Φρίκη στον Βόλο: 9χρονα βίαζαν συμμαθητή τους με κατσαβίδι

Κοινοποίηση:
βιασμος-750x430

Για 40 μέρες ένας μαθητής 10 χρόνων κακοποιούνταν στις σχολικές τουαλέτες από τρεις συμμαθητές τους που τον βίαζαν με κατσαβίδι. Σήμερα στο 3μελές Πλημμελειοδικείο Ανηλίκων Βόλου δικάστηκαν οι γονείς των τριών μαθητών, ενώ στο εδώλιο θα καθίσουν 10 δάσκαλοι, ο διευθυντής του σχολείου και ίσως και τα παιδιά.

Για μέρες ολόκληρες έβλεπε το παιδί της να μαραζώνει, να κλείνεται στο δωμάτιο, να μην τρώει, να μη μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια.

«Τον καλοπιάσαμε… να μη δημιουργηθεί φόβος ότι θα τον μαλώσουμε ότι θα τον βάλουμε κάποια τιμωρία και απλά μας εκμυστηρεύτηκε τι ακριβώς συνέβαινε» λέει η μητέρα του.

Ο εφιάλτης του 10χρονου αγοριού
Σαράντα ημέρες μέρες κράτησε το μαρτύριο του 9χρονου τότε αγοριού. Σαράντα μέρες τρεις συμμαθητές του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι, τον κακοποιούσαν -όπως κατήγγειλε- μέσα στις σχολικές τουαλέτες, με αιχμηρά αντικείμενα. Ακόμα και με ένα κατσαβίδι που φέρεται να πήραν από την εργαλειοθήκη του διευθυντή.

«Παρατήρησα ότι από εκεί που ήταν ο πρόσχαρος κλείστηκε στον εαυτό του, δεν έτρωγε, δεν μιλούσε, κλεινόταν στο δωμάτιό του ήταν απόμακρος. Άρχισα να ψάχνω. Κούτσαινε, είχε μελανιές στα πόδια και μου έλεγε έπεσα»συνεχίζει η μητέρα.

Κι όταν το πρωί ο δικαστής την κοίταξε στα μάτια και την ρώτησε πως κατάλαβε τι συμβαίνει στο παιδί της, σήκωσε το βλέμμα και απάντησε: «Δε με άφηνε πια να τον ακουμπάω. Δεν άφηνε κανέναν να μπαίνει μαζί του στην τουαλέτα»

Πρώτα η μάνα, ύστερα οι δικηγόροι, σήμερα οι δικαστές. Όλοι θα ήθελαν να είναι όλα δημιούργημα της παιδικής φαντασίας, του παιδικού μυαλού. Η απάντηση του ιατροδικαστή όμως είναι ξεκάθαρη: «Υπήρχε η μορφή κακοποίησης την οποία ανέφερε η προανακριτική αρχή, δηλαδή σεξουαλική κακοποίηση»

Σήμερα το πρωί οι γονείς μουδιασμένοι κάθισαν στο εδώλιο για τα παιδιά τους. Σύντομα το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα κλητεύσει και τα ίδια τα παιδιά

Σε λίγες μέρες, στο ίδιο δικαστήριο 10 δάσκαλοι του σχολείου θα δικαστούν για έκθεση ανήλικου μαθητή σε κίνδυνο κατά εξακολούθηση. Κατηγορούμενος και ο διευθυντής του σχολείου ότι κατά τους χρόνους τέλεσης των πράξεων, παρενέβη το καθήκον της επιτήρηση των μαθητών.

Τώρα οι συμμαθητές στέλνουν γράμματα συμπαράστασης. Και εκφράζουν την αγάπη τους στο 10χρονο αγόρι.«Σου στέλνουμε αυτό το γράμμα γιατί μας έλειψες πολύ! Θα σου στέλνουμε γράμματα για να βεβαιωθούμε ότι είσαι καλά. Άμα θέλεις μπορείς να μας απαντάς κι εσύ. Ο 10χρονος που ακόμη δυσκολεύεται να κοιμηθεί τα βράδια, από άλλη σχολική αυλή πια απαντά:«Σας αγαπούσα και σας αγαπώ πολύ αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράματα αναγκάστηκα να φύγω εγώ από το σχολείο»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα.Μακάρι να καούν στην κόλαση οι βιαστές και οι δικαστές

  2. Αν γινοταν στο δικο μου παιδι θα εμπαινα στα σπιτια τους θα ξεκληριζα τα μουλικα τους και τους γονεις…παλουκωμα οπως εκαναν και στην αφρικη οχι πολυ πισω στο παρελθον το θυμα ζει για μερες πολλες φορες στον πασαλο….

  3. Πω πω ντροπη…!
    Αφου τους αφησαν ελευθερους , ας τους φιλοξενησει προσωρινα το σχολειο των παιδιων του δικαστη , για να δωσει το παραδειγμα εμπιστοσυνης στους πολιτες απεναντι στην Δικαιοσυνη την οποια “υπηρετει”…

  4. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΑΔΙ ΟΛΟΥΣ! ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

Comments are closed.