Χωρισμός – Έκπληξη Για Πασίγνωστη Ηθοποιό! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xorismos

Μπορεί όλα να έδειχναν πως το ζευγάρι ήταν πιο ερωτευμένο από ποτέ και ετοιμαζόταν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, όμως η είδηση του χωρισμού τους είναι πλέον γεγονός. Ο λόγος για την Βρετανίδα ηθοποιό Έμμα Γουάτσον και τον επιχειρηματία William Mack Knight, που μετά από δύο χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος επιχειρηματίας χώρισαν όσο αθόρυβα άρχισαν να βγαίνουν, διαψεύδοντας τις φήμες που τον τελευταίο καιρό τους ήθελαν να σχεδιάζουν τον γάμο τους. Μάλιστα, η τελευταία κοινή, δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν πριν από περίπου επτά μήνες, στη Νέα Υόρκη.

xorismos1

Εκπρόσωπος της ηθοποιού, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της, απάντησε: «φοβάμαι πως δεν έχω να δηλώσω το παραμικρό για την προσωπική ζωή της πελάτισσάς μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σπίρτζης παρά τους 24 νεκρούς: «Είμαστε περήφανοι για τα αντιπλημμυρικά μας έργα»
    Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 13:42
    Ενώ η χώρα μετρά 24 νεκρούς

    εξαιτίας της πρωτοφανούς σφοδρότητας της πλημμύρας που έπληξε τη Μάνδρα και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο News247 δήλωσε υπερήφανος για τα αντιπλημμυρικά έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    «Είμαστε ειλικρινά πολύ περήφανοι γι’ αυτά που έχουμε κάνει στην αντιπλημμυρική προστασία τα τελευταία τρία χρόνια. Και είναι τυχαίο γεγονός ότι μέχρι τώρα στις πλημμύρες δεν είχαμε και άλλα θύματα και άλλους νεκρούς. Όλη η χώρα είναι ανοχύρωτη επί της ουσίας από την αντιπλημμυρική προστασία».

Comments are closed.