ΧΑΜΟΣ: “Οι ομοφυλόφυλοι δεν είναι άνθρωποι, είναι εκτρώματα της φύσεως και ξεφτιλισμένοι”…Θίχτηκαν οι γκαίη και ζητάνε το “κεφάλι του Αμβρόσιου στο πιάτο”!

Κοινοποίηση:
amvrosios_7

Oι απόψεις του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου, για… το σύμφωνο συμβίωσης και η φρασεολογία του για τους ομοφυλόφιλους, προκάλεσαν τις αντιδράσεις πολιτών, που κινήθηκαν καταγγελτικά εναντίον του, απευθυνόμενοι στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», περί τα 100 άτομα, γνωρίζοντας τα όσα προβλέπει η νομοθεσία για τη διάχυση απόψεων μέσω του διαδικτύου, στράφηκαν κατά του μητροπολίτη απευθυνόμενα στη σελίδα της ΕΛΑΣ και κατηγορώντας τον για «ρατσιστική βία», επειδή έγραψε τον περασμένο Δεκέμβριο με αφορμή το θάνατο του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα:

«Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Οσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της κοινωνίας! Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως…

Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελοκομεία! Μη διστάζετε, λοιπόν! Οταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ομοφυλόφιλοι. Δεν μας απειλούν με την επιλογή τους. Ότι κάνουν είναι κοινή συναινέση εκτός αν είναι κάποιος βιαστής και παιδόφιλος. Με τα ισλαμικά παράσιτα μπλέξαμε.

    1. Ntina με όλο το σεβασμό οι ομοφυλόφιλοι μας απειλούν ηθικά με την επιλογή τους και προσβάλλουν ευθεία το πρόσωπο του Θεού.Αποτέλεσμα αναμφισβήτητο η καταστροφή (αποδεδειγμένα) στα Σόδομα και στα Γόμορα.Οταν αυτοί οι λίγοι ψυχικά ασθενείς με δικτατορικό τρόπο προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την ανωμαλία με το έτσι θέλω χωρίς την αποδοχή του συντριπτικού συνόλου των Ελλήνων το θεωρώ χείριστο φασισμό και αντιδημοκρατικό αφού η μειοψηφία θέλει να επιβληθεί της πλειοψηφίας.Ας περάσουν όσους νόμους θέλουν τα χαφιεδίστικα ουτιδανά θρασίμια του δημοκαφρικού τόξου στη βουλή…νόμους που το νεοταξικό κηφηναρίο της πλάκας του σορομασονισμού τους ΕΠΙΒΑΛΕΙ στους ΔΟΥΛΟΥΣ τσιπροκαμένους,νόμους που είναι ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ όμως απο τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Λαού.Και αυτό ο σόρος οι ροκφέλερες,οι ρόθτσαΐλντ και το υπόλοιπο σκουπιδαριό της διαπλοκής που ετσιθελικά θέλουν να επιβάλλουν την ανωμαλία ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ και κατι τέτοιους νόμους-ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ τους ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ…ΕΚΣΤΗΘΙ ΦΡΙΤΤΩΝ οι εβραιομασόνοι.

  2. Αυτό σημαίνει πως η ίδια η εκκλησία είναι ξεφτιλισμένη αφού η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών της είναι καραμπινάτα ομοφυλόφιλοι.

  3. Σαν τη μυγα μεσ το γαλα ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ο ΑΞΙΟΣ αυτος ιεραρχης(μαζι με τον Σεραφειμ)και λειι τα πραγματα οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ-ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ και φυσικα καταραμενοι απτον ιδιο τον πλαστη.Ακομα κι ο ιδιος ο Θεος πριν τη μετενσαρκωση του σε θνητο εστειλε αγγελο στη γη να θανατωσει ολους του κιναιδους διοτι ΔΕΝ μπορουσε η αμολυντη μορφη του να συνηπαρξει με το ελεεινοτερο και πιο αμαρτωλο (κι απτους φονιαδες ακομα)ον στη γη επανω.

Comments are closed.