ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ στον ρατσιστή Βασίλη Λεβέντη! Όταν ο Λεβέντης καθύβριζε ως “μαύρους” τους ΕλληνοΚογκολέζους που είχε στο κόμμα του!

Κοινοποίηση:
leventis

Να ποιος είναι ο Βασίλης Λεβέντης: Υβριστής του λαού (ζώα κ. α.) πολλές φορές με εκφράσεις χαμαιτυπείου Τρούμπας, εγωπαθής μέχρι βαθμού ψυχοπάθειας, αλαζόνας, χαμερπής, αχάριστος προς όλους σχεδόν τους παλιούς συνεργάτες του ακόμα και σ’ αυτούς που συνεισέφεραν χρηματικά τα πέτρινα χρόνια, αυταρχικός και δυστυχώς ρατσιστής.

Την Κυριακή (06.03.2016) πληροφορήθηκα κάτι που με εξόργισε. Συγκεκριμένα το 2009 ο Βασίλης Λεβέντης συνομιλώντας μ’ ένα παλιό μέλος εκφράστηκε απαξιωτικά για το πρόσωπο μου. Για μένα που ήμουν μέλος του αποκόμματος από το 2006 και από τότε μέχρι το 2011 ανελλιπώς κοντά του. Μοίραζα την εφημερίδα «Η Αντιδιαπλοκή», έγραφα συνθήματα πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής μου (Ν. Ε. Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης) και τον συνόδευα στις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, ανιδιοτελώς. Σας παραθέτω την συνομιλία:

– Παλιό μέλος: Τώρα έχεις τον Γιάννη που τρέχει και μοιράζει εφημερίδες. Τον Γιάννη που θα έβαζε και το χέρι του στη φωτιά για σένα.

– Βασίλης Λεβέντης: Μα αυτός είναι μαύρος τι να τον κάνω; Φοβάμαι τον κόσμο μη πει ότι ο Λεβέντης συνεργάζεται με μαύρους για να τρέχουν τζάμπα.

Αν είχα ένα μικρό ίχνος σεβασμού για το πρόσωπο του μετά από αυτό δεν έχω πλέον σεβασμό προς τον χλεχλέ, γραφικό τύπο της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και αχάριστο Λεβέντη. Η πρόκληση αυτή δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

Το είχε πει και μπροστά μου έμμεσα σε κάποια εκπομπή του Πολιτικού Μαραθωνίου. Συγκεκριμένα είπε ότι κάποιος τον ρώτησε: “Τι τον θες αυτόν τον μαύρο στο πάνελ”; Και απευθυνόμενος σε μένα την ίδια στιγμή με ρωτά: “Είστε μαύρος κύριε Νικολαΐδης”; Του απάντησα: “Όχι πρόεδρε και να κυριολεκτούμε είμαι ημίλευκος αναλύοντας του την καταγωγή μου, 50% Έλληνας, 25% Βέλγος και 25% Κονγκολέζος”.Και έπεσε πολύ γέλιο. Συνέχισα λέγοντας: “Για τρία πράγματα είναι περήφανος ένας Άνθρωπος. Την καταγωγή του, τα πιστεύω του και την δουλειά του”. Είμαι Έλληνας με δύο λ και όχι με τρία (Ελλληναράς). Μάλιστα επειδή ο Έλληνας παππούς μου είχε ρίζες από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, θεωρώ τον εαυτό μου και ΜΑΚΕΔΟΝΑ.

Δεν είμαι ρατσιστής και δεν διακρίνω τους Ανθρώπους ανάλογα με το χρώμα τους, αλλά με το μυαλό που κουβαλάνε. Όμως είμαι υποχρεωμένος ν’ απαντήσω με τον ίδιο τρόπο μήπως και κάποια φασιστοειδή και ρατσιστοειδή ανδρείκελα καταλάβουν ότι πρέπει να σκέφτονται καλά πριν εκστομίσουν οτιδήποτε στιγμιαία κατεβάζει η κούτρα τους.

Τι λέτε ωρέ «ασπριδερά τομάρια» Βασίλη Λεβέντη και κυρία Μεντεσίδου, που για να πάρετε το χρώμα μου το καλοκαίρι αλείφεστε με κάθε είδους λάδια και στο τέλος ροδοκοκκινίζετε σαν να σας έχουν βάλει στο τηγάνι; Αναφέρω και την κυρία Μεντεσίδου που όπως φαίνεται τραβάει από την μύτη τον Βασίλη Λεβέντη και με την συνεργασία των Γιάννη Σαρίδη Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης εξ Αιγάλεω Αττικής ορμώμενο, Δήμου Δανέλλα και Νίκου Χατζηαθανασίου διαλύουν σιγά-σιγά το απόκομμα που κατάντησε οικογενειακή επιχείρηση ώστε να το παραδώσει στον κανακάρη της. Τον Νίκου Χατζηαθανασίου τον επονομαζόμενο και «πρακτοράκο» που ενώ είχε απομακρυνθεί από τα γραφεία της Καρόλου με εντολή του Λεβέντη, επέστρεψε δριμύτερος και διορίσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης προκειμένου να φέρει σε πέρας το έργο του. Το απόκομμα που θα πρέπει να αλλάξει όνομα μιας και ο Βασίλης Λεβέντης δεν έχει σχέση με το Κέντρο απλά το καπηλεύεται. Τρίζουν τα κόκαλα όλων των πολιτικών του Κέντρου που έχουν φύγει από την ζωή για την προσβολή αυτή. Σας γνωρίζω ότι είμαι περήφανος για το χρώμα μου.

Επειδή μ’ αρέσει το χιούμορ και είμαι και αυτοσαρκαστής, μήπως έρχεται η ώρα να κυβερνήσει την χώρα κάποιος «μαύρος» όπως ο «Μαύρος Καβαλάρης» τo 1922 μπας και δει άσπρη μέρα, αφού με τους «Άσπρους» που την κυβέρνησαν και την κυβερνούν ακόμα μόνο μαυρίλα βλέπει; Βασίλη Λεβέντη σε είχα χαρακτηρίσει παρορμητικό τύπο για να δικαιολογήσω τα φάλτσα (γκάφες) που έκανες. Αμ δε, μεγάλο λάθος! Δεν είσαι παρορμητικός αλλά ανισόρροπος μετά και την δήλωση που έκανες στη Βουλή χαρακτηρίζοντας σαν γορίλες τους αστυνομικούς που φυλάνε τους βουλευτές των άλλων κομμάτων. Χαρακτηρισμό που πήρες πίσω ζητώντας συγνώμη. Αλήθεια εσένα τι σε φυλάνε;

Σ’ ερωτώ γι’ άλλη μια φορά μπορείς να μας πει που έκανες μαθήματα savoir-vivre για να πάμε και εμείς; Ο κομπλεξισμός σ’ όλο του το μεγαλείο. Όταν είσαι Δημόσιο πρόσωπο πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου για να σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά. Άλλως η καζούρα πάει σύννεφο.

 Σας ερωτώ. Θα συμπεριφερόταν έτσι κάποιος που λέει ότι έχει σχέση με το Κέντρο; Δεν νομίζω.

 Με εκτίμηση

 Ι. Νικολαϊδης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ε άρα ποιος ρατσιστής? τι ρατσιστικό είπε που σας προσέβαλε. Και στην εκπομπή του σας είχε. Ο Μιχαλολιάκος της ΧΑ θα είχε μαύρο στο κανάλι του? Αντιθέτως σας ρώτησε αν είστε μαύρος και σας έδωσε το δικαίωμα να απαντήσετε.

    ”Μα αυτός είναι μαύρος τι να τον κάνω; Φοβάμαι τον κόσμο μη πει ότι ο Λεβέντης συνεργάζεται με μαύρους για να τρέχουν τζάμπα.” Είναι ρατσιστικό αυτό? Ο άνθρωπος φοβήθηκε μην εκτεθεί εάν του κάνουν επίθεση πως εκμεταλεύεται μετανάστες. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται ρατσιστικό.

Comments are closed.