Η σέξι κατάσκοπος του Πούτιν – «Με εκπαίδευσαν να ξελογιάζω τους εχθρούς»

Κοινοποίηση:
ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

Η Allia Roza είναι Ρωσίδα πρώην κατάσκοπος και έχει διδαχθεί από τα 18 της να αποπλανεί στόχους με την παρουσία της και τις ειδικές τεχνικές της.

Στα «δίχτυα» της έχουν πέσει από έμποροι ναρκωτικών μέχρι και διακινητές ανθρώπων. Πλέον Allia έχει αλλάξει ζωή και κάνει προσπάθειες ώστε να πειστεί η Δύση και να βοηθήσει την Ουκρανία να αντιμετωπίσει τη ρωσική εισβολή.

Η δράση της Roza αποκαλύφθηκε σε μια αποστολή και έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει ταυτότητα. Μετακόμισε με την κόρη της στις ΗΠΑ, άλλαξε όνομα, επάγγελμα και ζωή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αποκαλύφθηκε διότι ερωτεύτηκε τον στόχο της και κατάφερε να σωθεί πραγματικά την τελευταία στιγμή, σαν κινηματογραφική ταινία.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 2

Πλέον συντονίζει εράνους για τα παιδιά της Ουκρανίας ενώ μέσα από τα social media δείχνει τεχνικές αυτοάμυνας έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να αντιδράσει όταν δεχθεί επίθεση.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 3

Σχολιάζοντας τον πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν και την απόφαση για εισβολή στην Ουκρανία είπε: «Εκπαιδεύτηκα στο ίδιο στρατιωτικό πρόγραμμα όπως ο Πούτιν και εκεί μάθαμε πως να μένουμε χαλαροί και να είμαστε ψύχραιμοι σε πιεστικές καταστάσεις. Ο κ. Πούτιν πάντα κερδίζει, δεν μπορεί να χάσει αυτό τον πόλεμο και να κάνει πίσω, γιατί θα προκαλέσει ζημιά στην φήμη του. Θα το πάει μέχρι τέλους».

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 4

«Η στρατηγική του Πούτιν είναι προφανής και έχει στόχο να μην επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να βάλει πυραύλους και όπλα στην Ουκρανία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του αυτό. Πίστευε όμως ότι θα ήταν εύκολο, όπως έγινε όταν έστειλε τον Ρώσικο στρατό στο Καζακστάν, στην επανάσταση τον Ιανουάριο του 2021. Δεν περίμενε ότι οι Ουκρανοί θα παλέψουν και θα έχουν την στήριξη όλου του κόσμου», επεσήμανε ακόμη.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ 5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.