Βίντεο-Κασιδιάρης:”Ερείπιο & ναυάγιο ο Σαμαράς μετά το βίντεο Μπαλτάκου-Θα έπρεπε να μπει ο προδότης σιδηροδέσμιος στη φυλακή”!

Κοινοποίηση:
xrysh-augh-kifisia-3-makeleio

Πρώτη ανάρτηση 5 Απριλίου 23.41

Σε αίθουσα ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά”.
xrysh-augh-kifisia-2-makeleio

xrysh-augh-kifisia-3-makeleio

xrysh-augh-kifisia-4-makeleio

kapatsos-xrysh-augh-kifisia-makeleio

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς με την “Ελληνική Αυγή” ο κ. Γιάννης Καπάτσος.

vlaxou-mitera-alexandrou-geronta-makeleio
Η Όλγα Βλάχου, η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος έδωσε σκληρή μάχη-και κέρδισε-για να κρατηθεί στη ζωή μετά την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο στην οποία νεκροί έπεσαν δύο νεαρά μέλη της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το σχετικό βίντεο του makeleio.gr:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. εχουν περασει 3 ημέρες όταν από το βήμα της βουλής o Κασιδιάρης υπαινίχτηκε ότι ο πρωθυπουργός συνομιλουσε με ανωτατο δικαστικο δινοντας του εντολές…3 μερες μετα δεν υπαρχει καμια διαψευση απεναντίας η βουλτεψη κινηση θεμα παρακολουθησης του σαμαρα..ολα τα ειδησεογραφικα sites με το που εγινε η καταγγελια κασιδιαρη,,αρχισαν να ανακινούν θέμα ευπ..αν υπαρχουν χρυσαυγιτες στην ευπ,,αν και πως παγιδευτηκε ο σαμαρας από την ΕΥΠ…ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ από την ΕΥΠ.Κουβέντα για την ταμπακιέρα όμως…αντι να υπαρχει διαψευση ανακινειται θεμα ευπ ,σημαίνει καθολική παραδοχή ότι έγινε το τηλεφώνημα στον παναθηναικακια,αλλα το θεμα μας ειναι πως εγινε,ε κυρια βουλτεψη?

  2. Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι με εγκληματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή θα την ισχυροποιήσουν στην κοινωνία. Ήδη η κοινωνία έχει κατανοήσει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές.

  3. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΩΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΩ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

  4. Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα αυτο που κανει μπαμ, ειναι τα λακωνικα χαμογελα,……. αλα το Λιονταρι των Λακαιδεμονων…..παντα ενα λακωνικο χαμογελο, ειναι ο εφιαλτης του εχθρου……………

  5. Μονο η χρυση αυγη θα οδηγήσει τους προδότες στη δικαιοσύνη, που μας κατεστρεψαν μας ισοπεδωσαν και απωλεσαν ανθρωπινες ζωες με τα μνημονια τους!και οι κλεφτες με τα λαμογια φυλακη και τα κλεμενα πισω!χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος!

Comments are closed.