Χωρίς επεισόδια πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
skai-olympiakos

«Παρών» στο κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με…  τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν λόγο για παρουσία 4.000 φίλων της ομάδας, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγια για 2500-3000 κόσμο.

Όπως έγραψε το sentragoal: Oι φίλοι των Πειραιωτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7, της ΠΕΦΟ και των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τους «ερυθρόλευκους», πάντως, να εκφράζουν παράπονα για τη στάση της Αστυνομίας. Ανέφεραν, μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Απαράδεκτη η Αστυνομία, απέκλεισε το ΣΚΑΪ από το «Metropolitan» έως το Μοσχάτο λες και ήταν η αμερικάνικη πρεσβεία».

Όπως ήταν λογικό, η πορεία διαμαρτυρίας των «ερυθρόλευκων» οπαδών είχε αρκετά συνθήματα και πανό. Ένα από αυτά ανέφερε: «”Φωτιά και τσεκούρι” στους συκοφάντες», ενώ άλλο: «Η “δίκη” τελείωσε, η απόφαση βγήκε, είστε ΕΝΟΧΟΙ!». Βέβαια, δεν έλειπαν και τα πανό επί προσωπικού για τον ιδιοκτήτη του σταθμού, αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά».

Οσο για τα συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν χαρακτηριστικά: «Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή, από δω και πέρα καμία ανοχή». Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Γιώργος Αμανατίδης είναι δύο από τους βετεράνους που έδωσαν το «παρών» στην πορεία.

Οσον αφορά στους εργαζομένους του σταθμού, οι περισσότεροι εξ αυτών αποχώρησαν από τα γραφεία μετά από εντολή της διοίκησης για λόγους ασφαλείας. Περίπου στις 23.00 ο κόσμος άρχισε σιγά σιγά να αποχωρεί με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μείνουν σε αυτήν την πορεία, αλλά οι δράσεις θα συνεχιστούν και στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Υπάρχει μάλιστα η πρόθεση η διαδήλωση έξω από τον ΣΚΑΪ να αποκτήσει εβδομαδιαίο χαρακτήρα. Να γίνεται δηλαδή πλέον κάθε Δευτέρα μία ειρηνική πορεία έξω από τον σταθμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. gayro επιστήμονες του εκτοστολικού… από παλιά…

Comments are closed.