Φωτορεπορτάζ: 150.000 Χριστιανοί Τούρκοι προσκύνησαν στον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά στην Πρίγκηπο!

Κοινοποίηση:
agios-georgios-koudounas-constantinople-1

Περίπου 2, 5 εκατoμύρια ήταν τα κεριά που άναψαν και γύρω στους 150.000 υπολογίζονται οι επισκέπτες στην Πρίγκηπο προχθές (στην συντριπτική πλειοψηφία τους Τούρκοι Χριστιανοί) για την γιορτή του Αη Γιώργη του Κουδουνά στην Πρίγκηπο. Δείτε φωτογραφίες από το φετινό προσκύνημα στον Αη Γιώργη τον Κουδουνά στην Πρίγκηπο.

agios-georgios-koudounas-constantinople-2

Μοναδικό φαινόμενο ευλάβειας προς τον καβαλάρη Άγιο, καθώς κάθε χρόνο την ημέρα της γιορτής του δεκάδες χιλιάδες Χριστιανοί Τούρκοι προσκυνητές ανεβαίνουν με τα πόδια μέχρι την κορυφή του λόφου για να προσκυνήσουν τη χάρη του ή να εκπληρώσουν το τάμα τους.

agios-georgios-koudounas-constantinople-3
Εμπειρία μοναδική για κάποιον εξωτερικό παρατηρητή, μεγάλη η συγκίνηση για όσους μπορέσουν να συμμετάσχουν στο προσκύνημα.

agios-georgios-koudounas-constantinople-4

agios-georgios-koudounas-constantinople-5

agios-georgios-koudounas-constantinople-7

agios-georgios-koudounas-constantinople-8

agios-georgios-koudounas-constantinople-9

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ:ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΨΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΓΙΟΥΣ!!Ο ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ!Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:
    «Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.» Επιβεβαιώνονται οι αφορισμοί της εκκλησίας κατά των Ελλήνων επαναστατών και συνεργασία 400 ετών εκκλησίας και Τούρκων.

  2. Έχοντας μεγαλώσει στην Κωνσταντινούπολη σας λέω πως οι “Τούρκοι” χριστιανοί είναι πολύ περισσότεροι….για να μην αναφέρω τους κρυπτοχριστιανούς του Πόντου, της Καππαδοκίας και των παραλίων…απέξω μουσουλμάνοι και από μέσα για να μην φαίνεται φορούν τον σταυρό και βαθιά στην ντουλάπα κρυμμένες εικόνες….κάποιοι είναι και βαφτισμένοι κρυφά…Προδομένοικαι παρατημένοι Έλληνες χριστιανοί……ΚΡΙΜΑ!!!

Comments are closed.