ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: Οι Τούρκοι χτύπησαν κομβόι πολιτών στο Αφρίν. Έκαψαν ζωντανούς γυναίκες και παιδιά [ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
dye2_mvwkaale4g

Koυρδικά μέσα μεταφέρουν τώρα ότι τo τουρκικό στρατοκρατικό καθεστώς του Ερντογάν χτύπησε ένα convoi πολιτών στο δρόμο Afrin-Shahba.

 

Αναφέρονται νεκροί και τραυματίες. Το κομβόι μετέφερε εκτοπισμένους πρόσφυγες που προσπάθησαν να βγουν από την πόλη Αφρίν και να κατευθυνθούν στην περιοχή που επίσης ελέγχεται από κούρδους τη  Shehba.Το κομβόι δέχθηκε επίθεση από το τουρκικό

πυροβολικό σύμφωνα με κάποια πηγή βομβρδίστηκε από αεροπορία.2 τουλάχιστον οχήματα γεμάτα δεκάδες πρόσφυγες χτυπήθηκαν.To ένα από τα οχήματα που χτυπήθηκαν ήταν τρακτέρ με καρότσα γεμάτη κόσμο. Σκοτώθηκαν πολλοί κάηκαν ζωντανοί μεταξύ των θυμάτων και παιδιά.

Τα μέσα επικοινωνίας με την πόλη του Αφρίν διεκόπησαν  (τηλεφωνο, internet) .Πλέον καμιά πληροφορία δεν μπαίνει ούτε βγαίνει.

DYe5ECLXcAAtmMM

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΞΗΠΝΑ ΚΑΝΕΙς

  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..ΛΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ..ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ..ΚΤΗΝΗ….

  3. Ο πόλεμος στα χέρια μεγάλων είναι καταστροφικός, βάρβαρος, ανελέητος. Η βόμβες που πέφτουν δεν επιλέγουν θύματα. Το ΝΑΤΟ αν υπάρχει τι κάνει? ο ΟΗΕ τι ρόλο παίζει? Μέχρι στιγμής βλέπω ότι παίζει το πουλί του. Ας του πει κάποιος να σταματήσει θα τυφλωθεί από την πολύ μαλακία και θα είναι άχρηστος πλέον.

Comments are closed.