Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν!- Ξενύχτησε «Κόσμος και Ντουνιάς» στον ΤΑΦΟ του Αγίου Παΐσίου!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΤΑΦΟΣ7

Κοσμοσυρροή από το χθες το πρωί στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παΐσιου.

Χιλιάδες πιστοί προσέρχονται για να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα, ενώ τα λόγια του έχουν καταγραφεί σε δεκάδες βιβλία που έχουν εκδοθεί.

Στις 12 Ιουλίου, η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Γέροντα, του οποίου η αγιοκατάταξη έγινε πριν από τρία χρόνια με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Το Ησυχαστήριο, στο οποίο ο Γέροντας κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου 1994, έχει κατακλυστεί από κόσμο ενώ απο χθες το βράδυ  άρχισε η Αγρυπνία στην οποίαν  λειτούργησαν πολλοί Μητροπολίτες.

Πλήθος πιστών από διάφορα σημεία της επικράτειας έχουν καταφτάσει με την ουρά που περιμένει να προσκυνήσει στον τάφο του Αγίου θα είναι πολλών μέτρων.HPIM1286

Οι Πιστοί ταξίδεψαν και περίμεναν ευλαβικά να έρθει η σειρά τους ,κανείς δεν βαρυγκώμησε ,κανείς δεν ύψωσε την φωνή του ,πως να μπορέσεις άλλωστε όταν δίπλα σου περιμένουν αόμματοι ,ανάπηροι ,Μοναχοί και Μοναχές από άλλες χώρες ακόμη και από άλλα δόγματα !HPIM1290

Όλοι εκεί όλοι προσμένουν τον χαιρετισμό του Αγίου και προσκυνούν γεμάτοι δέος τον τάφο του !

Το ίδιο δέος που αισθανθήκαμε και εμείς όταν η Αγία Ηγουμένη και οι Μοναχές μας επέτρεψαν να φωτογραφίσουμε τον τάφο του Αγίου, ώστε να φτάσει και σε ανθρώπους ανήμπορους που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του Αγίου και φτάσουν να προσκυνήσουν το μέρος που αναπαύεται !

veteranos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ενα καλο που βλεπω ειναι οτι οι μοναχες στις παντελονουδες φορεσαν φουστιτσες,
    οταν ομως πανε να κοινωνησουν στην ενορια τους το παντελονι δεν το βγαζουν.Ας ριξουν μια ματια στις Αγιες πως ειναι ντυμενες κ να σωφρονιστουν οι ημιγυμνες

Comments are closed.