ΧΑΜΟΣ στη Βουλή – Λαγός: Κλέφτες και απατεώνες οι βουλευτές – Κακλαμάνης: Μιλήστε με στοιχεία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lagos_kakl708

“Κλέφτες και απατεώνες” αποκάλεσε τους βουλευτές ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του εκλογικού νόμου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο Γιάννης Λαγός στην ομιλία του, όπου ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο, επιτέθηκε στους βουλευτές των άλλων κομμάτων. “Η Χρυσή Αυγή δεν είναι υποχείριο κανενός – Ούτε του Σύριζα ούτε της ΝΔ”, είπε χαρακτηριστικά. Μίλησε για «κλέφτες και απατεώνες» υποστηρίζοντας ότι «μόνο εμείς δεν έχουμε κλέψει και δεν είμαστε απατεώνες».

Στο σημείο αυτό παρενέβη έντονα ο ευρισκόμενος στην έδρα, Νικήτας Κακλαμάνης. «Δεν μπορείτε να λέτε κλέφτες και απατεώνες τους Βουλευτές που έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό. Αν έχετε στοιχείο και κάποιο όνομα πείτε το, αλλιώς δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες απαράδεκτες γενικεύσεις» είπε απευθυνόμενος στον Γιάννη Λαγό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μα είναι δυνατόν να ψηφίζει ο κάθε λαθρομετανάστης και να μην έχουμε δικαίωμα ψήφου οι ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ των σιχαμένων πολιτικών που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους Να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών σε 200 και η αμοιβή τους στο μισό Και σε όποιον αρέσει Σε όποιον δεν αρέσει να πάει στο σπίτι του !!!

  2. Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ.

  3. η ξεφτιλα του κοινοβουλιου=οταν μιλαει η χρυση αυγη οι αλλοι βολευτες των ..δημοκρατικων κομματων φευγουν,η αιθουσα ειναι σχεδον αδεια ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ ,ΑΡΑ Δ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

  4. ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Νικηταααααααααα θα κάνουμε μπανανααααααασσσσσσ

  5. Μιληστε με στοιχεια λεει ο αλλος. Πως θα θελα να μουν απο πανω του την στιγμη που το λεει και να του τραβηξω μια φαπα να κολλησει το κεφαλι του στο εδρανο.

  6. ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΕΝΤΣΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΛΑΓΝΕ ΓΤ ΒΡΩΜΙΣΕ ΠΟΥΤΣΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΣΕ ΛΙΓΟ…ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ+ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ

  7. Ο Κακλαμανης αν δεν ηταν προδοτης Νεοδημοκρατης θα ηταν σιγουρα Συριζαιος.Του ταιριαζει πιο πολυ να ειναι στο πολιτικο μορφωμα των πουστηδων και των παρανομων ισλαμιστων τον ΣΥΡΙΖΑ.Κουφαλες του κλεπτοκρατικου τοξου ερχεται η Χρυση Αυγη.Δεν ξεχναω οτι αυτη η κατακραγμενη αδερφη ο Κακλαμανης κατεβηκε στις Δημοτικες εκλογες μονο και μονο για να εμποδισει την εκλογη του Ηλια Κασιδιαρη που θα καθαριζε την Αθηνα απο τους λαθροισλμιστες, τους αντεξουσιαστες και τους πουστηδες.

  8. Ρε Κακλαμάνη τσίμπα ένα αρχιδι και πάνε ρούφατο πουστάρα ε πουστάρα .

  9. Μιλήστε μέ στοιχεία….Αντε μωρή βουλευτική λουλού.Εχει γίνει τίποτα όσες φορές μίλησαν μέ στοιχεία;Αφού βγάζετε αθώες περιστερές όλους τους κλέφτες,τους προδότες και τα λαμόγια.Για ποια στοιχεία μιλάς ρε κωλοφαγούρα;

  10. Βρέθηκαν επιτέλους κάποιοι που να λένε ωμές αλήθειες, ας ξυπνήσουμε Έλληνες αυτοί είναι η τελευταία μας ευκαιρία να διασώσουμε ότι έμεινε αν έμεινε τίποτα όρθιο.

  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Comments are closed.