Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ για έξι ώρες την Τρίτη

Κοινοποίηση:
stasy

«Χειρόφρενο» για έξι ώρες τραβούν την Τρίτη τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, ώστε οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις αντίστοιχες γενικές συνελεύσεις τους.

 

Με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 17:00, προκειμένου το προσωπικό να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επίσης, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιήσει συνέλευση στην Λέσχη Εργαζομένων της Πλατείας Αττικής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΛΕΥ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ? ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΗΘΕΝ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Comments are closed.