ΦΡΙΚΗ στη Μεσσηνία: Παπάς σκότωσε το σκύλο του με καραμπίνα! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
sk

Φρίκη σε χωριό της Μεσσηνίας, όταν παπάς έδεσε το σκύλο του σε ένα δέντρο δίπλα στο σπίτι του και το σκότωσε με καραμπίνα!

Γείτονας του είδε το αποτρόπαιο θέαμα, το οποίο μάλιστα τράβηξε και σε βίντεο, και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε γύρω στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης τον 74χρονο ιερέα στην Αίπεια Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, ο ιερωμένος φέρεται να δικαιολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο σκύλος του είχε προσβληθεί από καλααζάρ και ήθελε να τον απαλλάξει από έναν επώδυνο θάνατο.

Την Παρασκευή, ο 74χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς διά πυροβολισμού, καθώς και για οπλοχρησία. Στη συνέχεια, η εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, απ’ όπου πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα και με απόφαση του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από το νόμο και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από 5.000 ευρώ – 15.000 ευρώ.

Πηγή: www.eleftheriaonline.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Με αυτά που γράφονται εδώ μέσα φενεται ποσο χριστιανοί είναι οι έλληνες σημερα και με τι μένος βρίζουν τους λειτουργούς του θεού δεν λέω οτι δεν έχουν χαλάσει και οι παπάδες αλλά υπαρχουν όμως και καλοί όπως ο υπόλοιπος κόσμος απο εμας.τέλος θα ήθελα να αναφέρω επειδή έχω ζήση σε επαρχια οτι το σκυλί του παπα μπορεί να έκανε καμια ζημιά όπως να μπήκε σε κοτέτσι η σε κήπο και να τα χάλασε και ο πάπας έπραξε έτσι μπορεί και να μην έγινε έτσι και απο χαζομαρα του να το έκανε.πάντως θέλω να πω οτι σαν άνθρωποι και πρωτεύων σαν χριστιανοί πρεπει να συγχωρούσε ο ένας τον άλλον μονο έτσι θα γίνουμε άνθρωποι με Α κεφαλεο

  2. Δημόσιοι υπάλληλοι… Αγαπάτε αλλήλους.. Αλληλούια… Μπαμ.

  3. “Πατρίς Ληστεία Οικογένεια”… ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕ ΓΜΤ

  4. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ

  5. ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΑΖΑΡ ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΓΟΠΑΠΠΑ.

  6. ΗΛΕΙΑ, ΡΙΧΤΟ! ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

    1. Καλά ας μην υπήρχαν οι Πελοποννήσιοι και ακόμη τουρκικά θα μιλούσες,όχι βέβαια ότι εσένα θα σε χάλαγε αλλά λέμε.

  7. Το ιδιο ακριβώς σκηνικό το έχει κάνει και ο Παππάς του χωριού στον ασπροκαμπο νεμεας αφου πρωτα το ςχει κρεμασει απο το δέντρο και το εχει χωρίς τροφή για μέρες.Απλα τοτε σε αυτο το χωριό δεν έγινε καταγγελία απο κανεναν δυστυχώς

  8. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΟΤΑΝ:1) ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ). 2) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ-(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ). 3)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ;… ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ;;;

    1. ελενη μην μπερδευεις τα πραγματα ο καθε ενας που αυτοκτονει δεν του το επιβαλει ο αλλος ναι εχουμε οικονομικα προβληματα ολοι μας στο χερι μας ειναι ολοι μαζι να παλεψουμε να φυγουν δια παντος ολα αυτα τα προδοτικα μιασματα που κατεστρεψαν την χωρα οσο για τον σκυλο δεν νομιζω ο σκυλος να ειπε στον τραγο να τον εκτελεσει. θα επρεπε να ντρεπεται αυτο το υποκειμενο που θελει να ειναι παπας

    2. Μπράβο Ελένη. Ακριβώς.. Μόνο και μόνο που όλες οι ψευτοφιλοζωικές οργανώσεις – Μ.Κ.Ο έχουν στηθεί δημιουργηθεί και χρηματοδοτηθεί απο τον περιούσιο σατανιστή Σόρος και μας έχουν πρίξει τα ούμπαλα με αφίσες και με πλύση εγκεφάλου απο τις διαφημίσεις των ανθελληνικών βοθροεμετικών και νεοταξίτικων τσοντο-τουρκοκάναλων, τα λέει όλα. Καταλαβαίνεις αμέσως πως τα περι ”δικαιωμάτων των ζώων” είναι γραμμένα στην πουστοαντζέντα της νέας τάξης πραγμάτων οπότε οι πιστές υπηρέτριες (με το αζημίωτο βέβαια) τα προωθούν με μανία. Το ζώο το τεράποδο έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετεί και να υπηρετεί τον άνθρωπο. Έρχεται η σατανική ν.τ.π όμως και σου λέει ΟΧΙΙΙ ο άνθρωπος θα γίνει υπηρέτης του σκύλου της γάτας κτλ.. Μάζευε τα σκατά τα κάτουρα τρέχα στο γιατρό γιατί έχει ‘βηχαλάκι’ φόρα του φορεματάκι και άλλες αηδίες.. Δεν είπαμε να τα σκοτώσεις σε καμία περίπτωση, αλλά το πράμα έχει ξεφύγει απο κάθε όριο λογικής σήμερα. Γιατί ρε ψευτοφιλόζωοι-πράκτορες του Σόρος, δεν παρακινείτε τον κόσμο να πάρει μια κατσικούλα ή ένα αρνάκι? Που θα του δώσει τόσα αγαθά γάλα, τυρί, μυζήθρα, βούτηρο, κρέας, έως και προβιά να ζεσταθείς σε ορισμένες περιπτώσεις? Σατανιασμένα δίποδα ερέκτους..

  9. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

  10. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ……ΚΑΙ ΞΥΡΙΣΜΑ

        1. Ωπα ηρεμία…Αιμομικτες είναι στην Κρήτη..Οκ γαμεγίδογλου?

          1. ΜΩΡΕ Κ0Λ0ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ Η ΟΜΑΣ ANGELS Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΝΟΥ

  11. Ρε βρωμερέ τράγο φταίμε εμείς να σε βουτήξουμε από τα γένια και να μην σου αφήσουμε ούτε τρίχα; Άντε στο διάβολο τραγαριο. Αυτά διδάσκει η θρησκεία; Βρωμερε κάτι τέτοια κτήνη σαν και εσένα που δεν σέβονται το δικαίωμα στην ζωή κάθε ο πλάσματος μας εκανε να μην πατάμε στην εκκλησία και να χάσουμε την πίστη μας. Το κράτος δεν πρέπει να σε πληρώνει δολοφονε από την φορολογία μου γιατί εγώ σέβομαι και αγαπώ κάθε ζωντανό πλάσμα, αλλά από τα κέρδη που θα έχετε από την εκκλησία. Α και κάτι άλλο για να πληρώσεις το πρόστιμο μην ξαφρισεις το παγκάρι αλλά στησε κ@ λο.

    1. Μην κάνετε κάποια ασέβεια με τον παπά, διότι θα τον αγιοποιήσουν και αυτόν, όπως έχουν κάνει με εκατοντάδες δολοφόνους που τους έχουν αγιοποιήσει και τους έχουν δίπλα στον Χριστό!

Comments are closed.