Φωτορεπορτάζ:Διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία

Κοινοποίηση:
palaistinioi-1

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα.

palaistinioi-2

«Είναι ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας με τα κινήματα σε όλον τον κόσμο που διεκδικούν τη σύναψη εκεχειρίας, την άρση του αποκλεισμού της Γάζας και την οριστική επίλυση του Παλαιστινιακού, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, δηλαδή στα “σύνορα του 1967″» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. …αυτά τα UFO του ΤΣύριζα φράζουν κάθε τρεις και λίγο την πολύπαθη Κηφισίας και μας σπάνε τα νεύρα. Όπου γάμος και χαρά ο ΤΣύριζα δείχνει το μπόι του και μετά σιωπή… Δες ΕΡΤ , δες ΔΕΗ… , δες συγκοινωνίες, δες παντού… Που ήταν ο ΤΣύριζα με τις στελεχάρες του , όταν έριχναν τους πομπούς της ΕΡΤ;;; Στην Αγία Παρασκευή , στα στούντιο και στις κάμερες, τάχα μου για υποστήριξη των εργαζομένων και όχι στα βουνά στις κεραίες… Βρε ουστ ξευτίλες επιδειξιομανείς… Τα ίδια βέβαια και οι λοιποί κομματάρχες… ‘Ισα-ίσα ντόρος να γίνετε…και καλά λέμε τώρα να υποστηρίξουμε τάχα μου τους θιγόμενους… και επί της ουσίας τίποτα… Τρίχες! Δημοψήφισμα και αηδίες για τη ΔΕΗ…που επί του πρακτέου θέλατε 180 ψήφους, μετά τις 120, που ούτε και αυτές βρέθηκαν βόδια… κόψτε ρε το ρεύμα στη Μύκονο που πάνε όλα τα λαμόγια και να δεις αν θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Αλλά που να τολμήσετε…λόγια, λόγια και φιγούρα! Ούτε το Φωτόπουλο που έγινε δικός σας αστέρας δεν υποστηρίξατε! Ζητάτε να γίνετε κυβέρνηση…γιατί???

  2. Και οι Παλαιστίνιοι ειναι ελληνικης καταγωγής , ηταν ελληνικο φυλλο απο τα αρχαια χρονια οταν οι Έλληνες αποικησαν τα εδάφη εκείνα, μετα με την κατάκτηση των Αράβων αραβοποιηθηκαν και εξισλαμιστηκαν.

  3. τι λετε ρε συριζακια…λευτερια στην κυπρο και στην βορεια ηπειρο…ανθελληνες ε ανθελληνες..εξω απο την αλβανικη πρεσβεια και την τουρκικη…εκει θελω να σας δω ανθελληνες

Comments are closed.