Χάρης Χριστόπουλος: Δείτε την καλλονή σύντροφο του κριτή του «My style rocks» (φωτό)

Κοινοποίηση:
xristopoulos

Ο Χάρης Χριστόπουλος που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Next top model στον ΑΝΤ1 και τώρα τον βλέπουμε στο ΣΚΑΪ και στο «My style rocks» ως κριτή, είναι ερωτευμένος!

Εδώ και τρία χρόνια συγκεκριμένα έχει σχέση με την κούκλα make up artist Αννίτα Μπραντ. Και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν έχουν δώσει ποτέ τροφή για σχόλια.

image.ashx

image.ashx

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτός φαίνεται ότι πλησιάζει τα 70 και στο ίντερνετ τον γράφουν ως 57. Μήπως κρύβει καμιά δεκαριά χρόνια; Στο my style rocks άλλους σχεδιαστές εκτός από τον Κουδουνάρη δεν υπάρχουν να πάρουν; Πριν παει η Χριστοπούλου ο Κουδουνάρης σαν τηλεπερσόνα ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μετρημένος, πιο σοβαρός και πιο μη ψώνιο. Μέχρι και ο Κουδουνάρης ψωνιστηκε στο γυαλί το ελληνικό. Ο Χριστόπουλος είναι σαν την Χριστοπούλου. Δεν ξέρει να κρίνει ρούχα, δεν εχει γνώσεις. Ο Γαβαλάς έλεγε πως θα διορθωνε τα ρουχα τους και έβλεπες τουλάχιστον 2 γνώμες του Κουδουνάρη και του Γαβαλά. Τώρα αυτοί οι δυο είναι περιττοι ο Χριστόπουλος και η Χριστοπούλου. Η γυναίκα του Χριστόπουλου είναι ωραία; Γιατί επειδή είναι λεπτή; Εκατομμυρια γυναίκες είναι λεπτές. Ουτε επειδή είναι ξανθιά με ανοιχτά μάτια την κάνει ωραία. Είναι άχρωμη άοσμη και συνηθισμένη. Επίσης όλες οι γυναίκες έχουν τρίχες στην Ελλάδα. Αυτά ο Χριστόπουλος μπορεί να τα λέει για γυναίκες όπως η Μενεγάκη. Δεν σε κάνει aggressive σαν γυναίκα το μουστάκι το οποίο μουστάκι το έχουν όλες οι Ελληνίδες εκτός από ορισμένες που φημίζονται ότι είναι ξενερωτες σαν την γυναίκα του την αλλοδαπά!

  2. και παππούς να είσαι δεν πειράζει αν έχεις τέτοια γυναίκα ξανανιώνεις

  3. Αφού είναι γκέι, αλλά τι τη νοιάζει αυτή, μοντέλο είναι, τα λεφτά και τη δόξα θέλει.

  4. Μέγας καβαλλάρης ο Χάρης και γύπας.Μπράβο του.

  5. Τον ειχα για γκευ…
    Παντως…μπραβο του…ωραια γυναικα.

  6. μάλιστα άλλο ενα στράκιπου με και καλά σχέση

  7. Πω ρε φιλε μαζι μοιαζουν σαν εγγονη που εβγαλε ατα τον παππου… Παππου προσεχε μονο τα βιαγκρα γιατι μπορει να λενε οτι ειναι ακινδυνα,αλλα δεν τα λες και καραμελες 😉

Comments are closed.