Φρίκη !!! ΛΑΘΡΟμετανάστες… μάζευαν και έτρωγαν τα αδέσποτα σκυλιά της Μυτιλήνης! Που είναι οι φιλοζωϊκές τώρα; (ΒΙΝΤΕΟ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
metanastes-skilia-808x404

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου που πήγαν στην πλαζ  Τσαμάκια, για να καθαρίσουν το χώρο όπου είχαν εγκατασταθεί παράτυποι μετανάστες και είχαν κάνει κατάληψη του χώρου.

Έκπληκτοι αντίκρισαν μέσα σε σκηνή ένα σκυλί δεμένο και θανατωμένο.

Όπως ανέφεραν, το πιθανότερο ήταν να το είχαν σκοτώσει για να το φάνε.

Η άποψη αυτή ενισχύεται και από πρόσφατες καταγγελίες περίοικων, οι οποίοι είχαν έντονες ανησυχίες από την εξαφάνιση πολλών αδέσποτων ζώων, που τριγυρνούσαν στην περιοχή.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγο μετά την «επιχείρηση – σκούπα» της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Δήμο Λέσβου, ώστε να απομακρυνθούν από το παράνομο κάμπινγκ οι μετανάστες και οι κάποιοι εθελοντές βρίσκονταν εκεί.

Συνολικά μεταφέρθηκαν από το χώρο αυτό στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας 348 παράτυποι μετανάστες, ενώ προσήχθησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης και 19 ακτιβιστές που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Δείτε τι λέει στην κάμερα το Lesvosnews.gr ο αντιδήμαρχος Λέσβου Γιώργος Κατζανός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ε, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ… ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΟΚΑΡΕΙ…;;;
    .ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ (ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ…ΣΙΧΑΜΑΤΑ…ΡΕ ΟΥΣΤ….
    ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ;; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ…

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ Η ΦΑΝΤΑΡΗ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΗ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΨΑΞΤΟ .καταγγελίες των στρατιωτών της Μυτιλήνης που ισχυρίζονται ότι το φαγητό εκεί είναι ελάχιστο

  3. Αλληλεγγύη στους …πρόσφυγες
    Τώρα όλοι μαζεύουμε αρουραίους,ποντίκα,σαύρες και τα στέλνουμε πακέτο με πολλή αγάπη!

  4. Αυτά τα τέρατα θα έχουν δικαίωμα ασύλου; Άμεση απέλαση στη Σαχάρα να φάνε ο ένας τον άλλον. Τα αδέσποτα ήταν ελληνάκια, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Θέλουν φόλα οι λαθρό, όλοι τους! Δεν τους αξίζει ούτε ο ελληνικός αέρας που αναπνέουν.

  5. Οι φιλοζωικες που τα παιρνουν χοντρα σαν ΜΚΟ ,καθε ΜΚΟ, Υπατη αναρμοστεια ,γιατροι του κοσμου κ καθε παρασιτο που πληρωνετε απο εμας ισως μαζεψαν τις ψωλ..ς των σκυλων κ εκαναν παρτυ με κοκα κ χορτο
    Αντε κ του χρονου

  6. .σε λίγο θα τρέχετε σαν αποκεφαλισμένα κοτόπουλα και θα παρακαλάτε για την Χρυσή Αυγή…Γουστάρω μέχρι τόιτε τα παληκάρια της Χρυσής Αυγής να σας έχουν βαρεθεί και δια@λοστείλει..και να κοιτάξουν τις οικογένειες τους γράφοντας σας όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι..
    άει σιχτιρ κ@λ@ραγιάδες…

  7. Το λοιπόν χοντρές, αγάμητες, αδερφές και λοιπές ξεμωραμένες μαζευτείτε αν έχετε άντερα και να πάτε με πλακάτ και τυμπανοκρουσίες να βρείτε τους δολοφόνους των σκυλιών αν δεν το κάνατε είστε οι μεγαλύτερες κότες που γέννησε ο πλανήτης, όταν φωνάζετε για τα ζώα δεν θα το κάνετε επιλεκτικά που μου μαζευτήκατε στην ταβέρνα του γέρου για να τον τραμπουκίσετε. ΖΩΑ που έχετε φωνή μόνο όπου σας παίρνει..

    1. Καλα τα λες φίλε θα σε συμπληρωσω λιγο, ειναι ανώμαλες και διεστραμένες κυρίες που το μόνο που τις ενδιαφέρει ειναι το μέγεθος του ανδρικου πέους.

  8. Ο άλλος ο δημόσιος πετάει το σκυλί στα σκουπίδια λες και είναι σκουπίδι,έννοια σου και σένα εκεί θα σε πετάξουν ψηφοφόρε.Οι φιλοζωικές της πλάκας που είναι τώρα κάνουν πεολιχείες σε αλλοδαπούς?

    1. και πως αλλιως θα ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον δαγκωσει ανοητε, αν ηταν ο πατερας σου τι θα ελεγες?

      1. Τι λές ρε ραγιά ξέπλυμα γ..ω το σπίτι σου μπασταρδάκο γιατί δε λες ότι είσαι τεμπλελοδημόσιος υπάλληλος και θίχτηκες?Τι να δαγκώσει ρε γραικύλε το ψόφιο σκυλί? Οι κλωτσιές δε λένε τίποτα μπετόβεργα στον πάτο σου θέλεις

  9. Το “καλύτερο” θα είναι καλοκαίρι=φτώχευση=φωτιές σε όλη την Ελλάδα=Έλληνες ανίκανοι να δράσουν ομαδικά (αφήστε έξω την εξέγερση και τα όποια επεισόδια). Τί λέτε;

    1. Συμφωνω μαζι σου.
      Θα κατακαψουν την Ελλαδα αυτοι!

        1. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΑΙ ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ;

Comments are closed.