“Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις” λέει η Χρυσή Αυγή

Κοινοποίηση:
444

Διαβάστε την ανάρτηση από την επισημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον Ελληνικό Λαό της λεγόμενης “μικρής ΔΕΗ”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. O ΣYΡIZA ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ……..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ……..
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ?????? Η ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ…….
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ
    ΜΠΟΥΡΓΚΑΖ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
    ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  2. ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥ**ΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Υ.Γ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΑ**ΣΗ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

  3. Μπραβο γιατι στηριζουν τις θεσεις που εχουν, οι οποιες ειναι πραγματι για το κοινο και εθνικο καλο!Εμπρακτα λοιπον,λενε πως θα στηριξουν τον ΣΥΡΙΖΑ αν φερει τετοιο νομοσχεδιο και δεν ειναι σαν τα αλλα κομματα που καταψηφιζουν νομοσχεδια του πολιτικου τους αντιπαλου και νοιαζονται για ολους.Οφειλουν ΟΛΟΙ να το παραδεχθουν!ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ

    1. Η Χρυσή Αυγή,από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην βουλή,δήλωσε πως στηρίζει ότι είναι υπέρ του εθνικού συμφέροντος,ασχέτως με το ποίος το προτείνει.Κάτι που δεν έχουν κάνει οι “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΕΣ” όλων των αποχρώσεων,βλ.ψηφοφορία για το θέμα τις “λίστας λαγκάρντ” κ.α.
      Υ.Γ.1) Εφόσον ο τσίπρας έχει ενισχυμένη στήριξη σε αυτά τα θέματα,το πρόβλημα και η λύση του είναι στα χέρια του.Τα δε χέρια του,με τέτοια ευρεία στήριξη,δεν μπορούν να θεωρηθούν “δεμένα”…Όχι τίποτε άλλο,αλλά για να μην ξαναζήσουμε καταστάσεις “mea culpa”.
      Y.Γ.2) Όσον αφορά τους “ΆΛΛΟΥΣ”,μην περιμένεις και πολλά.Η “αντικειμενικότητά” τους είναι εγνωσμένης αξίας…

Comments are closed.