Απατεώνας “πνευματιστής” πήρε από 38χρονη 95.000 ευρώ!

Κοινοποίηση:
mentioum_508_355

Δικογραφία για απάτη και εκβίαση σχηματίστηκε σε βάρος τριών ατόμων στη Φλώρινα μετά από καταγγελία 38χρονης ότι “μελλοντολόγος – πνευματιστής” κατάφερε να της αποσπάσει το ποσό των 95.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία η 38χρονη εξαπατήθηκε από 33χρονο μέσω… τηλεφώνου και πείστηκε να δώσει τμηματικά σε συνεργούς του, δύο γυναίκες ηλικίας 50 και 76 ετών το ποσό των 95.000 ευρώ! Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε τους τελευταίους δύο μήνες τη γυναίκα προκειμένου να της αποσπάσει και άλλα χρηματικά ποσά.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα των αστυνομικών της ασφάλειας ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 33χρονου σε περιοχή της Φλώρινας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 61 τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας, μία τράπουλα, δύο υπολογιστές και ένα εξωτερικός σκληρός δίσκος.

dailythess

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κατάγομαι από ένα μικρό χωριό της Θεσσαλίας.Εκεί που λέτε μικρή όταν ήμουνα οι ανθρώποι ήτανε μονιασμένοι και δεν είχαμε θέματα κανένα.Μέχρι που μετακόμισε μια οικογένεια από την Κένυα,πρόσφυγες είπανε ήτανε.Τώρα τι πρόσφυγες ήταν αυτοί από την Αφρική δεν ξέρω.Και τότε άρχισαν να συμβαίνουν τα περίεργα.Κάτι εμετούς και ζαλάδες να έχει όλο το χωριό.Και μόνο αυτοί από την Κένυα ήτανε καλά και μας πωλούσανε και ένα φάρμακο που δήθεν θεράπευε.Με τα πολλά τους τσακώσαμε να μολύνουν το υδραγωγείο μας και τους διώξαμε κλωτσηδόν από το χωριό.Αλλά τα δυσάρεστα δεν έλειψαν.Κατέβηκα στην πόλη και πήγα σε μια μάγισσα να δω τι φταίει.Εκεί αυτή μου είπε να αλλάξω το ζώδιο μου για να δω άσπρη μέρα.Πουλάω κάτι χωράφια και την πληρώνω να κάνει τα κόλπα της.Τίποτα δεν κατάλαβα και μου έφαγε τα λεφτά με άσχημο τρόπο.Μακριά από αυτούς τους απατεώνες σας λέω.
    Ευχαριστώ.

  2. ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Α8ΗΝΑ , ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΙΣ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ 8Α ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΕΛΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ 8Α ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ !

    1. Εισαι τυχερος που δεν διωκεται ποινικα η ηλιθιοτητα. Τρις ισοβια θα “ετρωγες”.

Comments are closed.