Χαμός άγριο ξύλο και πολλά χημικά έξω από το υπουργείο Παιδείας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:38 – Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, διαδηλωτές πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου. Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν στη εκτεταμένη ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και συμπλοκές.

 Οι εκπαιδευτικοί φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας, όπως «αυτό το υπουργείο δεν είναι της Παιδείας, είναι των ΜΑΤ και της τρομοκρατίας».
Λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι οι υπεύθυνοι άνοιξαν τις πόρτες του υπουργείου και οι συγκεντρωμένοι, αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και φοιτητές, μπήκαν στο κτίριο όπου αυτή την ώρα πραγματοποιούν κατάληψη.Όπως ανέφεραν νωρίτερα από τα μεγάφωνα έχουν τραυματιστεί εκπαιδευτικοί, από την συμπλοκή με την αστυνομία.

Δείτε βίντεο από το σημείο:


Οι διαδηλωτές νωρίτερα είχαν φτάσει στο γραφείο του υπουργού, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται εκεί.

Φωτογραφία από το γραφείο Γαβρόγλου:

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:23! Επεισόδια σημειώθηκαν στη συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας  το μεσημέρι της Παρασκευής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, διαδηλωτές πήδηξαν τα κάγκελα και μπήκαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου.

Τότε οι αστυνομικοί προχώρησαν στη ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και συμπλοκές.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Καλά που υπάρχει η εικόνα για να πέσουν οι μάσκες.
    Παρατηρείστε αυτούς που φωνάζουν με τις ντουντούκες, αλλά και αυτούς πίσω τους και γύρω τους και θα δείτε κάτι πολύ ενδιαφέροντα στιγμιότυπα. Αυτοί που ξελαρυγκιάζονται δήθεν μου τάχα μου και το παίζουν και πρρρόεδροι ή καρεκλοκένταυροι της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ δεν πατάνε στα σχολεία τους, η δουλειά τους είναι ακριβώς αυτή να μανιπουλάρουν το πλήθος των εκπαιδευτικών, να βρίζουν τάχα τον Υπουργό και τον Μπαξεβανάκη, αφού τα κατάφεραν ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών και να φτάσουν στα γραφεία του Υπουργού, που ήταν απών. Οι ΗΡΩΕΣ του γλυκού νερού και ύστερα έστησαν και τη φιέστα τους οι μαϊμούδες, οι οποίοι και πληρώνονται από τον κορόιδο τον ελληνικό λαό, οι αριστερο ψευτοπαλληκαράδες, που μάχονται δήθεν μου τάχα μου για τα δίκαια των αναπληρωτών.
    ΜΟΥΟΥΣΙ, που έλεγε κι η Σαπφώ Νοταρά. Το γνιάξιμο ήταν ν αρπάξουν τη ντουντούκα και να δώσουν το διάγγελμά τους, ιδιαίτερα εκείνη η αποβολή της μαϊμούς με το δερμάτινο σακάκι και τα γυαλιά ηλίου στο χέρι, ο βολεμένος, ο ΣΥΡΙΖΑΚΙΑΣ, που εκπροσωπεί και τρεις ομοσπονδίες, ο μ@κ@κ@ς και μάχεται και για διορισμούς, μη χέσω, ο μπαμπακόσπορος.
    Αλλά και πίσω τους και γύρω τους σουλατσάρουν κάτι αποκρουστικά πρόσωπα, που θα τους δείτε ή να περιφέρονται αμίλητοι, ανέκφραστοι, αγέλαστοι, αποστεομένοι αριστεροπαληκαράδες, και αριστερο-αναμαλλιασμένες ή να κρύβονται πίσω από πανώ και να μην βγάζουν κιχ, όλοι τους πληρωμένοι ακριβά απ’ τα κομματικά αφεντικά τους για να κάνουν αυτή ακριβώς τη δουλειά.
    Και η πατρίδα χάνεται. Να πάτε στον ΕΒΡΟ και στα ΝΗΣΙΑ, ψευτοπαληκαράδες, δασκαλίσκοι και καθηγητίσκοι του γλυκού νερού, όχι να μου στήνετε αγώνες με τα ΜΑΤ και άκουσον, άκουσον, να τους πληρώνουμε και τα νοίκια τους και να μην πάνε και στα νησιά, τέτοια θρασίμια. Ε τότε βρε κοιλαρά με τη ντουντούκα να στείλει ο Ερντογάν δάσκαλους και καθηγητές στα νησιά απ΄την Τουρκία.
    Αφού είστε μεταξύ σας συνεννοημένοι, ποιον κοροϊδεύετε; Θα σας άφηναν τα ΜΑΤ να σπάσετε τον κλοιό τους αριστερο ψευτοκουλτουριάρηδες και να φτάσετε τάχα μου στον τρίτο όροφο και γραφείο υπουργού; Ποιους δουλεύετε, εβραιο μαρξιστο νεο ταξίτες; Αλλά ξύπνησε το κοπάδι και θα βρείτε το δάσκαλό σας, θα ρθει η ώρα σας, δασκαλαριό της χολέρας, συνδικαλιστο κηφηναριό. Βρε ΟΥΣΤ στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ

  2. Οι μπάτσοι έχουν επιστρατεύσει τα αδέλφια τους, τους αναρχοπίθηκους κατά των εκπαιδευτικών..

Comments are closed.