6.002 ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ χρωστάνε στο ΔΗΜΟΣΙΟ πάνω από 20 δις ευρώ. Πρώτος στις λίστες του ΑΙΣΧΟΥΣ, ο…πεθερός του Βαρουφάκη!

Κοινοποίηση:
petheros-varoufaki

Μια απί στευτη λίστα με 6.002 ονόματα εταιρειών που οφείλουν στο Δημόσιο πάνω από 20 δισ, ευρώ δημοσιεύει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου.

Πρώτος και καλύτερος-μεταξύ των πολλών ονομάτων- ξεχωρίζει το επώνυμο της εταιρείας του πεθερού του κυρίου υπουργού Οικονομικών ενώ στα έγγραφα κάνουν παρέλαση γνωστά ονόματα από τον επιχειρηματικό χώρο.

Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν λεφτά για να δώσουν τους φόρους τους. Διάγουν ντόλτσε βίτα και εμείς γ…στε για να πληρώσουμε κάθε μήνα τον διακανονισμό μας στην εφορία με κίνδυνο να μας χώνουν και τις καθυστερήσεις με προσαυξήσεις φωτιά.

Τα 20 δις είναι ανείσπρακτα εδώ και χρόνια και βεβαιωμένα μετά το 2013.

Ας πάνε να τα εισπράξουν και να λύσουν το πρόβλημα με τους μισθούς και τις συντάξεις που λένε ότι δεν θα χουν να δώσουνε από το τέλος Μαρτίου.

Οι λίστες είναι πράγματι απίστευτες.

 

exofilo-savato

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. mia ερωτηση οταν πληρωθουν ολα αυτα αν πληρωθουν ποτε το κρατος θα παψει να δημιουργει ελλειματα? θα διωξει πλεοναζοντες κοπρους θα παψει να διναιε χαριστικα εφαπαξ, θα παψει να πληρωνει αγαμες θυγατερες κλπ. δεν εχουμε κμια ελπιδα. κα Μερκελ σας παρακαλω ξερω οτι δεν μασς γουσταρετε οπως και μεις δεν σας γουσταρουμε. η καντε τους ανθρωπους η στειλτε μας στη δραχμη . ελεος πια με τη βλακεια μας. ακοπυς εκει καθαριστριες με τρεις ωρες εργασιασ να αμοιβονταν μες 1300 ευρω. ουστ ρε απο δω κοπροσκυλα. επινοησαν τον ενφια να μην κανουν απολυσεις στα τσακιδια ολοι. κρατος παριας, failed state η απλα μπουρδελο. και μια παρατηρηση Χιο πηγαινε σε παρακαλω να κανεις ενα γκαλοπ στισ μαζωξεις του συνταγματος και να ρωτησεις τι δουλεια κανουην ολοι αυτοι οι αγανακτισμενοι. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90% ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ. SE PARAKALV TSEKARE TO.

    1. Πολυ σωστος.Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα .Να προσθεσω οτι αν γινει το περιουσιολογιο και παρουμε ενα τυχαιο δειγμα Ε-9 χιλιων φορολογουμενων θα διαπιστωθει οτι οι ΔΥ εχουν τα φραγκα και τα ακινητα.Το λεω σαν παλιος λογιστης απο προσωπικη εμπειρια.

    2. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!!!!Εχω στην οικογενεια μου και σε ανθρωπους που γνωριζω παραδειγματα..Πως θα ζηση η Ελλαδα οταν δεν παραγει τιποτα και εχει μονο εξοδα;;

  2. Είναι απαράδεκτο αυτό το βιολί με τον διασυρμό.
    Δεν είναι μόνο ότι διασύρουν ένα μέρος απ’ όσους φοροδιαφεύγουν και δεν είναι πολιτικοί, είναι ότι αυτό γίνεται για να “ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα”.
    Θα ήθελα να μάθω αν έχει εισπραχθεί ποτέ δεκάρα απ’ όλους αυτούς που τους κρεμάνε στα μανταλάκια.
    Σε λίγο καιρό θα έχει ξεχαστεί.
    Και το άλλο και κυριότερο. Αυτοί που διασύρονται είναι άνθρωποι που έχουν και δεν δίνουν το οφειλόμενο (που εδώ που τα λέμε δεν είναι οφειλόμενο αλλά κλεπτόμενο) ή έχουν χρεωκοπήσει και δεν έχουν να πληρώσουν πλέον και τους βγάζουν ως φοροφυγάδες.

    Αν πχ δεν πλήρωναν οι Αγγελοπουλέοι που πανηγύριζαν για την επιτυχία του σύριζα κι έχουν μεγαλοστέλεχος τον μπαμπά του Βαρουφάκη, θα τους έβγαζαν έτσι στεγνά;

  3. Για να τελειώνουμε αυτά τα λεφτά είτε τα χρωστάνε άνθρωποι που πέθαναν είτε επιχειρήσεις που βάρεσαν κανόνι. Άρα μεγάλο τμήμα απο δαυτα δεν πρόκειται να εισπραχθούν ποτέ.

    Οι επαγγελματίες φοροφυγάδες απλά δεν εντοπίζονται.

  4. Μπραβο στον βαρουφακη λοιπον που δεν κολαει σε συγγενειες οπως ο Μιχαλολιακος που βολεψε ολο το σοι του στην βουλη.

    1. ΡΕ $ΥΡΙΖΟΜΟΥΡΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ….Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ

  5. Αν είναι έτσι είναι ένα καλό σημάδι δεν τον καλύπτουν τον πεθερό

  6. Χίο ότι στοιχεία έχεις να τα παραδίδεις απευθείας στην Κουμουνδούρου και στο ΣΔΟΕ και να δημοσιεύεις αριθμό πρωτοκόλλου. Καμία ανοχή. Συμφωνώ μαζί σου. Αρκεί ρέ φίλε να μην είναι λάσπη αλλά αξιόπιστα στοιχεία.

  7. το πλοίο είναι το Oseberg και λέγοντας “υπερπαραγωγή” εννοώ το μουσείο που έχτισαν γύρω από το πλοίο,το κτίριο…αναπαριστούν την ζωή μέσα στο πλοίο με ήχους, με πιστά ομοιώματα των ναυτών,ακόμη και τις σταγόνες του ιδρώτα τους έχουν κατασκευάσει πάνω στα μέτωπά τουςβλέπεις σε στιγμές έντασης..
    Τι να λέμε τώρα..

  8. Ολο του το σοι ειναι μπλεγμενο σε σκανδαλα δισεκατομμυριων. Τι περιμενετε απο τον Τσιμπλα;;; Να βαλει τους κλεφτες φυλακη;;;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  9. …και είμαστε τόσο μαλάκας λαός(στο μόνο πράγμα που έχουμε ενότητα,στη ΜΑΛΑΚΙΑ) και χωριζόμαστε σε “άκρα” και ιδεοληψίες ενώ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ “κάνει την μπίζνα του”.

    Ας συνεχίζουμε λοιπόν να σφαζόμαστε μεταξύ μας με ΜΙΣΗ ΤΑΞΙΚΑ,ΕΘΝΙΚΑ,ΟΠΑΔΙΚΑ,ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ για χάρη των ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ αυτής της περιοχής,το καλύτερο μαγαζί στον πλανήτη ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!

    Οι άγγλοι μέχρι και φυλαχτά πουλάνε με την φάτσα της βασσίλισας και βγάζουν χρήμα απο τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    Ακόμη και από τον γελοίο μύθο του “ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ” βγάζουν χρήμα με το τσουβάλι!!

    Οι Σκανδιναβοί έμα κωλοπλοίο έχουν το οποίο βυθίστηκε κατευθείαν μετά τα εγκαίνια του,έχτισαν ολόκληρη ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΥΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ γύρω από το πλοίο και βγάζουν αμύθητο χρήμα!

    ΕΜΕΙΣ,ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΊ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ” ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ”!
    αΝΤΙ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ,ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ!!!!!
    ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΗΝ Ι Δ Ε Ο Λ Η Ψ Ι Α Μ Ο Υ!!!

    ΦΑΕ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” ΚΑΙ “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΑΛΕΞΗΣ..

    ΟΠΟΤΕ…ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!

    ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ!

    Ευχαριστώ..

    1. Ποιο πλοιο εφτιαξαν οι σκανδιναβοι και πως λεγετε η ταινια φιλε;

Comments are closed.