ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ “ΜAKELEIO.GR”: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ συμβάν με θεριακλή αστυνομικό στο Αγρίνιο! ΔΕΙΤΕ πως συμπεριφέρεται σε πολίτη που του ζητάει απλώς να κάνει τη δουλειά του!

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη του Αγρινίου, Κυριακή στις 26/11 και ώρα 20:50. Πολίτης και ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε περιπολικό της Τροχαίας προκειμένου να βεβαιωθεί παράβαση για παρκάρισμα στο κόκκινο αυτοκίνητο που βλέπετε ότι κλείνει το γκαράζ.

Το όργανο της τάξης αρνείται να κάνει τη δουλειά του και με το τσιγάρο στο στόμα – θεριακλής γαρ – ειρωνεύεται και μιλάει με αγένεια στον πολίτη. Όταν του ζήτησε να το σβήσει για να του μιλήσει, τότε η απάντηση ήταν «πολύ ωραία, τότε δεν σου μιλάω»!!!

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που δεν αμφισβητούνται όταν έγινε επίσημη καταγγελία στον αστυνομικό διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, από σημαίνονται πρόσωπο της περιοχής που έλαβε γνώση του περιστατικού για την απαράδεκτη συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου προς τον πολίτη, ο ίδιος απάντησε ότι «δεν παίζει το βίντεο».
Για να τον διευκολύνουμε λοιπόν το προβάλλουμε εμείς που μόλις το πήραμε στα χέρια μας φυσικά και έπαιζε κανονικά.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές σε ερώτηση προς τον αστυνομικό διευθυντή αν είχε παρέμβει ο ίδιος προκειμένου να σβήνει τέτοιου είδους κλήσεις (για ποιο λόγο άραγε; ) απάντησε «Δεν θυμάμαι, εχω δικαίωμα να κρινω τις ενστάσεις!»

Σύμφωνα με καταγγελίες ο αστυνομικός διευθυντής κ.Δημήτρης Γαλαζούλας παρεμβαίνει διαγράφοντας κλήσεις σε κάποιους «εκλεκτούς.» Άραγε δεν είμαστε όλοι οι πολίτες ίσοι απέναντι στους νόμους; Είναι αυτή η συμπεριφορά αστυνομικού με το τσιγάρο στο στόμα να αρνείται να κάνει τη δουλειά του και να ειρωνεύεται τον πολίτη με αυτόν τον τρόπο;

Ο κύριος πληρώνεται από το δημόσιο, δηλαδή από όλους εμάς και θα έπρεπε και να μας σέβεται και να μας υπηρετεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. δεν υπάρχει κανένας σεβασμός από το όργανο προς τον πολίτη ,και μιλάω γενικά όχι για εδώ μόνο .
    υπάρχουν πάρα πολλά περιστατικα τα οποία λίγο πολύ τα έχετε ζήσει πολλοί .
    υπάρχουν μπάτσοι δεν μιλάω για εδώ συγκεκριμένα ,που βγάζουν όλο τους το άχτι άσε πολίτες που κάνουν παραβάσεις ,δεν κρατούν τα τυπικά ούτε τα πρόσχηματα !επιτίθενται με τρόπο άναρχο και ειρωνικό .
    έχει ξεφύγει η κατάσταση γιατί κάνουν κατάχρηση εξουσίας .φυσικά τέτοιες εντολές έχουν από τα αφεντικά τους ,αλίμονο τι θα έκαναν .
    για ψιλό πηδημα σου παίρνουν το δίπλωμα και ψάχνουν αφορμή επίσης να σου πάρουν και της πινακίδες !γιατί έτσι τους είπε το μεγάλο αφεντικό τους .
    Αν δεν πληρώσεις την κλήση δεν σου δίνουν πίσω το δίπλωμα ,αυτό είναι παράνομο .
    Για παράδειγμα σου αφαιρούν το δίπλωμα για 2 μήνες και πρόστιμο 500 ευρώ ,όταν τελειώσει σε εισαγωγικά η ποινή σου και ζητήσεις πίσω δίπλωμα και πινακίδες δεν σου τα δίνουν με την αιτιολογία πως ο δήμαρχος απαιτεί την καταβολή του ποσού της παράβασης ,και αν δεν έχεις δεν το παίρνεις !
    Να χρειάζεσαι το δίπλωμα για να δουλέψεις και να μην στο δίνουν !αυτό είναι εντελώς παράνομο δεν έχει και το δικαίωμα .
    θα πρέπει να γινουν μηνύσεις γιατί πλέον θα είναι Θέμα επιβίωσης ….
    Αυτοί είναι που θέλουν να σε προστατέψουν Έλληνα .οι μπάτσοι που διαβάζετε ένα έχω να σας πω πρώτα ο άνθρωπος τρώει το φρουτο και μετά φτύνει τα κουκούτσια ,στην προκειμένη περίπτωση εσείς είστε τα κουκούτσια ,στο τέλος θα έρθει και η σειρά σας….

  2. Πάλι αδιάβαστος, πιάνεσαι Νικόδημε … Οι “γενίτσαροι” που λες, είναι όργανα της Εκτελεστικής Εξουσίας και όχι της Νομοθετικής που νομοθέτησαν και διέταξαν την πιστή εφαρμογή των νομοθετημάτων τους, εξαιτίας των οποίων υπέστης ό,τι υπέστης “από το 2020 και μετά” …
    Μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αμόρφωτα δίποδα, να αποδίδετε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και όχι να χτυπάτε το σαμάρι αντί του γαϊδάρου …

  3. Κι εσύ, Χ, τα ίδια κενά μυαλά κουβαλάς, με αυτόν που επιβραβεύεις.
    “Εύγε” σου, λοιπόν, για την ηλιθιότητά σου, την οποία αποτύπωσες μέσα σε 8 λέξεις και έναν αριθμό.

  4. Σε εξωτερικό χώρο είναι ο αστυνομικός, δεν είναι σε έκτακτη κατάσταση, ούτε καταδιώκει, ούτε, έχει εντολή σύλληψης. Άρα μπορεί να καπνίζει. Αν έπρεπε να κοπεί κλήση στο όχημα είναι άλλο θέμα. Εξάλλου η παράνομη καταγραφή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

  5. Ασκεπής και με το τσιγάρο στο χέρι, εμπνέει σεβασμό αυτός ο καραβλαχος..!!Ο φρέντο του λείπει!!Αυτά είναι τα αποτελέσματα της γενικής ατιμωρησίας που επικρατεί και η οποία θα φέρει άσχημες καταστάσεις!!!

  6. Δεν είναι παράνομο να καταγράφεις δημόσιους λειτουργούς. Επίσης δεν έχει σημασία αν ο καταγγέλων είναι μλς ή αν ενοχλεί το όχημα ή αν θέλει όλον το δρόμο δικό του. Ο ΚΟΚ είναι σαφής.-

  7. ΤΡΟΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΙΕΣ…..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΒΟΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΙΣ……….

  8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ
    ΦΩΝΑΖΕΙ
    ¨ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ¨
    ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΣ.

  9. Στην εποχή τις παρακμής και οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους !
    Αυτούς που καλείς για να εφαρμόσουν το νόμο και τα μέτρα δεν έχουν νόμο και μέτρα στον ίδιο τους τον εαυτό.

  10. η τροχαία εχει δυστυχώς ορισμένους και σε μερικές περιπτώσεις και με αστέρια που δεν ξέρουν πχ οτι και στους ιδιωτικούς δρόμους όταν τους καλούν πρέπει να εφαρμόσουν τον κ.ο.κ ειναι υποχρεωμένοι

  11. Φίλε, τον αστυνομικό τον πληρώνει οποίος πληρώνει φόρους!! Και όπως ξερεις, φόρους στην Ελλάδα πληρώνει κατά κύριο λόγο ο δημόσιος υπάλληλος και ο συνταξιούχος, δηλαδή και ο ίδιος ο αστυνομικός!! Οπότε το ξεπέρασε το το αφήγημα!! Επίσης ο αστυνομικός δεν υπηρετεί τους ανθρώπους, υπηρετεί την πατρίδα εφαρμόζοντας τους νόμους!! Λάθος στα μάθανε στο σχολείο, πρέπει να επαναλάβεις τάξεις!!

    1. Τι βλακείες γράφεις. Ούτε ο συνταξιούχος ούτε ο ΔΥ παράγει χρήματα για να πληρώνει φόρους ούτε καν το μισθό τους. Το χρήμα προέρχεται από τους ΙΥ (Ιδιωτικοί υπάλληλοι), αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

      Όταν κοψουν να πληρώνουν φόρους οι ΙΥ, αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι ΔΥ και συνταξιούχοι θα πεθάνουν της πείνας το επόμενο πρωί γιατί δεν θα υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν.
      Βρυκόλακες είναι που πίνουν το αίμα των υπολοίπων.

      Κατάργηση της φορολογίας και απόλυση όλων των ΔΥ. Οι συνταξιούχοι να κυνηγήσουν Καραμανλήδες, Σημίτηδες, Παπανδρέους, Μητσοτάκηδες και Τσίπρες για τα λεφτά που τους έφαγαν από τα ασφαλιστικά ταμεία. Μία με το χρηματιστήριο και την άλλη με τα ομόλογα και τo PSI.

      Η φορολογία είναι ΛΗΣΤΕΙΑ. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από φόρος υποτέλειας και πρέπει να κοπεί με το μαχαίρι αν θέλουμε να ζήσουμε ξανά οι Έλληνες ελεύθεροι, κάτι που δεν έχουμε κάνει από το 146 προ Χριστού.

      1. Νικόδημε, τον ξεφτιλισες με 10 γραμμές τον καραγκιόζη. Έυγε.

        1. Ο ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ , ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .
          Ε Υ Γ Ε …………..

      2. Nikodimos.
        ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ .
        ΠΡΟΤΑΣΗ : ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΦΟΡΟΥΣ .
        ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ , Ο ΛΗΣΤΗΣ , Ο ΒΙΑΣΤΗΣ , Ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΑΡΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ , ΣΟΥ ΘΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΟΥ ΑΣΥΛΟ , ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΣΟΥ , ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ .
        ΓΙΑΤΙ ;
        ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ”ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ” .
        ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ .
        ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ , Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΕΣΥ ΣΚΑΣΜΟΣ .
        ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ .

      3. Οι βλακείες εκστομίζονται θρασύτατα από εσένα, ΒΛΑΞ mr Nikodimos …
        “Κατάργηση φορολογίας και απόλυση όλων των ΔΥ” παραπέμπουν σε ζούγκλα, ρε όρνεον …
        Μία οργανωμένη Πολιτεία προϋποθέτει την ύπαρξη Υπηρεσιών, Κανόνων και Νόμων, ρε μπουρτζόβλαχε, που κατέβηκες από τα κατσάβραχα της γενέτειράς σου, να μας “διδάξεις” άρες μάρες κουκουνάρες …
        ΄Οσον αφορά το “ευφυές” επιχείρημά σου περί καταβολής φόρων, σε πληροφορώ ότι οι μόνοι εργαζόμενοι που πληρώνουν μέχρι κεραίας τους αναλογούντες φόρους είναι οι Δ.Υ., οι οποίοι δεν μπορούν να αποκρύψουν απολύτως τίποτε, σε σχέση με τους ελεύθερους επαγγελματίες (π.χ. “αγρότες Κολωνακίου”, κλπ.) που καταληστεύουν το Ελληνικό Δημόσιο (με εικονικές εμπορικές συναλλαγές, πλαστά τιμολόγια, κλπ.), εις βάρος των υπολοίπων πολιτών …
        Κι αν πιάσουμε και τον έτερο “ευφή” ισχυρισμό σου, περί παραγωγής χρήματος, ένα μόνον βάσιμο στοιχείο θα σου παραθέσω : Μόνον οι υπηρετούντες στις Δικαστικές Αρχές της Χώρας Δ.Υ., παράγουν για το Ελληνικό Δημόσιο (και όχι για την τσέπη τους) εκατομμύρια ευρώ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ (από χιλιάδες -ανά την Χώρα- δικαστικές υποθέσεις). Σημειωτέον ότι στις επιπλέον επιβαρύνσεις επί μιάς καταδικαστικής αποφάσεως, συμπεριλαμβάνονται χρηματικά ποσά που αντιστοιχούν σε κρατήσεις υπέρ ΟΓΑ, υπέρ ΤΣΑ, υπέρ κοινωνικής αλληλεγγύης, που αποδίδονται -εν είδει επιδόματος- στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες …
        ΄Αντε βούλωσέ το, λοιπόν, ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, που το παίζεις ξερόλας που, εκτός των άλλων, είσαι και ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, διότι εάν είχες σχετικές γνώσεις, δεν θα αγνοούσες το γεγονός ότι η φορολογία εφαρμοζόταν στην αρχαία Ελλάδα, από την προ Χριστού εποχή (φορολογικές ρυθμίσεις των νομοθετών Σόλωνος, Κλεισθένους, Δημώνακτος, κλπ.) …
        Γύρνα στα κατσάβραχά σου επομένως, monsieur, και εφάρμοσε εκεί την τακτική τού “δεν πληρώνω”, πλην όμως μην απαιτήσεις από την Πολιτεία κάποιο οδικό, υδρευτικό, αρδευτικό, ηλεκτρικό, ιντερνετικό, τηλεπικοινωνιακό ή άλλο δίκτυο, διότι τα κορόϊδα που θα πληρώνουν τις ανέσεις σου, θα έχουν “ψοφήσει” με την δική σου “λογική” …
        ΄Αντε στο διάολο, παρτάλι …

    2. και μια τσιχλα απο το περιπτερο να αγοαρασεις εχεις πληρωσει φορο φιλε.. ολοι πληρωνουν φορους, ακομα και οι τουριστες. μη γραφεις ανοησιες.. Επισης ο αστυνομικος εχει ορκιστει να υπερασπιζεται τα δικαιωματα των πολιτων! ελπιζω να μην εισαι ενας απο αυτους τους αστυνομικος!!

  12. Πολύ ιστορίας το παίζει και αυτός που καταγράφει.

  13. Και ο τύπος με τη κάμερα ρουφιανιά πήγε να κάνει και μετά εκβιάζει.
    Έδωσε στεγνά τον συνάνθρωπό του..

    1. Ποιον συνανθρωπο;αν κρίνουμε σωστά θα δούμε ότι αυτός που γράφει στ’…του τον πολίτη είναι το οργανο

      1. Τα όργανα, κυρά ηρω, είναι εντεταλμένα να διασφαλίζουν την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών … δεν είναι για να λύνουν προσωπικές διαφορές των γειτόνων.
        Στο συγκεκριμένο βίντεο παρακολουθούμε αφ΄ενός μεν έναν προκλητικό και αγενή πολίτη που καρφώνει τον συμπολίτη του για την θέση που πάρκαρε το αυτοκίνητό του, καταγράφοντας παράνομα με το κινητό του το πρόσωπο δημοσίου οργάνου, αφ΄ετέρου δε ένα κατευναστικό αστυνομικό όργανο που επιχειρεί να αποτρέψει την συνέχιση της έντασης … Ουδείς γνωρίζει (τουλάχιστον δεν προκύπτει από το άρθρο) εάν το συγκεκριμένο αστυνομικό όργανο υπηρετούσε στο Τμήμα Τροχαίας και -εκ των πραγμάτων- είχε την αρμοδιότητα και την δυνατότητα (να ήταν εφοδιασμένος, δηλαδή, με το σχετικό μπλοκ) να κόψει κλήση για παράνομη (εάν ήταν παράνομη) στάθμευση.

  14. Συμφωνώ για την απαράδεκτη εικόνα του οργάνου αλλά άμα σου κάνει έγκληση για την καταγραφή και δημοσιοποίηση του βίντεο χωρίς να γνωρίζει και χωρίς την συγκατάθεση του θα κλαις με μαύρο δάκρυ !!!!!! άρθρα 57-59 ΑΚ – Άρθρο 38: Ποινικές κυρώσεις

  15. ΠΩΠΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!

    1. Ωπα κουλαρε λιγακι ρε συ βερε πρωτευουσιανε απο την Καστανομαγουλα.
      Σιγουρα δεν τους ρωτησες απο ποιο γυφτοχωρι καταγονται οι δικοι σου.

  16. Άμα δεν φάνε απόλυση τα σκ@τ@ οι δημόσιοι υπάλληλοι, άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Στέφανε βγάλε ονοματεπώνυμο. Είναι δημόσιος υπάλληλος κ ο κόσμος οφείλει να γνωρίζει

  17. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.
    Έτσι πρέπει να αποκαλούνται τουλάχιστον για όσα έχουν κάνει από το 2020 και μετά.
    Και ως ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ θα πρέπει να αντιμετωπιστούν όλοι τους.

    1. ΠΟΙΟΣ ΡΕ Ν Α ΞΗΛΩΘΕΙ????ΕΧΟΥΝ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΑΙ

  18. Τελειώσαμε σαν χώρα…….αντίδραση καμία…. Δεν θα ξυπνήσουμε ποτέ….έτσι απλά! Θα μας θάψουν και δεν θα πάρουμε γραμμή!

Comments are closed.