Όταν στείλαμε τον Κουράκη με τον κότσο να υποδεχτεί τον Μακρόν!

Κοινοποίηση:
kourakis

Στη σειρά περιμένοντας τον Γάλλο πρόεδρο, Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο αντί του προέδρου της Βουλής κ. Βούτση, που λόγω του περιστατικού με την υγεία του δεν μπορούσε να είναι εκεί, βρέθηκε στη θέση του ο αντιπρόεδρος Γιάννης Κουράκης.

Σίγουρα ο κ. Κουράκης, όταν τον πλησίασε ο Γάλλος πρόεδρος, θα εντυπωσιάστηκε από την πλούσια κώμη του. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε περήφανος για τα κατάμαυρα πλούσια μαλλιά που δένουν «κότσο» για να μην τον ενοχλούν στο πρόσωπο.

Δίπλα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από την μια και ο υπουργός Οικονομίας κ. Παπαδημητρίου από την άλλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΗΤΑΝ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ (ΜΑΥΡΗ ΩΡΑ) ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ

  2. Με Τέτοια παρταλια που ψηφίσατε,τι εικόνα περιμένετε να δείξουμε προς τα έξω?Ότι είμαστε μέγα μπ@υρδ€λ@!Ήρθε και πουρολαγνος με τη μούμια να επιθεωρησουν την αποικία. Μετά εβγαλαν και τη μούμια βόλτα στην Αθήνα παρεα με την κυρατσα αλλα δεν είδα κανα τσογλανι αντιφα αντιεξουσιαστές ρουβικωνες και λοιπες αποβολές να το παιζουν επαναστάτες του κ@λου…..οι Έλληνες έχουν την κυβέρνηση που τους αξίζει,γι αυτό σιωπή,εκτός αν το πήρατε απόφαση να αλλάξετε τις τύχες σας και την τύχη αυτής της ευλογημένης χώρας..

Comments are closed.