Όπλα και πυρομαχικά σε ΤΕΜΕΝΟΣ στην Ξάνθη! – Συνελήφθη ο ιμάμης!

Κοινοποίηση:
temenos

Η Κρατική Ασφάλεια, Τμήμα Ξάνθης, σε χθεσινή της επιχείρηση στο μουσουλμανικό χωριό Ηλιόπετρα που βρίσκεται στα πεδινά του νομού Ξάνθης (Δήμος Τοπείρου) και σε έρευνα που έκανε στο τέμενος (σε εγκατάσταση του προαύλιου χώρου και του μιναρέ) του χωριού βρήκε μη κυνηγετικό οπλισμό (πιστόλια και σιγαστήρα), καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων (μεταξύ των οποίων και πολεμικού τυφεκίου), τον οποίο κατέσχεσε.

Ο ιμάμης του συγκεκριμένου τεμένους κρατείται από τις αρχές, ενώ οι γενικότερες δραστηριότητές του έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας συντάσσεται η σχετική δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει σημαντική κινητικότητα αυτοκινήτων με τουρκικές πινακίδες, που επισκέπτονται την περιοχή και έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (φορτηγά βαν, με φιμέ τζάμια), μετακινούνται με συνοδεία αυτοκινήτων (με πινακίδες Κωνσταντινούπολης) υψηλού κυβισμού.

Σημειώνεται, δε, ότι μόλις χθες, ο αυτοεξόριστος πρώην διευθυντής της Τουρκικής εφημερίδας Ζαμάν (της αγγλόφωνης έκδοσης) είχε αναρτήσει στο twitter μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο οι πληροφορίες του από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφεραν ότι έχουν αυξηθεί οι μυστικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Επειδή έχουμε αναφερθεί στο θέμα, δηλαδή στην περίπτωση ύπαρξης οπλισμού σε τεμένη της Θράκης (τα οποία –είτε καινούργια είτε σε ανακατασκευές τους- αποκτούν ημιυπόγεια!), θεωρούμε πως θα υπάρξουν εκτενέστερες έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι αποτέλεσμα της καλής εργασίας που γίνεται στην Κρατική Ασφάλεια Ξάνθης και δεν αποτελεί προϊόν πληροφοριών με ξένες υπηρεσίες, ούτε ο ιμάμης φαίνεται να σχετίζεται με το περίφημο δίκτυο Γκιουλέν, που έχουν στοχοποιήσει οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και ο ίδιος ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

kostasxan.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαλακές Έλληνες ΞΥΠΝΑΤΕ…!!!Θα μας σφάξουν μερα μεσημέρι μες τα σπίτια μας.το μπαμ είναι κοντά.οργανωθητε,προφυλαχτητε,κ προσέξτε,τους σπιούνους.Η Παναγία μαζί μας.Αμήν

Comments are closed.