ώρα 08:52! ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΝΤ.1!! Απείλησε από τον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης…

Κοινοποίηση:
ANT1 PAPADAKIS 2

Στις πιέσεις που ασκούν διαχρονικά

οι εκπρόσωποι της κάθε κυβέρνησης στην διοίκηση του ΑΝΤ1 για τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζει την επικαιρότητα αναφέρθηκε πριν από λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!
Μάλιστα προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω….
«Όσο με στορίζει το κανάλι θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμα….για πάρα πολλά….» είπε χαρακτηριστικά
Έτσι….μπράβο…τόπο στα νιάτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ KAI ΛΕΣ ΠΑΠ@ΡΙΕΣ! ΈΧΩ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ! ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ – Μ.ΚΑΨΗ! ΤΟ «ΑΓΡΙΟ» ΧΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΨΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ..»ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…(ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ασχολείστε με τον πρώην τηλεφωνητή της αγελάδας ΕΡΤ πού καπηλεύτικε την εκπομπή “τρεις στον αέρα” πως δήθεν ήταν δημοσιογράφος, …τηλεφωνητής ήταν, αλλά τις χρυσές εποχές της TV τότε που ο κάθε αετονύχης επιχειρηματίας άρπαζε μια συχνότητα και άνοιγε κανάλι αυτός το εκμεταλλεύτηκε και με τη λογική “ότι δηλώσεις είσαι, (κλασική τακτική ΚΚ€δων)   ”  άρπαξε τον τίτλο του  δημοσιογράφου. Διγενή, Αθανασίου, Δημαράς, αυτοί ήταν οι “τρεις στον αέρα”. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε   για να είμαστε αυτό που είμαστε και τίμιο είναι να φτάσουμε κάπου με την αξία μας και όχι πατώντας στον κόπο και τις αξίες  κάποιων άλλων. Υ. Γ. Πραγματικός δημοσιογράφος είναι αυτός που καθημερινά είναι στους δρόμους για να καταγράψει και να δημοσιοποιήσει ένα πραγματικό γεγονός και όχι αυτός που το έχει κάνει πέντε φορές στη ζωή του μόνο και μόνο για να υπάρχουν τα πλάνα στο βιογραφικό του, πραγματικός δημοσιογράφος είναι αυτός που γαμιέται μέρα και νύχτα με τρεις και εξήντα για να έχεις εσύ θέματα το πρωί στην εκπομπή σου βρωμερή τηλεπερσόνα. Υ. Γ. 2. Αν κατά τύχη διαβάσεις το σχόλιο και ενοχληθείς σίγουρα κάπου στην κουζίνα της χλιδάτης βίλας που ζεις θα υπάρχει λίγο ξύδι.

  2. ΠΟΙΟ ΓΛΥΩΔΗΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΑΨΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΛΗ Η ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ!!! “ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΟΥ! ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΦΛΩΩΡΟΥΟΥΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΦΛΩΩΡΟΥΟΥΥΟΥΟΥ” !!!!

    1. Γίνεται. Είναι ένας συμμορίτης βρωμοκομμουνιστης σαν τον Παπαδάκη. Αλλά Γεωργιάδης, Βορίδης και Καψής θα τον γλεντάνε και αυτόν και εσένα και τους ομοίους σας.

  3. ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΨΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

  4. Υποκριτης μαυροπροπαγανδιστης και απατεωνας …καρφωνει το γαιδαρο και κρυβει το ελεφαντα
    ειναι οργανο των κορακιων των τραπεζων και των δανειστων και σας το παιζει πατριωτης με ενδιαφερον
    ξυπνατε το εχουν πιασει στα πρασα πιο ειναι παρτε το Ιατρο το Αντωνιου τηλεφωνο να σας εξηγησει
    τι σημαινει Παπαδακης με χαρτια και αποδειξεις οχι λογια…

Comments are closed.