ΧΑΜΟΣ έξω από το υπουργείο Εργασίας- Δεν υποχωρούν εάν δεν δικαιωθούν (φωτο&βίντεο makeleio.gr)

Κοινοποίηση:
pentamhna6

Δεν θα φύγουν οι σκηνές εάν δεν δικαιωθούν λένε οι πρώην εργαζόμενοι

Την επανατοποθέτηση τους στις θέσεις που κάλυπταν ζητούν εργαζόμενοι στα πεντάμηνα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας στους δήμους των οποίων η σύμβαση έληξε στις 12 Δεκεμβρίου.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο. Όπως δηλώνουν είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν όσο χρειαστεί, αν και πλέον δεν έχουν «να περιμένουν και πολλά», αλλά θέλουν όσο είναι δυνατό το ζήτημα τους να γνωστοποιηθεί.Έκαναν γιορτές στις σκηνές και δεν θα υποχωρήσουν εάν δεν δικαιωθούν!Είναι ήδη ένα μήνα εκεί και δεν έχουν δει κάποια κίνηση προσέγγισης εκ μέρους της κυβέρνησης…

pentamhna1pentamhna2pentamhna3pentamhna4pentamhna5pentamhna6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μπαίνουμε σε κανένα 5μηνο πρόγραμμα, από χόμπι φυσικά, και θα περιμένουμε 3-4 χρόνια για να ξαναμπούμε σε κανένα επόμενο 5μηνο , αν φυσικά ζούμε μέχρι τότε. Όσο για τα παιδιά μας…δεν το συζητάμε… τα σπουδάζουμε κ τα εξορίζουμε… να βρούνε ένα κομμάτι ψωμί… να πείσουν τον εαυτό τους πως υπάρχουν.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ μόνιμη κ σταθερή εργασία για όλους συνάνθρωπε Κώστα… σίγουρα ο καθ ένας διεκδικεί βασικά για τον εαυτό του… αλλά από αυτό επωφελούνται όλοι… Ποτέ δεν είπαμε σταθερή εργασία μόνο για εμάς που αγωνιζόμαστε αλλά παραμονή στην εργασία για εμάς κ μόνιμη κ σταθερή εργασία για όλους !!! Δε μας ενδιαφέρει αποκλειστικά ο δημόσιος τομέας, οι περισσότεροι είμαστε από τον ιδιωτικό τομέα κ αυτό θα θέλαμε να συνεχίσουμε να έχουμε. Ας ανοίξουν θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα… ας φτιάξουν τις προυποθέσεις να ανοίξουμε κ πάλι τις επιχειρήσεις μας !!! Δικαίωμα στη ζωή κ στην αξιοπρέπεια ζητάμε Κώστα. Έχεις δίκιο, σε κάποιο βαθμό, να σκέφτεσαι έτσι αλλά δεν είμαστε κομματικοποιημένοι…ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ γιατί μόνο έτσι πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας… Όοοολοι μαζί. Σε προσκαλώ/προκαλώ να μη μας κοιτάζεις από μακριά, τις φάτσες μας τις έδωσε ο Θεός τις καρδιές όμως τις φτιάχνουμε εμείς, έλα να γνωριστούμε κ ίσως σε εκπλήξουμε ευχάριστα !

  2. Ετσι δυνατά και αγωνιστικά. Μπαίνουμε-τρυπώνουμε σε κανένα 5μηνο πρόγραμμα και μετά απαιτούμε να μας ξαναπάρουν γιατί μας το χρώστανε! Μετά από άλλα 2 5μηνα ξανακάνουμε απεργία διότι καλύπτουμε “παγιες και διαρκείς αναγκες” (ακόμα και αν ξυνόμαστε) και απαιτούμε να μας προσλάβουν μόνιμα. Ετυχε να περάσω πριν εβδομάδες απο το σημείο και έκοψα φάτσες. Ανθρωποι του μεροκάματου λέμε. Ενας κι ένας. Φιλάρες οι δικοι σας ειναι κυβερνηση μη μας ζαλίζετε. Ξερουμε όλοι ότι σε λίγο θα μας κατσικοθείτε κι εσεις στο σβερκο (μισθολογικά). Τεμπελχανάδες. Δεν πάτε να βρέιτε καμια δουλειά λεω εγώ;

Comments are closed.