Χ.Α για Βαρουφάκη: “Ο πρώην συνεργάτης του Γ.Παπανδρέου έδωσε παράσταση στη Βουλή ως δικαστής”

Κοινοποίηση:
varou-giorgos

“Μετά τα έργα του παριστάνοντας με δημιουργική ασάφεια τον υπουργό Οικονομικών ο κ. Βαρουφάκης έδωσε παράσταση στη Βουλή ως δικαστής.

Ο βίος και η Πολιτεία του και η “συνέπειά” του αποδεικνύονται από το ότι από συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου του Μνημονίου είναι σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, του δήθεν αντιμνημονίου.”  λέει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο Βαρουφακης ηταν και υπαλληλακι του Σορος. Καθολου απιθανο να ειναι εγκαθετος του δντ μεσω του Σορος. Νοσικομεια χωρις εστω τα απαραιτητα , εργαζομενοι απληρωτου , εσωτερικη σταση πληρωμων σε Ελληνες πολιτες αλλα οι πληρωμες δις προς το ΔΝΤ κανονικοτατα και μαλιστα η τελευταια δοση δοθηκε και μια μερα νωριτερα. Μην τους πιστευετε , σας εδειξαν το προσωπο τους αθετωντας ολες τις προεκλογικες τους δεσμευσεις καιο φερνοντας μια συμφωνια που θα ειναι ενα δυσβασταχτο μνημονιο με αυξηση οριων συνταξιοδοτησης , με παγωμα μισθων και συνταξεων και αλλες πολλες εκπληξεις. Ολοι στους δρομους να διωξουμε τους απαταιωνες που υφαρπαξαν με χυδαιο τροπο την ψηφο του λαου λεγοντας ψεμματα.

  2. Καμαρι που τον εχει ο σιχαμερος πατερας του ουαου

  3. ο συριζοπασοκος βαζει χαρατσι στα αυτοκινητα ανω της 15ετιας!οποιος δεν εχει λεφτα να αγορασει καινουριο αυτοκινητο θα ειναι καταδικασμενος να πληρωνει χαρατσι για το παλιο του αυτοκινητο!το χαρατσι θα λεγεται ρυπαντικο τελος, και ας καιει αμολυβδη και ας εχει καταλυτη και ας περνα απο κτεο!αυτο ειναι μια φορολοστια του συριζα!

Comments are closed.