Φαίη Σκορδά: Ποιον αποζημιώνει με 50.000 ευρώ για τον χαρακτηρισμό «πλαδαρή γκόμενα»

Κοινοποίηση:
skordakksbks

Σε συμβιβασμό κατέληξε η αντιδικία μεταξύ της Φαίης Σκορδά και του Θάνου Καρατσιώλη, του δικηγόρου που με ένα μακροσκελές κείμενο στο facebook, είχε απευθυνθεί κατά το παρελθόν, στις γυναίκες που έχουν κάποια παραπανίσια κιλά, αποδίδοντάς τους ευτελιστικούς χαρακτηρισμούς.

c5287652494ae96d9aa933ee24818064

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος αυτός θεωρούσε αποκρουστική την παρουσία των γυναικών αυτών στις παραλίες, κάτι που είχε γίνει η αιτία να ξεσπάσουν ποικίλες αντιδράσεις, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην τηλεόραση.

Μια από τις γυναίκες που εναντιώθηκε καθέτως στην άποψη του εν λόγω δικηγόρου ήταν η Φαίη σκορδά η οποία τοποθετήθηκε δημοσίως μέσω της εκπομπής της υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι οποιαδήποτε γυναίκα σέβεται τον εαυτό της δεν θα πρέπει να πάει ποτέ ως πελάτισσα στον δικηγόρο αυτόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Όχι στο Αιγαίο πέλαγος που είναι δίπλα από την Χαλκίδα. Αφού αναρωτήθηκε “Πόσα Αιγαίο πέλαγος υπάρχουν;” Κύριε δικηγορε λίγα της πήρες.Θα πρέπει να μάθουν όλοι αυτοί που έχουν βήμα στην τι.βι. να σέβονται και αυτούς που έχουν το θάρρος να έχουν διαφορετική γνώμη από αυτούς και την καραμέλα ρατσισμός και φασίστας να την καταπιουν και όχι να την πιπιλιζουν. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο κάθε ένας μας έχει τις δικές του αξίες και πιστευω και κανένας δεν έχει το δικαίωμα με το έτσι θέλω να του επιβάλλει την δική του. Σκορδά τα παθήματα μαθήματα .πλήρωσε τώρα για να μάθεις να σεβεσε και την γνώμη κάποιου είναι διαφορετική από την δική σου.

  2. που κανει μπανιο στο αιγαιο πελαγος,μπροστα στο αιγιο ????

Comments are closed.