900.000 ευρώ για…διάσκεψη κορυφής-προεκλογική φιέστα δίνει ο Γιάννης Σγουρός!!! (επίσημα έγγραφα)

Κοινοποίηση:
sgoyros-giannis

Οι τύποι έχουν κάνει τη χώρα τσιφλίκι τους και κάνουν ότι τους…καπνίσει!!! Την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες εξαθλιώνονται μέρα με την ημέρα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός οργανώνει λέει…διάσκεψη κορυφής των…ευρωπαίων περιφερειαρχών τον Μάρτιο-προεκλογική φιέστα δηλαδή- και για αυτή την…πολύ μεγάλη διάσκεψη δίνει 900.000 ευρώ απο το υστέρημα του πολίτη της Αττικής!!! Και μάλιστα που; Στο αρχιδιαπλεκόμενο Μέγαρο Μουσικής για να εξοφλήσει κι άλλη υποχρέωση στο MEGA-ΛΟ συγκρότημα… Δείτε τα επίσημα έγγραφα της απόφασης του περιφερειακού συμβουλίου για να μη νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε…

SGOYROS-SYNEDRIO

SGOYROS-SYNEDRIO1

SGOYROS-SYNEDRIO2

SGOYROS-SYNEDRIO3

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. 27-8-2012
  1,3 εκ. ευρώ δίνει ο Σγουρός για δημιουργία ενός site

  Μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίληψη των οικονομικών μεγεθών στον χώρο των νέων τεχνολογιών, που ξεπερνά τα στενά όρια της Αυτοδιοίκησης, αν όχι της χώρας, φαίνεται ότι επικρατεί στην Περιφέρεια Αττικής, αφού ο περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός διαθέτει -όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει απλώς μία ιστοσελίδα τουριστικής προβολής!

  Η συγκεκριμένη Περιφέρεια, σε καιρούς φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, με τη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ να μετράει, μοιάζει να κινείται σε εντελώς διαφορετική οικονομική κατεύθυνση, μια και όπως αποδεικνύεται δεν φείδεται χρημάτων δίνοντας 500.000 ευρώ μόνο και μόνο για να ανοίξει μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ποσά αυτά αποτελούν μέρος των 8,5 εκατ. ευρώ του έργου «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Περιφέρειας Αττικής 2010-2015» που εγκρίθηκε στις 24 Ιουλίου 2012 κατά πλειοψηφία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής μέσα σε θύελλα αντιδράσεων αλλά και καταγγελιών από συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

  Το πρόγραμμα αυτό είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και η υλοποίησή του έχει ως στόχο να προβάλει επαρκώς την Περιφέρεια Αττικής, εξασφαλίζοντας τα αντίστοιχα τουριστικά οφέλη σε δυναμικές αγορές του εξωτερικού. Αν και η τουριστική πολιτική πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο, η κοστολόγηση των δράσεων του έργου των 8.538.842,97 ευρώ προκαλεί σειρά ερωτημάτων. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Ολοκληρωμένο Περιφερειακό Επιχειρησιακό και Επικοινωνιακό Σχέδιο που δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας θα στοιχίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 663.090 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή αλλιώς 815.600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντα φόρου.

  http://blog.nyxtamera.gr/?p=71617

 2. Απο την προσωπικη του περιουσια να τα δωσει το ΛΑΜΟΓΙΟ. Αλλα και ολη η αντιπολιτευση τι κανει ? Αντι να τους πουν οτι θα τους βαλουν φυλαακη , εχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

 3. νομίζω πως λίγα δίνουν για τέτοια κομπινα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο γουρούνια ο κόσμος δεν έχει λεφτά και φαΐ, και εσείς σκορπάτε από δω και από εκεί.
  Ξυπνήστε επιτέλους Έλληνες τρύπησε ο καναπές από την ακινησία σας, από μόνη της η Ελλάδα δεν θα ελευθερωθεί

Comments are closed.