ΧΑΜΟΣ στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του Κώστα Μήτρογλου και το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο ντε Τζανέιρο! Δείτε την…

Κοινοποίηση:
mitroglou

Όλα τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, ασχολούνται με τον Κώστα Μήτρογλου, μετά τα δύο νέα γκολ που πέτυχε χθες βράδυ με τη φανέλα της εθνικής, την οποία οδηγεί στο Mundial της Βραζιλίας.

mitroglou1

“Για να καταλάβετε τι εστί το φαινόμενο Μήτρογλου, δείτε τα νούμερα: 14 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 3 γκολ σε 4 ματς στο Champions League, 2 γκολ (σ.σ. χωρίς τα χθεσινά) στα τελευταία ματς της εθνικής. Το σύνολο; 16 παιχνίδια, 19 γκολ», αναφέρει το δημοσίευμα,της ιταλικής ιστοσελίδας calciofanpage, με τίτλο “Μήτρογλου, ο μπομπέρ της Ευρώπης που σκοράρει περισσότερο από τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο”

«Σήμερα, η αξία του παίκτη ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά έως τον Ιούνιο του 2016», καταλήγει το ρεπορτάζ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ!! ΗΘΕΛΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ , ΟΠΩΣ Ο ΝΙΝΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ,,, ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΔΑΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ? Η ΓΑΛΛΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΡΙΜΠΕΡΙ ΠΟΥΗ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑ ΟΛΟΥΣ…. ,ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΟΜΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑΡΙΠΑΣ ΒΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ!

  2. Ολο “χαμους στο διαδυκτιο” ονειρευεστε παιδια… Κουλαρετε, δε συζηταει ολο το διαδικτυο καθε 3 και λιγο για τετοια αστεια πραγματα. Καραμελα το κανατε… Καλυτερα να λετε “χαμος στο Καρπενησι”

  3. το σιγουρο ειναι πως τον εχει μεσα σου για να φωναζεις

  4. @nk
    ολυμπιακος ειμαι και εγω ρε καραγκιοζη,απλα θεωρω τον Μητρογλου υπερτιμημενο παιχτη..
    ακου εκει μιλαει η ευρωπη μαζι του χαχαχα
    εδω γελανε και οι πετρες..ποιος μητρογλου ρεεεεε

  5. παλτο μητρογλου για καμια αγγλια εισαι εκει με τα τσεκουρια να δουμε αμα θα βαλεις γκολ.

  6. ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ fotis ΕΤΣΙ?
    ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΑΡΕΑ

  7. Καλά τα γκολ που βάζει αλλά η αξία και ο ανδρισμός του παίχτη βρίσκεται και σε άλλα σημεία. Όταν έπαιζε ο εθνικός μας ύμνος ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ούτε απήγγειλε ούτε στεκόταν σε στάση προσοχής τουλάχιστον. Κοίταζε το χώμα και τα παπούτσια του και κουνιόταν συνεχώς αδιαφορώντας επιδεικτικά. Φανταρος δεν πήγε ήθελα να’ξερά??????????? Αν κάποιος έχει τα κότσια απο την ΕΠΟ πρέπει να τιμωρηθεί ο συγκεκριμένος!!!

    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΟΥΔΑΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

  8. Χαλαρωσε ΧΙΟ οχι και ολα τα ΜΜΕ…δεν ειναι ο μαραντονα…
    τα γκολακια τα εβαζε με πασες..ετοιμα συστημενα..σιγα τον παιχτη χαλαρωστε…

Comments are closed.