Ημαθία: Τραγικές στιγμές – Πατέρας έθαψε μόνος του την 15χρονη κόρη του

Κοινοποίηση:
imathia

Βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας ο θάνατος του 15χρονου κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής το βράδυ της Παρασκευής.

Το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδευσε το παιδί του μόνος του, αφού η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες παρέσυρε το μαύρο ΙΧ μαζί με την 15χρονη, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή της 15χρονης

Μάλιστα, η 12χρονη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η 37χρονη μητέρα της, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας, επίσης σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς παρουσιάζει επιπλοκές.

Την ίδια ώρα, η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο, ενώ η Αστυνομία αναζητεί τον ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος κόντεψε να ξεκληρίσει μια οικογένεια και στη συνέχεια εγκατέλειψε τα θύματά του.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για υπερβολική ταχύτητα, με την οποία κινούταν ο οδηγός του μαύρου ΙΧ την ώρα που παρέσυρε την άτυχη οικογένεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ο χειρότερος λαός σε όλα. Αμορφωτοι, αγράμματοι, ασυνείδητοι, ανευθυνοι, γλειφτες, υποτελείς, ραγιαδες, ψευτομαγκες. Μόνο απο τα σκουπίδια στους δρόμους καταλαβαίνεις το επιπεδο της βρωμιας. Ουστ

  2. Και οταν δεν ειναι γυφτος το λετε γκεσταπιτες οτι δεν ειναι γυφτος αλλα Μπαλαμος;

  3. φιμε φαναρια τζαμια μεσα στο σκοταδι νυχτα χωρις φωτιζομενο δρομο……στανταρ ακουγε νεγρομαιμουδικη-αγωγη-αντιλυψη….χασικλωμενος με τερμα γκαζι,οπου τους βρισκεται να τρεχοθν και ν ακοθνε νεηρομαιμουδικη ραπ γαμηστε τους στο ξυλο

  4. Ναι! Γύφτος.
    Εκεί τριγύρω υπάρχουν πολλοί καταυλισμοί.

  5. ‘AΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ’ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ???
    ΕΔΩ ΦΥΛΑΝΕ 6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ Κου ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΗ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

  6. Στον συνάνθρωπο μας έχει καταντήσει έτσι…

  7. Η πλειονότητα των Ελλήνων δεν λογαριάζει νόμους η την ζωη ανθρώπινη και ζώων!!! Στην Αυστραλία πχ αν εχουνε 10 νεκρούς τον χρόνο θα γίνει ΕΙΔΗΣΗ!!! Φαντασου κσι έχει το μέγεθος της Ευρώπης περίπου γιατί;;;; Γιατί εκεί που γράφει 60 πάνε με 60 η 55 οχι με 100 και βάλε ασχέτως προστίμων σέβονται τον συνανθρωπο

  8. γιατι δεν αναφερεται οτι ο οδυγος ειναι γyφτος???

  9. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 17! ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ? ΑΛΛΞΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ !

    1. Τα βαθιά μου συλληπητηρια στον πατερα και την υπόλοιπη οικογενεια. Περαστικα και καλη ανάρρωση για μαμα και κορη. Σε ενα ανυπαρκτο κρατος δεν υπαρχουν πολιτες που ξερουν τα δικαιωματα τους και τις υποχρεώσεις τους. Οι νόμοι ειναι για πολιτες και οχι κατοικιδια του τακουλα και καθε καταστροφικής κυβέρνησης.

Comments are closed.