Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού

Κοινοποίηση:
fidi

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Αίγυπτο με έναν Γερμανό τουρίστα να χάνει τη ζωή του, όταν φίδι τον δάγκωσε κατά τη διάρκεια παράστασης με γητευτή φιδιών σε ξενοδοχείο της Χουργκάντα, γνωστού θερέτρου στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ο 57χρονος βρισκόταν σε οικογενειακές διακοπές και παρακολουθούσε το σόου μαζί με συγγενείς του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στη Βαυαρία.

Πώς έχασε την ζωή του ο Γερμανός τουρίστας
Όπως αναφέρουν οι γερμανικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, δύο φίδια, πιθανότατα κόμπρες, είχαν περαστεί στους ώμους θεατών που συμμετείχαν στην επίδειξη.

Στη συνέχεια, ο γητευτής φέρεται να άφησε το ένα από αυτά να μπει μέσα στο παντελόνι του 57χρονου, όπου και τον δάγκωσε στο πόδι.

Ο άνδρας παρουσίασε αμέσως έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης. Του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και έγινε προσπάθεια ανάνηψης πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Το όνομά του δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταγόταν από την περιοχή Ουντεραλγκάου της νότιας Γερμανίας.

Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές στη Γερμανία ερευνούν την υπόθεση και αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθούν με ακρίβεια τα αίτια θανάτου.

Από την πλευρά τους, αιγυπτιακές αρχές δήλωσαν στο Agence France-Presse ότι δεν είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response