“Όλοι στη φυλακή για το Noor 1, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται”. Και ποιος είναι πιο ψηλά απ’ τους βαρόνους για να τους βάλει τα “βραχιόλια”, ρε; Μας βρήκατε ηλίθιους και μας δουλεύετε;

Κοινοποίηση:
ekthesi-vomva-amerikaniko-gatestone-sindeei-ipothesi-noor-isis-iran-xesmpolax-8211-ekfrazei-fovous-dolofonies-620x433

Πολλές φήμες ακούγονται τελευταία για την υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1. Ακούγεται ότι η κυβέρνηση θα στήσει σόου με συλλήψεις μεγαλοεπιχειρηματιών ώστε να αλλάξει το κλίμα και να δείξει πόσο άτεγκτη είναι σε τέτοια σοβαρά θέματα.

Μπορεί ακόμη να περιμένουμε απαντήσεις σχετικά με την ωμή παρέμβαση του Πάνου Καμμένου και τις επαφές με ισοβίτη, αλλά κάποιοι σχεδιάζουν ήδη να βάλουν χειροπέδες, έστω και για τις κάμερες.

Η επίθεση του υπουργού Άμυνας με αναφορές στο Noor 1 δείχνει ότι στην κυβέρνηση το βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα καθώς πιστεύουν ότι μερικές συλλήψεις θα ταράξουν τα νερά, θα αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την τρίτη αξιολόγηση και θα επαναφέρουν το… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Η θέση του Antinews ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Αν η κυβέρνηση, δια μέσω του Πάνου Καμμένου επιχειρούν να στήσει σκηνικό με βραχιολάκια κατά επιχειρηματιών και να στοχοποιήσουν τη Νέα Δημοκρατία, τότε θα πρέπει να αντιμετωπιστούν καίρια. Εκλογές δεν κερδίζουν με το να φτιάχνουν σενάρια και να στήνουν κομπίνες για να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ προς την εξουσία. Κάθε προσπάθεια σύνδεσης της μεγαλύτερης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών με την αξιωματική αντιπολίτευση απλά είναι μια ακόμη πολιτική αθλιότητα που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.

Πάγια θέση μας, ωστόσο, ήταν και είναι πως δεν μπορεί κανείς να μείνει ατιμώρητος για μια τέτοια πράξη. Το να ρίχνεις στην αγορά πάνω από 2 τόνους ηρωίνης δεν είναι απλή υπόθεση. Δεν είναι ένα τσιγαριλίκι από χέρι σε χέρι. Πρόκειται για τον ίδιο τον θάνατο που κάποιοι πουλάνε για να κερδίσουν εκατομμύρια. Και φανταστείτε. Μπορεί να υπάρχουν και Noor 2, 3 και βάλε.

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει. Όποιος είναι πίσω από αυτήν την υπόθεση πρέπει να πάει φυλακή για πολλά – πολλά χρόνια. Να συλληφθεί και να σαπίσει στα κάτεργα, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, όσο ισχυρός κι αν είναι. Με μια προϋπόθεση: Η Δικαιοσύνη να αφεθεί να κάνει καλά τη δουλειά της, χωρίς παρεμβάσεις από Καμμένους και λοιπούς υπουργούς. Αν υπάρχουν στοιχεία, αν η υπόθεση είναι «δεμένη» τότε οι ανακριτές πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο στα χέρια των δικαστών πρέπει να αφεθεί η δικογραφία και μόνο με δικαστικούς όρους πρέπει να διαλευκανθεί.

Κάθε φορά που ο Καμμένος παίρνει τηλέφωνα και στήνει υποθέσεις θα συμβάλλει στην… αθώωση των κατηγορουμένων οι οποίοι θα μιλούν για πολιτικές διώξεις. Κανείς δεν είναι αθώος του αίματος. Ούτε ο ναρκέμπορος αλλά ούτε κι εκείνος που πάει να στήσει σκευωρία πίσω από την πλάτη της Δικαιοσύνης.

Ρόλος της κυβέρνησης, αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να βοηθήσουν ώστε τέτοιες υποθέσεις να μην μένουν ατιμώρητες. Χωρίς να έχουν στο μυαλό τους πώς θα πλήξουν τον πολιτικό αντίπαλο, παρά μόνο πώς θα κάνουν καλό στην κοινωνία.

Οφείλουν όλοι λοιπόν να συμβάλουν στο να ξεκαθαρίσει το βρόμικο αυτό κύκλωμα με τα ναρκωτικά. Η αλήθεια δεν πρέπει να κλειστεί στα αμπάρια του Noor 1 και το καράβι δεν πρέπει να σύρει το πολιτικό σύστημα προς την καταστροφή.

Όποιος έφταιξε να πληρώσει κι αν υπάρχουν πολιτικοί πάτρωνες να πληρώσουν κι αυτοί. Τι άλλο πιο ξεκάθαρο μπορεί να ειπωθεί;

από το νεοφιλελεύθερο antinews που θα πρέπει να μας απαντήσει

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όταν πεθάνουν και οι υπόλοιποι 8 από τους 16 του πληρώματος του λουκουμόπλοιου νουρ1, τότε θα κινηθεί κι η ανεξάρτητη ελλαδική δικαιοσύνη και θα λάμψει και η αλήθεια για τους 3 τόννους λουκουμόσκονης που ήρθαν μόνοι τους στο ελλαδιστάν…

Comments are closed.