ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ! Μητσοτάκης κατά Μέρκελ: Λάθος της που αποκάλεσε τον Ζάεφ, πρωθυπουργό της «Μακεδονίας»

Κοινοποίηση:
mitsotakis-696x488

Η απόφαση της γερμανίδας καγκελαρίου να αποκαλέσει «Μακεδόνα» πρωθυπουργό τον Zoran Zaev κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο «δεν ήταν χρήσιμη», δήλωσε στον ΣΚΑI ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως στην τρέχουσα συγκυρία η χρήση των όρων «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» σε αναφορές στην πΓΔΜ θα πρέπει να αποφεύγονται, με δεδομένο ότι εκτυλίσσονται διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό και υπάρχει μεγάλη λαϊκή ευαισθησία.

Προσέθεσε πως η αναζωπύρωση των συζητήσεων για το Σκοπιανό απέδειξε ότι υπάρχει μεγάλη πατριωτική ευαισθησία στη χώρα μας και αυτό ουδείς μπορεί να το παραγνωρίσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κι αυτος θέλει να γινει πρωθυπουργός της Ελλαδας;;;; Χαχαχαχα, ζωα ψηφίστε τον κι αυτον και μετα θα χτυπάμε ολοι μαζι το κεφαλι μας στον τοίχο παλι, οπως κανουμε τωρα. Κανένας απο τους παλιούς δεν πρεπει να ξαναμπεί στην Βουλή. Επαγγελματίες ψεύτες και κλέφτες. Στείλτε τους σπιτια τους.

  2. Koυλη ,
    κοψε τους τσαμπουκαδες γιατι αν σου ψιθυρισει στο αυτι τα μπινελικια σου η μερκελ θα χεστεις και θα κανεις 800 τουμπες οπως το κοκκινο πινοκιο
    οποτε …..κανε τουμπεκι

Comments are closed.