Φλόριντα: Εκτελέστηκε με θανατηφόρο ένεση επειδή βίασε και δολοφόνησε ένα 9χρονο αγόρι

Κοινοποίηση:
enesi

Ο Κουβανός μετανάστης, Χουάν Κάρλος Τσάβες, εκτελέστηκε την Τετάρτη εκτελέστηκε με θανατηφόρο ένεση ένας Κουβανός μετανάστης που είχε καταδικαστεί για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία ενός 9χρονου αγοριού…
Συγκεκριμένα, ο Κουβανός μετανάστης, Χουάν Κάρλος Τσάβες, εκτελέστηκε την Τετάρτη αφού είχε καταδικαστεί για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία του 9χρονου Τζίμι Ράις το 1995, δήλωσε εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ρικ Σκοτ.

Ο θάνατος του Τσάβες επήλθε από θανατηφόρο ένεση στις κρατικές φυλακές της Φλόριντα, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. δεν σας κάνει εντύπωση πως όσους και να εκτελούν, τα περιστατικά (παιδοφιλίας, βιασμών και λοιπών εγκλημάτων) αυξάνονται?

  2. Έχουν πολλά στραβά οι αμερικάνοι, αλλά σε τέτοια θέματα είναι σωστοί. Ακόμα και στις πολιτείες που δεν υπάρχει η θανατική ποινή, αν διαπράξεις ανάλογο έγκλημα θα σαπίσεις στην φυλακή. Σε πολιτείες που υπάρχει η θανατική ποινή τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Μια ενεσούλα και παύεις να απσχολείς την κοινωνία. Πήγαινε να τα βρεις με τον Άγιο Πέτρο.

  3. Ενώ εμείς εδώ τους βιαστές-δολοφόνους, σαν τον Πακιστανό της Πάρου, τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας και τους θρέφουμε με τον ιδρώτα μας για να κάνουν ζωή και κότα στις φυλακές μεχρι να βγουν σε 5-6 χρόνια και να ξανασκοτώσουν άλλα παιδάκια!!! Δεν υπάρχει ελπίδα σ αυτόν τον τόπο…

  4. Αργούν μεν, αλλά την κάνουν στο τέλος τη δουλειά.
    Στο καθεστώς του δικού μας “νομικού πολιτισμού” ο δολοφόνος θα είχε βγεί σε κάνα δύο χρόνια με άδεια για να πηδήξει και σε λίγα ακόμα θα ήταν οριστικά ελεύθερος για λόγους ανθρωπισμού.
    Γι αυτό εκεί είναι Αμέρικα, που παρά τα κουσούρια της και την υποκρισία της σε πολλά θέματα κρατάει κάποιο επίπεδο και δεν είναι κοινωνία Ελλαδιστάν, που μας πιάνουν ατιμώρητα τον κώτσο.

Comments are closed.