Φοβισμένος ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ! Τα έβαλε με τα 3 παιδιά που σήκωσαν την σημαία στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Κοινοποίηση:
panos-kammenos

Για όλα μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Ο κ. Καμμένος κάλεσε την επιτροπή να υιοθετήσει μαι κοινή εθνική θέση. «Ο ελληνικός λαός περιμένει μια εθνική θέση. Μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά η διαμόρφωση εθνικής θέσης ιδιαίτερα όταν η πατρίδα προκαλείται από κάποιον που έχει ξεκινήσει έναν υβριδικό πόλεμο είναι αναγκαία η εθνική θέση», είπε.

Για το θέμα της αμφιβήτησης των Ιμίων από την Τουρκία ο κ. Καμμένος μίλησε για παραλήρημα του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας και αφού ζήτησε να διαβάσει την απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τα Ίμια, κάλεσε την Βουλή να υιοθετήσει μια εθνική θέση απέναντι στην Τουρκία.
Τι εννοούσε ο Κουβέλης με τον ακήρυχτο πόλεμο
Για τον υπουργό αναπληρωτή Άμυνας, Φώτη Κουβέλη και την φράση ότι υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο, είπε:
«Η δήλωση, έγινε μετά την κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Που έπεσε με το Μιράζ εν ώρα υπηρεσίας προασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και την εθνική κυριαρχία. Ήρωας σε έναν ακήρυχτο πολεμο εν καιρώ ειρήνης. Αυτός είναι ο ακήρυχτος πόλεμος που περιέγραψε ο κ. Κουβέλης. Σε αυτό τον πόλεμο δεν πρέπει αν υποκύψουμε. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα οι Ελληνες. Είμαστε μια ισχυρή χώρα που βγαίνει από την κρίση. Δεν εχει να φοβηθεί τίποτα η ελληνική οικογένεια. Δεν κινδυνεύουν ούτε οι Ελληνες ούτε οι τουρίστες. Ο πόλεμος αυτός δεν είναι τουρκικό σήριαλ», είπε ο κ. Καμμένος. Η τελευταία αυτή αναφορά έγινε για όσα αναφέρονται όπως είπε σε ειδήσεις που διαρρέονται μέσω κάποιων μπλογκ και μεταφέρονται ως πραγματικές ειδήσεις από τα κανάλια πρώτης γραμμής. Πρόκειται για ψευδή σενάρια που δεν υπάρχουν ποτέ.»
Οι σημαίες στις βραχονησίδες
Αναφερόμενος στα περιστατικά της ύψωσης της σημαίας από νεαρούς σε βραχονησίδες στο σύμπλεγμα των Φούρνων ο υπουργός Αμυνας είπε: «Ο όρκος που δίνουν οι στρατιωτικοί είναι να φυλάττουν τις σημαίες και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου πρέπει να την υπερασπιστεί. Να το ξέρετε ότι θα σας καλέσουμε να την υτπερασπιστείτε. Και θα σας δώσουμε και δυο G3 να την υπερασπιστείτε. Η σημαία είναι σύμβολο. Και η προβολή σημαίας είναι ισχυρή πράξη εθνικής κυριαρχίας. Όταν την τοποθετεί κάποιος κάπου θα πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας δια της προβολής του εθνικού συμβολου είναι και αυτός που την κάνει να μπορεί στην συνέχει να την στηρίξει. Σημαίες έχουν μπει εκεί που πρέπει να μπουν και τις υπερασπιζόμαστε με ολες τις δυνάμεις μας. Δεν υπάρχει θεμα αμφισβήτησης. Τα νησιά μας προστατεύονται από τις διεθνείς συνθήκες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΘΑ ΒΡΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ.
    ΕΞΩ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  2. Ο συγΚαμμενος σακος με σκατα , την επομενη φορα που θα πει οτι τα Ιμια ειναι υπο Ελληνικη κυριαρχια , να ανεβει πανω στην βραχονησιδα να το πει , αλλιως να το βουλωσει για τα Ιμια

  3. αυτούς έχουμε βολευτές…

    γιατί αυτούς γουστάρουμε !!!

  4. Παντού σημαίες μπράβο στα παιδιά η Ελλάδα δεν πεθαινει ο Καμμένος θα πεθάνει σιγά να μην τους ρωτήσουμε που θα βάλει ο λαός σημαίες σε όλες τις βραχονησίδες είναι Ελληνικές!

  5. Μπράβο στά παιδιά πού έβαλαν Ελληνικές σημαίες σε Ελληνικό έδαφος!. Δηλαδή έκαναν αυτό που θα έπρεπε να έχει κάνει το Ελληνικό κράτος εδώ καί χρόνια!. Οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι ανοησία!. Ευτυχώς δέν έστησαν καί κανένα μνημείο γιά τους πεσόντες…γιατί το παράλογο Ελληνικό κράτους θά στούς έστελνε πρόστιμο από τήν πολεοδομία γιά εργασίες χωρίς άδεια κ.τ.λ…

  6. Και τι μας το λες τωρα? εμεις ολοι ο απλος λαος περα απο πολιτικες τοποθετησεις ειμαστε ετοιμοι να την υπερασπιστουμε..τη σημαια,τις βραχονησιδες,ολοκληρη την πατριδα μας..
    ..εσυ κ.καμμενε μπορεις να δωσεις εντολη να κανουμε το καθηκον μας?..
    ..απειλεις με τη γλωσσα της διπλωματιας 3 νεα Ελληνοπουλα (υπαρχουν και καποια νεα παιδια που ειναι πατριωτες περα απο κοματικα χρωματα) που ολοι εσεις εκει στο μαξιμου(ανεκαθεν και οι πρωην κυβερνησεις)χρησιμοποιητε για να κρυψετε τη δειλια σας ,τον ανθελληνισμο σας,την μικροψυχια σας. κλπ.
    …εσυ κ καμμενε οπως και ολακερη η καταστροφικη κυβερνηση της οποιας αποτελεις μερος της,λεγατε οτι τα ΙΜΙΑ ειναι ελληνικα καθως και καθε ξερονησι και ο καθε ελληνας μπορει να παει ελευθερα οποτε θελει..
    ..εσυ κ καμμενε (το λεω ξανα)..οπως και ολακερη η καταστροφικη κυβερνηση της οποιας αποτελεις μερος της επρεπε εδω και καιρο μηνες,χρονια να υψωσετε και απο μια Ελληνικη σημαια σε καθε βραχονησιδα,σκοπελο και υφαλο..και το λιμενικο,ΠΝ να κανει περιπολιες στις περιοχες αυτες..
    ..Τελικα ολα αυτα τα νησακια,τα ακατοικητα ειναι ή ΟΧΙ Ελληνικα?..
    ..ολοι εσεις εκει στο Μαξιμου με τις υποτιθεμενες διπλωματικες ενεργειες,τον υποτιθεμενο κατευνασμο,τις ειρηνικες προσπαθειες δυνετε τροφη στον τουρκο.
    ..δεν θελουμε πολεμο,δεν ειμαστε πολεμοχαρεις,ουτε στρατογκαβλοι (συγγνωμη για την εκφραση) οπως ειναι οι απεναντι..
    ..ΑΛΛΑ!..πρεπει να δειξετε στους τουρκους οτι ο ελληνικος λαος περα απο την καταστροφικη πολιτικη σας και τα αποτελεσματα αυτης στην κοινωνια, ειναι ετοιμος να υπερασπιστει την πατριδα..
    ..αυτες τις δηλωσεις τις διαβαζουν,τις ακουνε,τις μελετανε οι τουρκοι και σιγουρα βλεπουν τον φοβο και τον πανικο που υπαρχει μεσα σας.
    ..ΔΗΛΑΔΗ! αν εγω θελω να παω σε ενα ξερονησι βολτα θα με εμποδισουν τα σκαφη του λιμενικου!!
    ..Αυτο σημαινει κ.καμμενε αμεση παραδοχη οτι αν οχι ανηκουν ,ΙΣΩΣ! ανηκουν και στην τουρκια..
    και για να μην μακρυγορω κ.καμμενε εγω αν θελω παω σε ενα ξερονησι και αν μπορεις ελα να με διωξεις..και
    αν εχεις τα κοτσια εσυ και οι ομοιοι σου ελατε να με κατεβασετε..θα δεις τον ουρανο αναποδα ..και οχι ,μονο!!!!!
    δεν ντρεπεσαι που θα κατηγορησεις τα 3 παλικαρια μας!! ΑΧΡΗΣΤΕ στο τετραγωνο..!!!

  7. Αντε στο διαλο γυφτο, που θα μας κανεις και μαθημα πατριωτισμου. Μου’φαγες μια ψηφο, θα στη παρω 50πλη πισω.

  8. Τι λες βρε παιδοβουβαλο, τι λες?? Θα μας μαλωσεις κιολας που γουσταρουμε να βαλουμε την σημαια μας σε οποιο σημειο της χωρας θελουμε??? Και ποιος ο λογος να την προστατευουμε αφου το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ οτι η χωρα απο ακρη σε ακρη πρεπει να φυλασεται απο τα καθε λογης σωματα ασφαλειας. Και τι εννοω για να το καταλαβεις γιατι εισαι ΜΠΟΥΦΟΣ, τον υποτιθεμενο εισβολεα κλεφτη,εγληματια,δολιοφθορεα κ.τ.λ ειναι υπευθυνη η πολιτεια δηλαδη ΕΣΥ ΜΠΟΥΦΟ να τον ελεγξεις να τον σταματησεις να τον συλλαβεις και το κυριοτερο να κρατησεις ΑΣΦΑΛΗ τα συνορα για να μην μπει να παρει την σημαια! Καταλαβες το σκεπτικο μου??καταλαβες ΜΠΟΥΦΟ ποια ειναι η λογικη των πραγματων? Αυτο ειναι το σωστο, οχι να μαλωνεις εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ επειδη βαλαμε σημαια οπου γουσταρουμε(αυτο ειναι το λογικο). Διαλεξε λοιπον η εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πας με την σωστη λογικη του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, η μας νουθετεις και εισαι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ.

  9. τα παιδια αυτα ειναι απο τους φουρνους για αυτο και εβαλαν σημαιες εκει , δηλαδη ειναι γνωριμο το μερος για αυτους.
    εαν τους ελεγαν να στησουν σημαια στα ΙΜΙΑ θα πηγαιναν να την στησουνε ??? ερωτηση κανω………..
    .

  10. Γαμημενο ανθελληνικο ελληνοφωνο καθηκι να γνωριζεις οτι δεν θα σε ξεχασουμε ….
    Αντε τωρα παρε καμια πιπα στα αφεντικα σου και πραγματικους κυβερνητες της αποικιας ΜΑΛΑΚΑ και να ξερεις οτι δεν εισαι ουτε μια τριχα απο τα @@ των Ελληνοψυχων νεαρων .
    Το 20% των γαμημενων σκατοκεφαλων που ψηφισαν τους ελεηνους κατσαπλιαδες και την παρεα σου μπορει να τους κοροιδευεις , το υπολοιπο ομως 80% σας εχει γραμμενους ΚΑΝΟΝΙΚΑ . .

  11. Εκτελεστικό απόσπασμα θέλεις αλήτη προδότη σκουπίδι..

  12. Αυτο που εκαναν τα τρια παιδια, θα επρεπε να το ειχε κανει προ πολλου το Π.Ν.!!!! Σε ολα τα Ελληνικα νησια πρεπει να κυμματιζει η Ελληνικη σημαια!!! Κανενας δεν θελει τον πολεμο, αλλα εδω φτασαμε να μιλαμε για τα αυτονοητα!!! Το ιδιο πρεπει να γινει και στα Ιμια και οποιος παει να την κατεβασει να του κοψουν τα χερια!!!! Φτανουν πια τα λογια και οι καρπαζιες απο τους Τουρκους, οι οποιοι με την υποχωρητικοτητα την δικη μας εχουν αποθρασυνθει!!!! Οποιος δεν μπορει να διαχειρισθει καταστασεις στο Αιγαιο να παει σπιτι του!!!!

  13. ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΑΛΗΤΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ,ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΤΗΣ ΕΕ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.

  14. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΔΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ,ΦΑΕ ΤΟ ΦΑΓΕ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΟΥ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Comments are closed.