Μητσοτάκης: Ο πατέρας μου ζει και αναπνέει για να με δει πρωθυπουργό

Κοινοποίηση:
mitsotakis-1-696x458

Για την μεγάλη επιθυμία του πατέρα του να τον δει πρωθυπουργό, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κρήτη TV

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αισίως είναι στο 99ο έτος της ζωής του. Του χρόνου θα κλείσει, πρώτα ο Θεός, τα 100. Έχει διατελέσει πρωθυπουργός και ταυτόχρονα έχει 4 παιδιά, 13 εγγόνια και 13 δισέγγονα. Έχει ζήσει μια γεμάτη, παραγωγική και εξαιρετικά έντονη και ενδιαφέρουσα ζωή.

Θεωρώ απολύτως φυσιολογικό ότι ζει και αναπνέει για να δει το παιδί του πρωθυπουργό. Είναι κάτι στο οποίο προσβλέπει. Και είναι κάτι, στο οποίο θα προσέβλεπε οποιοσδήποτε γονιός έβλεπε το παιδί του στο κατώφλι μιας μεγάλης διάκρισης, όποια και αν ήταν αυτή» είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο «ΚΡΗΤΗ TV».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δηλαδή αν δεν συμβεί αυτό, δεν ψοφάει ο δρακουλας;

  2. “Ο παππούς μου ζει και αναπνέει για να με δει να καταστρέφω και γω την χώρα” ήθελε να πει… αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλέιπονται χαχαχα

  3. Και μετα θα ζει και θα αναπνέει για να δει και τον γιο σου πρωθυπουργό. Και μετα φυσικα και τον εγγονό σου, αφου η Βουλή ειναι η προσωπική σας επιχείρηση και παει απο πατέρα σε γιο. Φυσικα το ιδιο ισχυει και για πολλούς αλλους βουλευτές. Τετοια κερδοφόρα επιχείρηση και να βάλει ο καθένας το παιδι του μεσα;; Αμαρτία θα ηταν.

Comments are closed.