Φωτιά και λάβρα ο Ιωάννης Αϊβατίδης: “Η κυβέρνηση εκχωρεί εθνική κυριαρχία και περιουσία σε ξένα συμφέροντα”

Κοινοποίηση:
βουλευτης

Υπεύθυνη η καταστροφική πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” για την ισλαμική τρομοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Με τον εμπεριστατωμένο λόγο του ο Βουλευτής Κερκύρας, Ιωάννης Αϊβατίδης τόνισε ότι το παρόν νομοσχέδιο αντικατοπτρίζει της εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος σε ξένα συμφέροντα.

Αναφορικά με την συνθήκη της Βαρσοβίας, ο Συναγωνιστής δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για ολόκληρη την Ευρώπη προέρχεται από την ισλαμική τρομοκρατία, ενώ σχετικά με την τοποθέτηση ανήλικων αλλοδαπών σε ανάδοχες οικογένειες σημείωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο κατάχρησης της συγκεκριμένης τροπολογίας με αποτέλεσμα την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Κλείνοντας, ο Ιωάννης Αϊβατίδης ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι κάθετα αντίθετη στο ξεπούλημα των ελληνικών αεροδρομίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/iwannhs-aibatidhs-h-kubernhsh-ekchwrei-ethnikh-kuriarchia-kai-periousia-se#ixzz4keaaKXJz

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αϊβατιδης μεγαλος ρητορας οπως και ο Αβράμης!οι τρυπιοι οι συριζαιοι δεν μπορούν να προφέρουν μια λέξη σωστά όχι να μιλήσουν…καλα τόσο ψεκασμα πια δεν βλέπει τίποτα ο κόσμος??χρυσή Αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση!!!!

Comments are closed.