Χάνει τη υπομονή του ο Καμμένος! Πως θα αντιδράσει;

Κοινοποίηση:
kammenos2-640x480

Ο Πάνος Καμμένος χάνει την υπομονή του…

Βάση των τελευταίων εξελίξεων φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος όπως και πολλοί Βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ είναι έντονα προβληματισμένοι, ο Υπουργός Άμυνας σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με πρώην στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, είπε χαρακτηριστικά: «Αν ήταν να ψηφίζουμε μνημόνια, καθόμασταν και στη Νέα Δημοκρατία».

Όπως διαρρέει το περιβάλλον του, ο Πάνος Καμμένος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω από τις προεκλογικές του θέσεις και είναι αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα εφόσον χρειαστεί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με το Μιχάλη παρακάτω..αλλά πιστεύω με κάποιους όρους. Όσο αφορά το ΠΑΣΟΚ..Θα προσχωρήσει στη κυβέρνηση (αν τα βροντήξει ο Καμμένος)εάν και εφόσον βγει λάδι ο Βαγγέλης από την υπόθεση Παπακωνσταντίνου και τη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ..Με λίγα λόγια αν όντως θέλει ο Αλέξης να τον απαλλάξει απ όλο αυτό θα το κάνει… Απ ότι βλέπουμε μάλλον λάδι τη βγάζει…Το ποτάμι αρχίζει και ζεσταίνει τις μηχανές του ήδη…είναι το πρώτο κόμμα που έχει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από την αρχή ο Αλέξης σαν plan B. Για τη ΝΔ δε πιστεύω να συγκυβερνήσει με το ΣΥΡΙΖΑ..Το ότι έχει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη..φτάνει και περισσεύει.
    Έτσι λοιπόν θα σχηματιστεί μια κυβέρνηση ισχυρή και μνημονιακή πάνω απ΄όλα μια αξιωματική αντιπολίτευση (ΝΔ) που θα λέει σε΄΄ολα ΝΑΙ ..και τα ίδια Παντελάκη μου..τα ίδια Παντελή μου.Ίσως να ήταν και αυτοσκοπός του ΣΥΡΙΖΑ..διότι σε συνέντευξη του στη Στάη (παλιότερα αν δε κάνω λάθος το 2012) δήλωσε στην ίδια ότι ” Οτι θα συνεργαστεί αν χρειαστεί και με το διάολο΄΄)Υπάρχει στο Youtube ολόκληρη
    Ας έχουμε όμως και στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών μετά τον Ιούνη..που θα τελειώσει και η χρηματοδότηση..αν συνεχιστούν βέβαια οι μουρμούρες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ..που απ ότι φαίνεται έχουν σκοπό μέσω συνεδρίου (εάν και εφόσον πάμε σε εκλογές)να κατεβάσουν τον Αλέξη από πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λόγω μνημονιακής καθαρά γραμμής..Το δήλωσε άλλωστε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκδότης αν δεν κάνω λάθος της Αυγής κύριος Φύλης.

  2. προβλεπω οτι θα αποχωρισουν οι ανελ απο την κυβερνηση,και ο συριζα θα συγκυβερνηση με την νδ το πασοκ και το ποταμιπου ειναι προθυμοι να ψηφιζουν τα νεα μνημονιακα μετρα!εκλογες δεν βλεπω να κανει ο συριζα γιατι δεν βγαινει αυτοδυναμος.

  3. Ε όχι τα μούτρα του Σαμαρά με το ναι σε όλα μας καθότανε στον λαιμό. Χίλιες φορές έτσι με αυτήν την κυβέρνηση που τουλάχιστον προσπαθεί. Ας συνειδητοποιήσουμε επιτέλους ότι είμαστε μια μικρή χώρα απέναντι απο τα θηρία και δεν μας παίρνει εφόσον θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπέγραψαν την καταδίκη μας, ας τους βάλουν φυλακή επιτέλους. Δεν γίνεται ξαφνικά μέσα σε ένα μήνα να αλλάξουμε το σύμπαν. Λίγο να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα ότι μας έκαναν αποικία με τις δεσμεύσεις τόσα χρόνια. Αν θέλουμε πραγματική δημοκρατία να φύγουμε απο την γερμανοευρώπη αλλιώς να πετύχουμε έστω 5 πράγματα θετικά.

    1. Εξοστρακισμός εδώ και τώρα! Δεν τους ψηφίσαμε για να υπογράψουν μνηνόνια, ούτε αυτούς ούτε και τους προηγούμενους. Σε 5 χρόνια αλλάξαμε 4 κυβερνήσεις. Θα τους αλλάξουμε και αυτούς.
      Αν είναι κότες να κάτσουν σπίτια τους. Η Ελλάδα θέλει πολιτικούς με @ρχιδι@.

Comments are closed.