Φωτορεπορτάζ:Στο Σουφλί γέμισαν οι δρόμοι & τα βουνά με άρματα

Κοινοποίηση:
soufli-1

«Συναγερμός» σήμανε στο Σουφλί με το ΓΕΣ να καλεί στα όπλα τους εθνοφρουρούς της παραμεθορίου. Οι ακρίτες έβγαλαν τα πολιτικά τους ρούχα ντύθηκαν στο χακί, φόρεσαν τα κράνη, πήραν το φορητό οπλισμό και μπήκαν στα άρματα μάχης έτοιμοι για όλα. Η ανταπόκριση που υπήρξε ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Πενταγώνου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όσοι κλήθηκαν, παράτησαν δουλειές και οικογένειες και παρουσιάστηκαν στο 558 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας… «ΑΨΟΣ».

Μετά από καιρό το ΓΕΕΘΑ καλεί και πάλι εφέδρους σε μονάδες με στόχο οι εθνοφύλακες να παραμένουν σε καλή επιχειρησιακή κατάσταση και να εκπαιδεύονται συνεχώς.

soufli-3

Η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν μεγάλη. Οι δρόμοι και τα βουνά στο Σουφλί, γέμισαν από άρματα μάχης, από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και από ένοπλες ομάδες με διαφορετικού τύπου όπλα. Για δέκα ολόκληρες μέρες οι διακόσιοι άνδρες περίπου που κλήθηκαν, εκπαιδεύτηκαν πραγματοποιώντας βολές με το φορητό οπλισμό που τους δόθηκε. Ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις και για τα νέα οπλικά συστήματα που απέκτησε ο Στρατός.

soufli-4

 

Σύμφωνα με το alexpolisonline.com έγιναν και πάλι στρατιώτες, μόνο που αυτή τη φορά ενήργησαν συνειδητοποιημένα και με ωριμότητα γεγονός που έγινε αντιληπτό από τους αξιωματικούς της μονάδας και αναφέρθηκε στο Πεντάγωνο.

soufli-5

 

soufli-6

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. καλά πόσο για πόσο βλάκας είναι αυτός που έγραψε το (ξεπέρασε κάθε προσδοκία του Πενταγώνου.) καλά ρε ηλίθιε αμερική είναι εδώ? και μετά το παίζετε και αντισαμαροβενιζελοι, και που είναι το Ελληνικό πεντάγωνο? αμερικανάκια γίνατε και στο μακελειό βλέπω

Comments are closed.