχισαν να επιδιδονται στο καλυτερο τους σπορ.Τη ρουφιανια!

  Αληθεια ρε ΧΑτες ποσο λαμογια ειναι αυτοι που ψηφισατε και ποσο τουβλα ειστε εσεις εχετε αναρωτηθει?

  1. για να είμαι ειλικρινής θα περιμένω τον Ηλία Κασιδιάρη να βγει στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής και να δώσει περισσότερες λεπτομέριες γύρω απο την συζήτηση του αυτή με τον Μπαλτάκο.

 87. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΝΟΜΙΖΕ Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΤΑ @Ρ..ΔΙ@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

 88. γιατί το έβγαλε τώρα το βίντεο ο κασιδιάρης και όχι πριν το νομοσχέδιο??? όλοι προδότες αδέλφια είναι…μην πιστεύετε κανέναν…. ό ψήφος μας είναι καθοδηγούμενος τελικά…

  1. Θα αλλαζε κατι ρε φιλε αν εβγαζε πριν το βιντεο; Δεν θα ψηφιζαν οι ‘ανταρτες’ του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;

 89. μετά από όλα αυτά έχετε και το θράσσος και σχολιάζετε εναντίον της ΧΑ ρε ελληνόφωνα αριστερά καθάρματα;;μπράβο ρε Ηλία!!! μπράβο ρε μάγκα!! ξεβράκωμα τρελό!

 90. Τώρα το πιστεύω πραγματικά . Υπάρχει Ο Θεός της Ελλάδος, όστις τα πανθ΄ ορά, κι ο Μάϊος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ να τον προϋπαντήσουμε με τη Χρυσή Αυγή! (Για να ξεβρωμίσει ο τόπος)
  ΥΓ: Αν υπάρχει αυτή η κυβέρνηση μέχρι τον Μάϊο.

 91. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΛΕΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 92. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΡΟΛΛ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΝΝΕΤΑΙΡΟ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΜΕΤΡΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.

 93. Μη λεμε πολλα παιδες. Το ΜΑΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

  ΕΛΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!!

 94. Μπράβο Ήλία,το είπες και το έκανες.Συνέχισε και με τα υπόλοιπα και στείλε τους μισούς με εγκεφαλικό και όσοθ=ι το γλιτώσουν στη φυλακή.

 95. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

 96. γιατι εφυγε το αφεντικο της ΕΥΠ πριν τις διωξεις?? εκει επρεπε να χει στοιχεια ο κασιδιαρης

 97. που ειστε ρε αριστερα κοπροσκυλα με τα ανθρωπινα δικαιωματα?καταλαβατε λοιπον αυτο που λεμε παντα.ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ…συριζα νδ πασοκ ανελ κκε στο ιδιο κολπο.την ψηφο σας και το πουλι σας μαγκες…

 98. Βλέπω το Μιχαλολιάκο δεύτερο Μαντέλα,απ’τη φυλακή κατευθείαν πρωθυπουργός!!! Τελειώσατε ανθέλληνες,αυτό δεν κουκουλώνεται πλέον με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!!

 99. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

 100. αυτη η κυβερνηση θελει να κρατηθει στην εξουσια με νυχια και με δοντια,αλλα εκει που γαντζωμενοι το μερος ειναι σαθρο και στις εκλογες θα τους ριξει ο κοσμος κατω

 101. Ε ρε οι αντισυστημηκοι τι ωραια που αραζουν και δινουν συμβουλες στο γραμματεα της κυβερνησης!!!Ετοιμοι για ανατροπη του καθεστωτος…Οταν λεγαμε οτι εχουν πλατες οι ναζιστικες κατσαριδες οι πανιβλακες ΧΑτες μας φωναζαν ανθελληνες…Πιειτε τα χυσια του Σαμαρα μλκες τωρα, κερναει ο Κασιδιαρης!!!

 102. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΩΝΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠO ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

 103. Αν ο Ελληνικός λαός ψηφίσει ξανά το χοντροπόλντο και τον Αντωνάκη, καλά να πάθει, θέλω τη Χρυσή Αυγή πάνω από 30%, η πλάκα είναι ότι ενώ ετοίμαζαν φιέστες και στημένη έξοδο στις αγορές, τους τη χάλασε ο Ηλίας.

 104. Πωπω …. Ξεβράκωμα…
  Νομίζω ότι από σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά πνέει οριστικά τα λοίσθια!

 105. xio περιμενω δυνατη εκπομπη στο μακελειο…
  !!! εκλογες τωρα!!!
  ενα φορτηγο λεξοτανιλ στο μαξιμου γρηγορα….

 106. Να δειτε που τωρα θα το βγαλουν το βιντεακι πλαστο,αλλα ο ελληνικος λαος εχει ματια κ βλεπει

 107. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!ΠΡΙΝ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ!

 108. Περιμένω να δω τα ανδρείκελα της “δικαιοσύνης” πως θα αντιδράσουν μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη!

  Τώρα που και ο κάθε δύσπιστος βλέπει ξεκάθαρα το βρόμικο παιχνίδι που είχαν στήσει οι εθνοπροδότες της Ελληνόφωνης κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής!

  Ε ρε γλέντια!

 109. ΤΟ ΟΤΙ Η ΚΛΑΣΙΔΩ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΕΧΘΡΟ” ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ;;

   1. XAXA ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ”-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑγιτες ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΑΡΑΔΕΙΑΣΟΥΝ…

 110. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ…………………

 111. αυτο θα το δειξουν τα τσοντοκαναλα;με αυτο το βιντεο πεφτει η κυβερνηση αλλα τωρα κοιμομαστε..αφηστε το για μετα..

 112. Παραιτηθειτε απο την υποθεση για να σωσετε το κυρος το δικο σας και της δικαιοσυνης ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

 113. μπραβο μαγκα ηλια με ντοκουμεντα και αποδειξεις ξεφτιλιζεις την χουντικη κυβερνηση του τσολακογλου. ηλια γερα παρτους τα βρακια

 114. Γενικώς ο πιτσαδόρος και η πιτσαδοπαρέα του έχουν λυσσάξει που ακόμη υπάρχουν Ελληνες εκτός φυλακής και που δεν έχουν αυτοκτονήσει ακόμη. Δεν μας θέλουν να ζούμε ανάμεσά τους γιατί τους χαλάμε την πιάτσα και το αποδυκνείουν καθημερινά με τα μέτρα που λαμβάνοντε εις βάρος του ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΛΑΟΥ.. Αντωνάκη πες αλεύρι????!!!!! Ο Μαϊος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ…!!!!!!

 115. αυτο που ξερει ολη η κοινονια με το παραπανω βιντεο επιβεβαιωθηκε…
  ξεφτυλιστηκαν οι δοσιλογοι κ με τη βουλα…
  ελικοπτερο γρηγορα τσολακογλου μασκε σωθειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

 116. Αν δεν πέσει ο πούστης ο αλλήθωρος μετά κι απ’αυτό…ε,τότε τι να πω…είμαστε άξιοι για ό,τι μας συμβαίνει.

Leave a Response