ΩΡΑ 08:24! Tης κακομοίρας στον ΣΚΑΙ! Βράζουν οι τηλεθεατές με τον … (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
skai

Κακομοίρη έχεις τελειώσει πολιτικά και δεν το κατάλαβες!

Ξεκίνησες με ένα 7 % και σήμερα δεν φτάνει ούτε στο 0,9%
Κρίμα στον κόσμο που σε πίστεψε!
Ο Σταύρος Θεοδωράκης τώρα στον ΣΚΑΙ! Να ονομαστούν τα Σκόπια Βόρεια Μακεδονία πρότεινε!
Στο κανάλι γίνεται χαμός με τηλέφωνα παραπόνων!
Οι παρουσιαστές, κατώτεροι των περιστάσεων!
Η κακία γραμμένη στο πρόσωπο του! Δεν θα πούμε άλλα για αυτόν! Φτάνει μέχρι εδώ!

000

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. ΑΠΟΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

  2. Κριμα την καταγωγη σου ανθΕλληνικο σκουπιδι.Ξαναελα στα Χανια να κανεις ομιλια και θα σε περιμενουμε καλα….

  3. Ό υπάλληλος του Μπόμπολα και του κλεφτοπασόκ, ο καραγκιόζης με το σακίδιο κατά τον Τζίμυ Πανούση, ένα πρόθυμο δεκανίκι της οποιασδήποτε προδοτικής, ανθελληνικής μνημονιακής συκυβέρνησης, πιά δέν έχει ποσοστά.Συγχωνεύτηκε από το απομεινάρι του κλεφτοπασόκ της Φωφώς μπάς και σωθεί πολιτικά.Σταύρο βγάλε το σκύλο σου καμιά βόλτα στο πανάκριβο Χαλάνδρι όπου κατοικείς γιατί πολιτικά και εσύ και η Φωφώ θα βλέπετε μόνιμα την πλάτη της Χρυσής Αυγής.

  4. Βρε ξερό ποτάμι σκάσε που έχεις μούρη και βγαίνεις στην τηλεόραση.αντε χασου κοπρόσκυλο κανένας όρος με το Μακεδονία γκεγκε.

  5. Παιδιά ο αποτυχημένος εστιατόρας θα είναι υποψήφιος με το ληστοπασοκ, αν έχει π@π@ρι@ ας κατέβει σαν ποτάμι ξερό, να δείτε γέλια. Γιαυτό λέει μαλακιες δεξιά και αριστερά.

  6. Το ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ φταίει ή οι ΜΟΥΛΟΙ τηλεθεατές του;

  7. Vivi Tsa
    6 Οκτωβρίου 2017 ·
    Να τί σημαίνει ρατσισμός:
    1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.
    2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
    3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο λαθρομεταναστης…
    το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
    4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
    5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
    6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
    7)Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
    8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 4.000.000 λαθροεποίκους.
    9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
    10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
    11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
    12)Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
    13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
    14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.
    Και άλλα πολλά …
    Α ρε Έλληνα … Ρατσιστή!!!καποιοι οντως ειναι νομιμοι αλλα ειναι ελαχιστοι σε σε σχεση με τους λαθρομεταναστες.καλημερα σε ολους ενα ομορφο τριημερο να εχουμε.

  8. Ειμαι και εγω αγανακτισμενη οπως ολος ο υγιης ελληνικος πληθυσμος..και ποσο μαλιστα οταν ο παππους μου ηταν και μακεδονομαχος με παρασημα….ενας μακεδονομαχος που οταν το ελληνικο κρατος του εδινε στρεμματα για να τον ανταμειψει για τον αγωνα του…αυτος δεν δεχτηκε τιποτα!!!!!! Απαντησε οτι , οτι εκανε δεν το εκανε για να τον κανουν τσιφλικα!!!! Και δεχτηκε μονο τα παρασημα!!!! Μιλαμε για εναν πραγματικο αυτοχθων Ελληνα λεβεντη αντρακλα , απο καθε αποψη, γιατι αυτοι ηταν οι Ελληνες… Και μου ερχονται τα σημερινα πουστροτσουτσεκια και τα πουλανε ολα…Απο το συγκεκριμενο ατομο βεβαια δεν μπορει κανεις να περιμενει και τιποτα καλυτερο…Αλλα πρεπει να πουμε και μερικες αληθειες…θα ακουσατε φανταζομαι οτι ο πρωθυπουργος αυτου του ψευδοκρατους οτι εχει μια σπιταρονα στη νεα ποτιδαια χαλκιδικης ακριβως μπροστα στη παραλια, απο το μπαλκονι κανει μακροβουτι λεμε ο τυπος…Ρωτησαν και τους γειτονες που ειπαν και τα καλυτερα για τη παρτη του…Που ειναι το θεμα? Το θεμα ειναι οτι εκει επανω ξεπουλανε και τα ξεπουλανε στους γυφτοσκοπιανους …Οταν αυτοι αγοραζουν σπιτια και εκτασεις σε πολυ λιγο θα ειναι οι νομιμοι ιδιοκτητες και μονιμοι κατοικοι …οταν εσυ πουλας και δεν προσεχεις που το δινεις και απλα το δινεις εισαι καλυτερος απο το θεοδωρακη και τον καθε αριστερο τουρλοκωλη?

  9. Αυτη η Χωρα δεν ειχε ποτε Ανθρωπους που την αγαπησαν κ οσοι τολμησαν …τους καθαρισαν με το α η β τροπο .Ενας εντελως αχρηστος λαος του “ξερεις ποιος ειμαι εγω” κ δωσε μου τα στοιχεια σου…αει στο διαλο βρωμονεοελληνες του κωλου εκει μεσα στη μιζερια να ζησετε ορνια εχετε αυτο που σας αξιζει …Τελος

  10. προσπαθουν με καραγκιοζηδες τυπου θεοδωρακη να πουλησουν το ονομα…νομιζουν οτι μια ζωη θα ειναι στο απυροβλητο αλλα στο τελος τους βλεπω να τους παιρνουν τα κεφαλια ο κοσμος απ το θυμο μου εχει μεσα του…

  11. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΓΑΠ.ΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΟΜΠΥΘΡΟΞΥΛΟ ΚΕΡΑΤΑ.ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟΞΥΛΟ ΞΥΛΟ

  12. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ πολιτικος ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΕΝΑ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ .ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ .

  13. Να μην σπάσετε τίποτα
    Απλα να δηλώσετε με την παρουσία σας στο Συλλαλητήριο τον αποτροπιασμο σας ,όπως κάναμε εμείς στην Θεσσαλονικη…

  14. Μην τούς δίνετε δύναμη! Μην τούς βλέπετε!!!
    Απο εμάς εξαρτάται η ύπαρξή τους στην πολιτική σκηνή
    Απο εμάς γεμίζουν οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ!
    Υπάρχει το διαδίκτυο!

  15. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΚΡΑΜΑ ΦΥΛΩΝ , ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΡΩΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ . ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΩ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ Η’ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ,ΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. (μνημοσυνο με ξενα κολυβα). Η’ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ;;; ΕΣΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;; ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;; Η’ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ;;; ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η’ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΡΠΑΓΑ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;;;ΘΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο Υ Σ Ι Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ . ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΛΤΣΑΔΟΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΑΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Θ’ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΝΕΣΑΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

  17. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΟΝΕΣΑΙ! ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

  18. Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της, τους ακους και αναρωτιεσαι τι ειδους Ελληνες ειναι αυτοι; Ο Θεοδωρακης, αν υπηρχε ενα ενδεχομενο να βρει την ψηφο του στην καλπη οποτε γινουν εκλογες, τωρα δεν θα βρει ουτε αυτη!!! Αντε να χαθητε πολιτικα σκουπιδια με τις μαλακιες που υποστηριζετε. Τα Σκοπια εχουν την αναγκη της Ελλαδας και οχι η Ελλαδα τα Σκοπια!! Να παρουν το ονομα Βαρνταρσκα και να πανε στο διαολο.

  19. Αυτός μίλαγε κατά του ΠΑΣΟΚ και τελικά κατέληξε να θέλει να γίνει πασόκος. Κατά τα άλλα η αριστερά πάντα κατά της Ελλάδος μιλά.

  20. Αλλο ενα σκουπιδι του βρωμοβουλιου των δωσιλογων .
    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ειναι η μονη λυσι εδω που φθασαμε .
    Η δικτατορικη χουντα των κ(Υ)νοβουλευτικων ελπιζω να ξυπνησει τους ηλιθιους ραγιαδες που αφησαν και πεθαναν στις φυλακες οι μονοι ΕΛΛΗΝΕΣ που νοιαστηκαν για αυτους και την Ελλαδα μας .
    Καθηκι ΔΕΝ θα σε ξεχασουμε και σενα την ωρα της καθαρσεως , που ερχεται ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ !

  21. Ελλην. Μακεδονα.Συμφωνω.αλλα γιατι να σπασης την τηλεοραση με τον θυμο σου αυτον πρεπη να σπασουμε.

  22. Τον άκουσα και … ΕΦΡΙΞΑ … ΄Αλλαξα κανάλι, για να μην σπάσω την τηλεόραση … Εύχομαι ο θυμός μου, οι μούτζες μου και τα αναθεματίσματά μου, να πιάσουν τόπο ΣΗΜΕΡΑ …
    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να πάτε μισέλληνες, απάτριδες, εθνικοί μειοδότες, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ …
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε …
    Πάρτε το χαμπάρι, ΡΕΜΑΛΙΑ … Μόνον εάν πεθάνει και ο τελευταίος ΄Ελληνας στον πλανήτη, ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, τα σκόπια θα πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας … ΄Οσο ζει έστω και ΕΝΑΣ ΄Ελληνας, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    Δεν μάς νοιάζει ρε ΚΟΠΡΙΤΕΣ ποιοί και πόσοι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ανά τον κόσμο, αναγνωρίζουν τους γυφτοσκοπιανούς ως ΄Ελληνες … Εμείς οι ΄Ελληνες, ΔΕΝ τους παραχωρούμε, ΔΕΝ τους χαρίζουμε, ό,τι δεν τους ανήκει … Εσείς τα πολιτικά ξεπουλητάρια, να τους δώσετε το δικό σας όνομα, την δική σας περιουσία, την δική σας γυναίκα, το δικό σας παιδί, την δική σας γκόμενα και εν γένει ό,τι σάς ανήκει …
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, λεχρίτες, βρωμιάρηδες, ελεεινοί και τρισάθλιοι …
    Το καταλάβατε ρεεεεεεεεεε ;
    ΄Αντε στα τσακίδια …

  23. Ποιος εισε εσυ που θα πης για το ονομα ρε βλακα,ποιος εισε εσυ που κρινης τους ελληνες με το 7% τοτε, και τωρα συμφωνα με της μετρησης του 2%. ποιοι νομηζεται οτι ειστε ο ελληνας σας ψηφησε για να τον αντιπροσωπευεται. μαθε τη θα πη δημοκρατια. Η γνωμη μου, παρε το σακιδιο σου και πηγενε να κανης αυτο που ξερης καλητερα,δεν θελο αλους τετοιους σωτηρες αρκετα τελος με τον καθε.

  24. Τραγικός ο ελληνοφοβικός Θεοδωράκης. Ο Οικονόμου μου έκανε εντύπωση, τον πίεσε πάρα πολύ και ήταν αξιοπρεπής.

  25. Σιγά. τα ωα της δημοκρατίας,εθνομηδενιστη!Θα δεις σύντομα τα ποσοστά σου να εκτινάσσονται …υπό του μηδενός!

Comments are closed.