Χ.Α:”Τραμπουκισμοί και φράσεις πεζοδρομίου μεταξύ Ασημακοπούλου και Συρμαλένιου! Γιατί δεν αποβλήθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του Σύριζα;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sirma

“Δεν χρειάστηκε παρά να περάσουν 10 μόνο μέρες για να αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο η υποκρισία και η μεροληψία του “συνταγματικού τόξου” κατά της Χρυσής Αυγής.

Όταν συνέβη το στημένο επεισόδιο Δένδια με τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη ολόκληρο το “δημοκρατικό τόξο” καταδίκασε την… απαράδεκτη συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και με μια σταλινικού τύπου απόφαση αποκλείστηκε συλλήβδην η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο.

Για ένα ανύπαρκτο επεισόδιο, όπως παραδέχτηκε και ο Φρούραρχος, και για το οποίο την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο Δένδιας, η Βουλή με την λογική της συλλογικής ευθύνης απέκλεισε μια ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα από τις επιτροπές και την Ολομέλεια.

Σήμερα είχαμε ένα αντίστοιχο επεισόδιο ανάμεσα στην βουλευτή της ΝΔ, Ασημακοπούλου και τον βουλευτή του Σύριζα, Συρμαλένιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Συρμαλένιος φέρεται να είπε στην Ασημακοπούλου: “Ωραίο στυλ έχεις μωρή…” και αυτή σταμάτησε στο έδρανό του, διέκοψε με ουρλιαχτά την συνεδρίαση και προκάλεσε ακόμα ένα απαράμιλλου κοινοβουλευτικού ήθους επεισόδιο.

Η προεδρεύουσα του ΣΥΡΙΖΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα, ενώ το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια της. Ούτε την φρουρά κάλεσε, ούτε τους βουλευτές απέβαλε, ούτε οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες ΝΔ και Σύριζα υπέστησαν οποιαδήποτε ποινή;

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Δημοκρατία του “συνταγματικού τόξου”. Εδώ δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη κατ΄ αντιστοιχία των ταγμάτων ασφαλείας του Φουτζιμόρι στο Περού;” καταγγέλει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΧΥΔΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΛΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥ ΝΟΒΟΥΛΙΟ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΣΑΤΟΣ ΜΠΑΛΑΟΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ , φρουρα-φρουρα . ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΘΙΞΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΟΥ δημοκρατικου τοξου!!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ . ΑΝΤΕ ΓΑ….ΘΕΙΤΕ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΥΣΤΡΟΙ . ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΚΕΤΟ , ΑΝΑΛΑΤΟ .

  2. Μιλάει για γυναικεία ευαισθησία αυτη η σαύρα;;; Η μεγαλητερη χαρά για αυτήν ηταν το έγκλημα ναυάγιο με το κότερο του Λυκουρέζου με την παρτουζα που κάνανε μεσα στην καμπίνα. Τι να καταλάβει αυτη που βάλανε εκεί, εάν ηταν για κανα λάθρο θα έβγαζε τις κάλτσες της. Τι φρουρά και μαλακιες, αυτη θα φώναζε φλουλά φλουλά και ο Λάκης απο κάτω ο μάγκας (ενώ αν ηταν ο Κασιδιάρης τι θα γινόταν ε;;) θα φώναζε φτερά φτερά!!!! Αυτους εχετε μαλακες κωλογραικυλοι και σκάστε, καλα να πάθετε, εσεις τους ψηφίσατε και σκασμός, κωλοκομουνια…….

  3. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ…………

  4. Φτύνω την ”δημοκρατία” σας έτσι όπως την εννοείται και την εφαρμόζετε επιλεκτικά και άκρως ρατσιστικά προς τον Έλληνα…Ουστ καργιόληδες σκατοπροδότες.Αλλά θα μου πεις κόρακας κοράκου μάτι βγάζει? Δεν βγάζει!
    Εβραία δηλωμένη είναι η Μισέλ της ψοφονδούλας,πολύ πιθανόν εβραία να είναι και η κυρά μούμια η Τασία,αλλά και να μην είναι σιγά που θα τολμούσε να αποβάλλει την Μισέλ και να είχε να κάνει μετά με το εβραϊκό λόμπι που από αυτό πήρε άλλωστε εντολές για την ισλαμοποίηση της χώρας.

  5. Τους έχουμε συνηθίσει τα 4 αλλά πλέον κυλιούνται κάτω τα σκουλίκια της Χρυσής Αυγής. Ρουφιάνοι εξ αίματος

  6. Κανονικά έπρεπε να τόν πλακώσει στίς τσαντιές τόν μαλάκα. Οχι ότι η συγκεκριμένη είναι συμπαθής, αλλά δέν μπορεί ο κάθε τσόγλανος, που από τύχη καί μαλακία ενός ηλίθιου λαού βρίσκεται μέσα στή βουλή, νά ειρωνεύεται καί νά τήν πέφτει σέ γυναίκα μέ αυτό τόν αναιδή τρόπο. Άμα έχει τά κότσια νά κάνει τό ίδιο καί σέ έναν ανδρα [μέ Α κεφαλαίο όμως!], ο άνανδρος. Η δέ μούμια τού φαραώ έκανε πως δέν άκουγε, μιάς καί ο κόπανος τού επεισοδίου ήταν συριζαίος.

  7. Η πλάκα ήταν ότι το επεισόδιο μεταξύ Κασιδιάρη και Δένδια ήταν παιδικό μπροστά στο συγκεκριμένο.

    Να τους χαιρόμαστε για την υποκρισία τους.

  8. Εαν οι Ελληνες δεν ξυπνησουν το καθεστως του διεφθαρμενου συνταγματικου τοξου θα τους καταστρεψη και αυτοι θα κοιμουντε με το παραμυθακι περι Δημοκρατιας.

  9. Σα δε ντρεπονται. Αντι να παιρνουν παραδειγμα απο εμας

    1. με συγχωρειτε που υπογραφω μονο με τα αρχικα μου. my name is Απλυτος…….Χασικλης Απλυτος.

  10. Δώσε δημοκρατία στο μαλακα κ παρτου κ τα σωβρακα.

  11. η φρουρα για αυτους που ηταν αστε καταλαβαμε τι καπνο φουμαρετε προδοτες εκει μεσα

Comments are closed.