Χρουσαλά-Πατίτσας: Φρούριο η βίλα τους στο Ελληνικό. Αγωνία για την ασφάλεια των παιδιών τους

Κοινοποίηση:
roysala-patitsas-froyrio-i-vila-toys-sto-elliniko-agonia-gia-tin-asfaleia-ton-paidion-toys

Η βίλα τους στο Ελληνικό έχει μετατραπεί σε… φρούριο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας μένουν σε ένα σπίτι 1000 τμ. Το οποίο και βρίσκεται σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων στο Ελληνικό. Εκεί έχουν χτίσει τον δικό τους επίγειο παράδεισο, τον οποίο και έχουν μετατρέψει σε… φρούριο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Χάι, το ζευγάρι αποφάσισε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ασφάλεια του σπιτιού του. Ψηλά κάγκελα, δέντρα πυκνά και ψηλά για να μην αφήνουν κανέναν να μπορεί να δει πίσω από αυτά, μια επιβλητική πόρτα στην είσοδο, αλλά και πολλές κάμερες σε κάθε γωνία του οικοπέδου, οι οποίες καταγράφουν κάθε κίνηση 24 ώρες το 24ωρο.

Έχουν αγοράσει ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά φύλακες και όχι μόνο. Υπάρχει ειδικό φρούριο στην αυλή τους, ενώ και το σπίτι τους είναι καλωδιωμένο με κάμερες ασφαλείας, ανιχνευτές κίνησης, συναγερμούς και ειδικά συστήματα που ενεργοποιούνται αν για κάποιο λόγο κοπεί το ρεύμα.

Τόσο η Μαριέττα Χρουσαλά όσο και ο Λέων Πατίτσας θέλουν να είναι απολύτως ασφαλή τα παιδιά τους, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παιδιών από εύπορες οικογένειες που έχουν γίνει στόχοι απαγωγέων.

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ρωτησαν καποτε τον Χριστο εαν οι πλουσιοι θα δουν ΒΑΣΙΛΕΙα ΘΕΟΥ κ απαντησε Ευκολωτερο να περασει καμηλα απο την τρυπα της βελονας παρα πλουσιος στην Βασιλεια του Θεου κ ο λογος ειναι η ασπλαχνια προς τους φτωχους,τους πεινασμενους ,τα ορφανα,τις χηρες ,τους ανημπορους κ αρρωστους που δεν εχουν φαρμακα η περιθαλψη Εδω οτι ζησουν κ τελος μετα θανατον
    Τα ανακτορα τους μπορει με ενα σεισμο να γινουν πλινθοι,ξυλα κ κεραμοι ατακτως ερριμμενα η καποιοι ληστες να τους απαγαγουν με τραγικη καταληξη

  2. ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΣΤΙΤΣΑΣ..
    ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ

    1. Και εσύ επίσης…φαίνεσαι για έναν ειρωνικό ζηλοφθονο και προφανώς αποτυχημένο στη ζωή του άνθρωπο!!!

    2. …BRUTAL, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ!!! ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ…ΑΝΤΡΙΛΑ!!! ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ…ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ!!!…ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΣΑ ΧΤΥΠΩ… ΚΑΙ…ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΟΥΔΑΑΑΑ!!!

Comments are closed.