Χαμός! Ο Γκλέτσος στο πλευρό του Ντάνου: Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gkletsos

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση του Μπεγνή «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια» για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ
Μαλλιά κουβάρια έχουν γίνει στην ελληνική show biz με αφορμή την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά Τατουάζ που προβάλλει ο Alpha. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οταν πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνος θα εμφανιστεί στην πετυχημένη σειρά ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που προκάλεσε εκτός από αίσθηση και πολλά σχόλια και αντιδράσεις: «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια».

mpegnis sxolio 23.1.2018

Η απάντηση από τον σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου ήρθε αμέσως:
«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα. Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε».

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε εδώ καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος -πρωταγωνιστής στο Τατουάζ- απάντησε στον συνάδελφό του με ακόμα πιο σκληρό τρόπο:
«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής! Μην τρελαθούμε! Είναι ένας ηθοποιός. Και τον κρίνω όχι ως ηθοποιός, ως κοινό. Η τέχνη, ζωγραφική, μουσική, υποκριτική, είναι ανοιχτή στον καθένα να δοκιμάσει. Αν ο Ντάνος μπορεί και τα πει και έχει ταλέντο, γιατί όχι; Why not? Με χαρά πρέπει όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά να τον καλωσορίσουμε. Από εκεί και πέρα, μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του. Ας δίνουμε μια ευκαιρία και σε κάποιους ανθρώπους. Για να θέλει να το κάνει πάει να πει ότι κάτι πιστεύει. Του έχει κάνει δοκιμαστικά ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν είναι κανένας τυχαίος σκηνοθέτης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΙΑ!(ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ Ο ΛΕΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΠΡΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ!
    ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Π.Χ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ!

    ….ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΔΑΣ ΚΑΙ ΣΚΙΖΕΙΣ “ΜΑΝΑ” ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ “ΚΟΡΗ” Η ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΡΕ; ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΣ;
    ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!(!ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΛΕΩ!)
    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ! ΕΙΣΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΤΟΜΟ
    ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
    ΠΕΡΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΑΣ ΘΗΛΕΩΣ ΑΤΟΜΟΥ:
    ΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAI OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ATOMO ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ
    ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΑΡΚΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ MIA ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ-ΟΡΜΟΝΗ ΤΗΝ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ H ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΝΕΙ
    AYTON ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΗΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΗΛΥ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΚΙΤΟΚΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ(ΕΓΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ)

    ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΛΧΑΙΝΤΣ ΣΤΟΚΧΑΟΥΖΕΝ ΚΑΙ Ο
    Ι.ΞΕΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

    ……ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΑΣ!

Comments are closed.