Χρυσή Αυγή Αλεξανδρούπολης: “Κανιβαλίστε, σπάστε, καταστρέψτε … ό,τι εσείς θα γκρεμίζετε εμείς θα το χτίζουμε!”

Κοινοποίηση:
mpogia

Στόχος έγιναν και πάλι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη, καθώς άγνωστοι πέταξαν μπογιά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν , αναφέρει το thrakinea.gr

 Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει:

Η έντονη δραστηριότητα της τοπικής των τελευταίων μηνών και ιδιαίτερα των τελευταίων εβδομάδων, όπου η παρουσία συναγωνιστών στο δρόμο είτε προς βοήθεια συνανθρώπων μας είτε προς ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματος είναι σχεδόν καθημερινή, ενόχλησε τα φερέφωνα του συστήματος. Θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους και την ενόχληση τους από την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής αντί να σταθούν απέναντι δίνοντας ένα λεκτικό αγώνα θέσεων, απόψεων και προτάσεων, προτίμησαν να δείξουν τον κανιβαλισμό τους πετώντας μπογιές στην πρόσοψη του κτηρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής, καθώς και στην πινακίδα. Στην προσπάθεια να επιφέρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο πλήγμα στα γραφεία φρόντισαν να καταστρέψουν και τις περιουσίες των οικογενειών που στεγάζονται στην πολυκατοικία καταστρέφοντας τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Περιουσίες που με κόπο αποκτήθηκαν, αλλά πού να το ξέρει αυτό ο κάθε άνοος εντολοδόχος ενός συστήματος ή μιας ιδεολογίας που στηρίζεται στην ανομία και στην απαξίωση των θεσμών.

Θα έπρεπε πρώτα να δουλέψει να αποκτήσει με τον ιδρώτα του και να στερηθεί για να μπορέσει να κατανοήσει την ασχήμια της πράξης του. Κι όσο σας χαϊδεύουν το σύστημα και οι αρχές δεν θα το μάθετε ποτέ.

Οι μάχες «κύριοι» δίνονται πρόσωπο με πρόσωπο και ο λόγος αντί του λόγου. Όλα τα άλλα αποδεικνύουν το τρέμουλο των ποδιών σας στο πέρασμα από πλάι σας του όποιου συναγωνιστή.

Κανιβαλίστε, σπάστε, καταστρέψτε … ό,τι εσείς θα γκρεμίζετε εμείς θα το χτίζουμε…και δεν εννοώ πινακίδες βιτρίνες και τοίχους αλλά αξίες, νόμους και ήθος. Αισιοδοξούμε οι αστυνομικές αρχές να πράξουν τα δέοντα προς την αναζήτηση των δραστών… το οφείλουμε και στις οικογένειες που πληγήκαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Αθηνά να σου κάνω μια ερώτηση?

    Μήπως είσαι @γάμητη?

    Πρόσεξέ το λίγο γιατί σε χαλάει!!!

    Ξέρεις, μπορεί να πάθεις καμιά μεγαλύτερη ζημιά – πρόσεξέ το!!

  2. Έτσι λένε, μην τους χαλάτε χατήρι. Αλλά που να τους πετύχετε, που μια φορά εμφανίστηκαν στα εγκαίνια μαζί με τη μισή αστυνομική δύναμη των γύρω πόλεων

  3. Έχουμε πίστη και επιμονή στην Ιδέα και για αυτό θα νικήσουμε.
    Ζήτω η ΕΛΛΑΣ
    Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

  4. Ειναι γνωστο οτι η Αριστερα δεν εχει ιστορια εχει ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

  5. Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.Ο ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΙΧ/ΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Ή «GOLDEN DAWN» ή «GOLDENE MORGENRÖTE» (ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ) ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΑΓΩΝ: “GOLDEN DOWN” Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ(ΣΤΟΑ B’NEI BRET ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) ΚΑΙ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” (ΣΤΟΑ “GOLDEN DOWN” ΛΟΝΔΙΝΟΥ)ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ!

    1. @ 8:15 ΑΘΗΝΑ ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ..ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ..Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΥΤΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ.

      1. ΝΑΙ! ΡΕ ΜΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ?! ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!

  6. αριστεροουγκ αριστερουγκ αναρχοουγκ αναρχοουγκ

    1. ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑ ΥΓΕΙΗΣ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΜ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” Η ΣΥΡΙΖΑ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΣΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ!

      1. Έιναι τόσο “υγιείς” οι Καζάκηδες του ΕΠΑΜ που για το μόνο θέμα που ενεργοποιήθηκαν είναι το κλείσιμο της πασοκοΕΡΤ και δηλώνουν απερίφραστα ότι είναι υπέρ των “μεταναστών” όπως τους αποκαλούν…
        Άσε κοπέλα μου, να μου λείπει το σαπισμένο κομουνιστικό βύσινο του Καζάκη.
        Καλά για τον άλλο με τις πίτσες που πούλαγε τα κανάλια στον Κουρή τι να πώ;

        1. Elysium λες ψεματα ΕΠΑΜ ειναι για δραχμη κλεισιμο συνορων και το προγραμμα τους ειναι πολυ καλα τεκμηριωμένη! Για τον αλλο (λεβεντης) δεν ξερω. Αλλα να επιτρεπουμε σε οφθαλμοφανη φασιστικα υποκειμενα (στημενα) οπως ειναι της “χρυσης αυγης” να σερνουν τη νεολαια απο την μυτη ειναι ακρως επικινδυνο για την ασφαλεια του τοπο που λεγεται Ελλας!

  7. Κοτες μια ζωη οι απλυτοι ρουφιανοι..Ολο τοιχο-τοιχο , πισωπλατα και υπουλα..Οπως ειπε και η αφεντικινα τους η μερκελ ομως , πολυ μικρο το αντιφασιστικο μετωπο στην Ελλαδα !!Δηλωση της μερκελ οταν ειχε γινει η δηθεν μεγαΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ..Π

  8. Τίποτα παράξενο, οι αναρχικοί και ακροαριστεροί συνεχίζουν την δουλειά για την οποία τους έχουν οι Αμερικανοσιωνιστές . Οι μασόνοι , ανδρείκελα κλπ φροντίζουν να κλείσουν στην φυλακή τους Χαγίτες και να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου και φόβου και σαν συμπλήρωμα οι αναρχοαριστεροι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου στο πεζοδρόμιο με την χρήση βίας. Αυτός είναι άΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΌς ΤΟΥς . Αυτά που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να φανεί ότι κάνει η κρατική τρομοκρατία με την αστυνομία και δικαιοσύνη θα το κάνει το δίδυμο αδελφάκι της η αναρχοαριστερή τρομοκρατία .Συνταγματικό τόξο, Αστυνομία, δικαιοσύνη, Αναρχικοί και ακροαριστεροί είναι όλοι κομμάτια του σάπ… κατεστημένου που με την βρ΄… του μας έφερε μέχρι εδώ , καιρός είναι να ξεβρωμίση ο τόπος.

  9. Αγανακτισμένε ψηφοφόρε της συμμορίας, φάε ΣΚΑΤΑ!!! τώρα.
    Κερνάει ο Μιχαλολιάκος

  10. ΠΟΛΥ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΙΜΕΝΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ

  11. Ειναι οι απογονοι της μαριας . εδω ”πολυτεχνειο”’
    ειναι οτι πιο αξιολυπητο εχει να δειξει η ελλαδα
    ειναι οι αριστερο-κατσαπλιαδες

  12. Δεν χρειαζεται να υπονομευθει η ελλαδα απο τους εχθρους που την περιβαλλουν
    Εχει μεσα σε αυτη την πατριδα καποια ιδεολογικα ασπονδυλα μαλακια γνωστα και απο την ψυχιατρικη ως ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ η αξια τους μπορει να συγκριθει … η εγκεφαλικη ….. μιλαω , με το περιεχομενο ενος ΒΟΘΡΟΥ.

  13. ΚΟΚΟΡΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΟ ? ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ?

    1. @ 4:56 Σκατά βλάκα είναι τα αναρχοκουμούνια σαν εσένα..και βρωμερά μάλιστα. Όλοι σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει(αν και μισείτε το νερό ως βρωμοάπλυτα).Ουσττ δίποδα σκ@τοταλιμπάν

    2. Ναι ρίξτε τους σκατά έτσι κι αλλιώς όλοι εσείς μέσα στα σκατά ζείτε , τα έχετε άμεσα διαθέσιμα.

  14. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ήταν ΠΑΝΤΑ οι αναρχοκουμούνες, τώρα θ’αλλάξουν!

  15. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.Ο.ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ Χ.Α. ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΧΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗ.ΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;

  16. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ,ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ,ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΚΑΙΝΕ ΤΗΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΠ..ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Comments are closed.